Gerard Piqué
-
- Jugador d'estrella
Nekekm úgy rémlik tavaly végig balközépen játszott és Puyol illetve Rafa tolta Alves mellett. Lehet semmit nem jelent, de szerintem Dani oldalán nehezebb lehet jól teljesíteni, mert nagy terület marad és többször találkozik a belsővédő gyors szélsőkkel. Ettől független sokkal jobban is megoldhatta volna a védőfeladatát.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Meccs előtt pár órával írtam, számomra ő volt az egyik kulcskérdés:
Még mindig nem tudom elvetni, hogy vajon az előző idényben felülmúlta önmagát, s olyan szinten nem tud még egyszer több, mint fél szezonon keresztül játszani, vagy korszakos zseni válik belőle, mint mondjuk Toni Torresből. Momentán ez foglalkoztat leginkább.
Úgy látszik egyelőre abban kell bízni, hogy ahogy tavaly is, úgy most is kell egy kis idő, s kiválóan fogja folytatni. Rosszabb esetben jó ideig láthatjuk ilyen zavartan, hol magabiztosan, de többször lassan reagálva, rossz megoldást választani. Különösen a hatásos előretörések, és hosszú, precíz indítások hiányoztak. Sok mindent említhetnék még, de itt nincs igény a bővebb okfejtésre.Nagy kérdés még számomra, hogy Piqué továbbra is tudja e azt a fantasztikus teljesítményt nyújtani. A tavalyi szezonkezdet elég nehézkesen ment számára, sokszor volt bizonytalan. Most már az önbizalmával nem lehet gond, igazi csapatjátékos vált belőle, ellenben nekem a tavalyi extra produktumnak tűnt tőle is. Ne legyen igazam, s maradjon világklasszis szinten, sőt még fejlődjön.
Még mindig nem tudom elvetni, hogy vajon az előző idényben felülmúlta önmagát, s olyan szinten nem tud még egyszer több, mint fél szezonon keresztül játszani, vagy korszakos zseni válik belőle, mint mondjuk Toni Torresből. Momentán ez foglalkoztat leginkább.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- Andris
- Adminisztrátor
Tényleg elég gyenge volt ma hátul.BlauGranaGroc írta:Nagy kedvencem, de úgy látszik kiosztották neki Presas régi öltözőszekrényét.
Borzasztóan játszott.
Viszont az előrejátékát nagyjából 100%osra fejlesztette idénre. Nem tudom van-e még középső védő aki ezt így megoldaná.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Jugador d'estrella
Nagy kedvencem, de úgy látszik kiosztották neki Presas régi öltözőszekrényét.
Borzasztóan játszott.
Borzasztóan játszott.

vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
kozod99 írta:Egyébként az útóbbi időben elkezdtem gyanakodni hogy Bojan és Piqué szeretik egymást.![]()
Mert marha sokat vannak együtt, és nagyon (túl) jó a viszonyuk
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

amúgy meg gratula Piquének a góljához

-
- Entrenador del Barça
Pique golt lott Macedonia ellen 

- Capon
- Llegenda del Barça
A videón nem Puyol rúgja seggeb Bojant? Én kinézem belőle is. És direkt a neki jobbra álló játékosra mutat.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Entrenador del Barça
Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=tNo5uRxY ... re=relatedkozod99 írta:Egyébként az útóbbi időben elkezdtem gyanakodni hogy Bojan és Piqué szeretik egymást.![]()
beszél is erről Bojan
1:43 -tól hatalmas amit Pique megint művel. hihetetlen ez az ember. csinálja csak a hangulatot, az sohasem árt

azért ha kiderülne hogy a mi gerard-unk meleg,bennem egy világ dőlne össze kb.
az utóbbi egy évben nagyon megkedveltem a srácot,ritka szimpatikus embernek tűnik,remek humorérzékkel és kellő vagánysággal.
egyébként aranyos kis csaja van,csak nem nagyon illik hozzá..

az utóbbi egy évben nagyon megkedveltem a srácot,ritka szimpatikus embernek tűnik,remek humorérzékkel és kellő vagánysággal.
egyébként aranyos kis csaja van,csak nem nagyon illik hozzá..

-
- Barça B
Wow itt egy kicsit balhézik de ez is kell:D
http://www.youtube.com/watch?v=4EGu-b62 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=4EGu-b62 ... re=related
- lui1698
- Llegenda del Barça
Ikább nézmén a hugának, mint a csajának.
Hány éves lehet a leány?
Hány éves lehet a leány?

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- LM10
- Director del Fútbol
Vmelyik marha Piquéről is felhozta, h lehet hogy ő is homi...

http://farm3.static.flickr.com/2136/202 ... 87.jpg?v=0
Nemhinném róla sem
De "kicsit" kisebb a csaja mint ő 

http://farm3.static.flickr.com/2136/202 ... 87.jpg?v=0
Nemhinném róla sem

- Deus
- Boixos Nois
http://www.youtube.com/watch?v=tNo5uRxY ... re=relatedkozod99 írta:Egyébként az útóbbi időben elkezdtem gyanakodni hogy Bojan és Piqué szeretik egymást.![]()
beszél is erről Bojan

Attól, h van barátnőjük, még simán lehetnek búzák. A focistákra ez ugyis jellemző. Persze ettől simán lehet, h Pique és Bojan csak nagy spanok. Ha meg melegek lennének, engem az sem nagyon érdekelne, nekem csak az a fontos, h jó játékkal segitsék a csapatot.bojanfan írta:persze, hogy szeretik egymást. l.ö.b.-ök.kozod99 írta:Egyébként az útóbbi időben elkezdtem gyanakodni hogy Bojan és Piqué szeretik egymást.![]()
Mert marha sokat vannak együtt, és nagyon (túl) jó a viszonyukvagy te úgy gondoltad, hogy homárok?
mondjuk inkább vicces lenne, mint megbotránkoztató, de ez lehetetlen. mindkettőnek olyan barátnője van/voltak, amilyenekről te nem is álmodhatsz bátya.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Már 10-edszerre nézem meg de még mindig üt!

- bojanfan
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
persze, hogy szeretik egymást. l.ö.b.-ök.kozod99 írta:Egyébként az útóbbi időben elkezdtem gyanakodni hogy Bojan és Piqué szeretik egymást.![]()

♥fcbarca.♥
Szívesen megismerném. Marha nagy arc!!
Egyébként az útóbbi időben elkezdtem gyanakodni hogy Bojan és Piqué szeretik egymást.
Egyébként az útóbbi időben elkezdtem gyanakodni hogy Bojan és Piqué szeretik egymást.

R.I.P Jarque and Puerta.
- bojanfan
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
hatalmas forma ez az ember. amelett, hogy egy kiváló képességű játékos, ízig-vérig katalán és egy ekkora arc. nem láttam még focistát, aki ennyire penge lenne. az egyik legnagyobb kedvencem.
♥fcbarca.♥
- lui1698
- Llegenda del Barça
asszem ez vagy a madridi győzelem után volt, vagy pedig a CDR-döntő után.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.