2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
öcskös
Közben állítólag Messi meggondolhatta magát! Nem túl hiteles az oldal de azért jópárszor beletrafálnak a dolgokba!csababarca írta: ↑2020.09.02. 13:02:26Állítólag azt mondta Messi fater, nehéz/bonyolult a maradása Messinek.
Azért ebben benne van az is, hogy végül megegyeznek, vagy csak nem akart olajat önteni a tűzre egy "lehetetlen/elképzelhetetlen" kifejezéssel.
Elvileg ma találkoznak Bartoval, vagy már találkoztak, ki tudja.
Azért biztos nehéz a váltás 20 év után. Itt a ház, gyerekeket kiszakítani a megszokott környezetből. Ingázni Anglia/Franciaország felé meg elég tré dolog. Nem is hiszem hogy engedné a csapat. Arról nem is beszélve hogy északon az időjárás sem baráti. Akárhogy nézzük milliárdos a srác és 34 éves. Tehát gondolom szempont neki a környezet is ahova menne. Én még milliomos sem vagyok, de ha mondjuk olyan melóm van amihez napi 2 órát oda meg vissza kéne dugóba ülnöm vagy vonaton akkor fizethetnek akármennyit. Nem mennékcsababarca írta: ↑2020.09.02. 13:02:26Állítólag azt mondta Messi fater, nehéz/bonyolult a maradása Messinek.
Azért ebben benne van az is, hogy végül megegyeznek, vagy csak nem akart olajat önteni a tűzre egy "lehetetlen/elképzelhetetlen" kifejezéssel.
Elvileg ma találkoznak Bartoval, vagy már találkoztak, ki tudja.
Ha ilyen a személyisége, habitusa.....márpedig ilyennek tünik, akkor ez van....Leon írta: ↑2020.09.01. 23:46:04Én is sajnálom, biztos rossz lehet neki sok száz millió euróban fürdeni meg a történelem egyik legjobb sportolójának lenni...
Csak annyiban sajnálom, hogy gyökerekkel (apuci, ügyvédek és kituggya még ki minden) van körülvéve akik arra utaznak hogy jól lerántsák meg hagyják/bíztassák hogy a legendáját romba döntse és szrjon a szurkolókra meg a Barcára ami elvileg élete klubja...
Én is sajnálom, biztos rossz lehet neki sok száz millió euróban fürdeni meg a történelem egyik legjobb sportolójának lenni...
Sajnálom szegényt
Gondoltam dobok valami poént, úgy is feszült a hangulat napok óta!MatyiG írta: ↑2020.09.01. 19:31:03Hogy lehet ez hivatalos?csabimo írta: ↑2020.09.01. 19:21:07Apu(Jorge Messi) elindult Argentinából hivatalos!!
Állitólag:
Messi továbbra sem reagál Bartomeu üzeneteire-hivásaira. Barto csak apuval fog tárgyalni..
Bartomeu pedig továbbra is hajthatatlan, ragaszkodik a 700millio kivásárlási árhoz, semmilyen ajánlatra nem kiváncsi és pont.
Holnap okosabbak leszünk, vagy nem.Lehozta az fcbarcelona.com?
Holnap kiderül. Ha tényleg 700 a kivásárlási ára akkor jó pozícióban vagyunk.
az a jó, hogy itt vagy te aki mindig mindent jól értelmez. nagy szerencse.sansz írta: ↑2020.09.01. 20:03:38
Te azt mondod, hogy nem zavar, hogy Messi nem reagál, téged nem köpött arcon (vagy épp szereted, te dolgod). De abból, hogy ennyire félreértelmezed a dolgokat (erre a betegség-mizériára gondolok) az következik, hogy mégiscsak frusztrál téged, csak nem Messin vezeted le, hanem azokon, akikbe bele akarod látni, hogy valami aljasságot mondanak róla.
Nem mondom, hogy biztosan elolvastam minden commentet, de amennyire igen, elég ártatlan volt a dolog. Valaki bedobta szerintem elég ártatlanul, inkább mentegetve Messit, hogy lehet ezért nem kommunikál, mert LEHET, hogy az. Ennyi.. Szerintem amúgy tökmindegy, ez nem kifogás, akkor kommunikáljon a menedzsere, de amúgy kb teljesértékű életet élhetnek jobb helyeken ma már autisták is. Messi tudott júniusban interjút adni, hogy ittmarad és szeret itt lenni, akkor augusztusban is tudott volna, hogy el akar menni, de a szurkolókra örökké emlékezni fog blablabla..
Ha volt is valaki rosszindulatú, biztos, hogy nem sokan és elég szánalmas ezen rugózni. Ez ugyanolyan téma, mint a miért most megy el, elmegy-e stb.
Amúgy már nem szitokszó az autizmus sem. Szerencsére.
sansz írta: ↑2020.09.01. 20:03:38Te azt mondod, hogy nem zavar, hogy Messi nem reagál, téged nem köpött arcon (vagy épp szereted, te dolgod). De abból, hogy ennyire félreértelmezed a dolgokat (erre a betegség-mizériára gondolok) az következik, hogy mégiscsak frusztrál téged, csak nem Messin vezeted le, hanem azokon, akikbe bele akarod látni, hogy valami aljasságot mondanak róla.csababarca írta: ↑2020.09.01. 16:01:36Mert azt gondolom, hogy a sértettségből ered az hogy erről beszéltek ebben a topikban, hogy aspergeres vagy autista.
Semelyikben, majd mindjárt jön hogy meg se említette senki.
Bennem van a hiba, hogy vitatkozok itt. De nem teszem inkább, mert felesleges.
Majd ha tényleg megtudunk valami konkrétat a távozásával kapcsolatban.
Addig lenyelem és továbblapozok, hogy megy a hangulatkeltés meg a spekulálás.
Nem mondom, hogy biztosan elolvastam minden commentet, de amennyire igen, elég ártatlan volt a dolog. Valaki bedobta szerintem elég ártatlanul, inkább mentegetve Messit, hogy lehet ezért nem kommunikál, mert LEHET, hogy az. Ennyi.. Szerintem amúgy tökmindegy, ez nem kifogás, akkor kommunikáljon a menedzsere, de amúgy kb teljesértékű életet élhetnek jobb helyeken ma már autisták is. Messi tudott júniusban interjút adni, hogy ittmarad és szeret itt lenni, akkor augusztusban is tudott volna, hogy el akar menni, de a szurkolókra örökké emlékezni fog blablabla..
Ha volt is valaki rosszindulatú, biztos, hogy nem sokan és elég szánalmas ezen rugózni. Ez ugyanolyan téma, mint a miért most megy el, elmegy-e stb.
Amúgy már nem szitokszó az autizmus sem. Szerencsére.
Te azt mondod, hogy nem zavar, hogy Messi nem reagál, téged nem köpött arcon (vagy épp szereted, te dolgod). De abból, hogy ennyire félreértelmezed a dolgokat (erre a betegség-mizériára gondolok) az következik, hogy mégiscsak frusztrál téged, csak nem Messin vezeted le, hanem azokon, akikbe bele akarod látni, hogy valami aljasságot mondanak róla.csababarca írta: ↑2020.09.01. 16:01:36Mert azt gondolom, hogy a sértettségből ered az hogy erről beszéltek ebben a topikban, hogy aspergeres vagy autista.Varatrix írta: ↑2020.09.01. 15:54:56Amit te bámulatosan összemostál az aspergeres kommentekkel! Mert volt aki beszélt A témáról, volt aki B-ről. Te pedig C-t olvastál.....csababarca írta: ↑2020.09.01. 15:48:37konkrétan 2-3 ember le is írta tényként, hogy sértve érzi magát. akkor most mi nem tény ezen, ha le is írta?
Esküszöm érdekel, konkrétan melyik komment sértő, mert tényleg lehet bennünk van a hiba!?
Semelyikben, majd mindjárt jön hogy meg se említette senki.
Bennem van a hiba, hogy vitatkozok itt. De nem teszem inkább, mert felesleges.
Majd ha tényleg megtudunk valami konkrétat a távozásával kapcsolatban.
Addig lenyelem és továbblapozok, hogy megy a hangulatkeltés meg a spekulálás.
Hogy lehet ez hivatalos?csabimo írta: ↑2020.09.01. 19:21:07Apu(Jorge Messi) elindult Argentinából hivatalos!!
Állitólag:
Messi továbbra sem reagál Bartomeu üzeneteire-hivásaira. Barto csak apuval fog tárgyalni..
Bartomeu pedig továbbra is hajthatatlan, ragaszkodik a 700millio kivásárlási árhoz, semmilyen ajánlatra nem kiváncsi és pont.
Holnap okosabbak leszünk, vagy nem.
Pontosan ez a probléma, hogy évek óta fennállnak ezek a dolgok. Ebből lett, lehetett elege. Valverde, Setien, Koeman. 5 év telt el úgy, hogy egyre mélyebbre süllyedtünk és szerintem most sem lát kibontakozási lehetőséget. A 8:2 meg megadta az uccsó lökést. Szebbnek gondolja a befejezést, mint ami várt volna rá és én is úgy gondolom többet érdemelne a pályafutása befejezése végett. Lehet szidni, lehet fikázni, de egy biztos, ilyen játékosunk nem lesz egy darabig. A betegségeit boncolgató írások meg szánalmasnak. Tutti orvos mindegyik hozzászóló.Guille írta: ↑2020.09.01. 16:28:06Tudjuk, balfék az elnökség, gyenge a csapat, kilátástalanság van, de ezek a dolgok már évek óta fennállnak, nincs új a nap alatt. Ezek ellenére szebben/transzparensebben is intézhette volna ezt és (jóval) korábban is, hacsaknem tényleg az elnökbuktatás a rejtett cél.
VéleményemJoke írta: ↑2020.09.01. 17:10:47Csak egy felvetés, mindenki felé.
Xavi - a legnagyobb Barca irányító, akinek új élete legnagyobb célja, hogy volt klubját eddze, amikor megmentőnek hívják, nem vállalja, mert "még nem áll készen rá" és mert nem kíván Bartoval dolgozni.
Puyol - a legbarcásabb arc, szintén nemet mond, mikor örökös klubja állást ajánl.
Ők - ezekért a döntésekért a mennybe mennek - a Fórum legtöbb résztvevőjénél.
Messi - aki a Barca történelem egyik legnagyobbja - nem akar a Barto éra alatt tovább amortizálódni és új kihívást keresne - na Ő, már autista, szellemi fogyatékos, hálátlan, gonosz kis törpe.