Nero. írta: ↑2020.09.03. 10:24:10
Ettől függetlenül nem szeretem azt amikor valaki meghoz egy döntést majd vissza táncol. Elküldte a faxot, távozni akar Manchesterbe és kész. Le kell zongorázni az üzletet.
Ha háromszor ekkora játékos lenne se tehetné meg hogy itt szórakozik, megyek-maradok, pattog hogy ingyen kell elengedni aztán kiderül hogy már rég nem érvényes az a záradék (ezek szerint az ügynökei, ügyvédei full amatőrök), stb. stb.
Igen, ebben teljes mértékben egyetértek.
Nagyon vegyes érzések vannak amúgy bennem ezzel a Messi sztorival kapcsolatban.
Ramos a Realból fogalmazta meg talán a legjobban az elmúlt egy hét nyilatkozatai közül:
Messi megérdemli hogy saját maga döntsön a jövőjéről, de nem biztos hogy a legmegfelelöbb módon teszi mindezt.
Én is így érzem, hogy ha távozni akar, akart már régebben is akkor megteheti, de nem így kellene ezt az egészet kezelnie neki sem. Többen leírták már hogy egyetértenek vele, mert ilyen olyan a vezetőség, meg a klub projekt meg ilyenek, van is benne igen valami de ezt akkor sem így kellene intézni. Most meggondolja magát és marad de akkor azt hogyan? Még a tesztre meg edzésre sem volt hajlandó elmenni napok óta? Ezek után csak úgy fogja magát és na jó menjünk edzeni akkor? Suárez egy hete tudja hogy nem kell Koemannak mégis megy edzésre.
Tényleg az van amit írtam korábban, hogy őt annyira az érzelmei vezették a pályafutása során hogy még egy ilyet én nem láttam. 2013-ban ugye majdnem elment Tito győzte meg, az argentín válogatottól hol lemondja a szereplést, hol vissza megy ott is ugye mindig az megondolatlanságára hivatkozott. Most is ezt érzem, hogy oké hogy menni akar de ne így. Hogy ingyen meg bontsuk fel a szerződését, meg már nem tekinti a csapat tagjának magát.
Rendkívül sok újságírói véleményt olvastam (főleg spanyol) ott is rengeteg elmélet van és infó hogy miért éppen most, miért így, sokak szerint ez már egy éve érlelődött benne.
És őszintén szólva a maradásával nem tudom hogy most inkább segít vagy árt a klubnak, az elmúlt 1 hetet figyelembe véve. Inkább valószínű hogy utóbbi.
Ez a bizonytalanság ami a legrosszabb az egészben, ha májusban bejelenti a szezon vége előtt, akkor megkímélte volna magát és a szurkolókat is ettől. Mert hogy abban biztos lehet hogy több száz millió!!! szurkoló és gyerek van mögötte.
Kicsit nekem csalódás ez a Messi sztori, de ez személyes vélemény.