Peter írta: ↑2024.07.11. 13:34:16
bence0330 írta: ↑2024.07.11. 13:22:30
Már előreléptünk, a fizetési különbségbe már be lehetne illeszteni
Ha ez az elsődleges cél, akkor áthidaló megoldásnak 1 évig hoznék kölcsönbe valakit. Ez a Frenkie, Rabiot minőség - sajnos - megugorható egy közepes kategóriájú La Liga csapatból is.
Ezért örültem volna Aleix Garcianak 18 millióért, Rabiot fizetési igénye ennyi. Guidonak bővíteni a keretet. Fabiannak pár éve 20 millióért. Wieffer 30-ért a Brightoné.
Jelenleg van egy Gavink, aki nem tudjuk mikor épül fel, és mi lesz belőle. Egy sérülékeny Pedrink, és a mai hírek szerint még most is dagadt bokájú, lehet műtétre váró De Jong(ennyit a távozásáról), a
33 éves Gündogan és Fermin mellett, aki nem feltétlenül kp-s. Oriol, Torre távozófélben.
Szerintem kell minimum 2 kp-s, ingyen vagy olcsón, Merino, Rabiot, Guido ennek megfelel, és minőségben is javulhatunk.
Kölcsönbe kicsi az esély, hogy közepes+-os játékos érkezzen, mert vagy megveszik, vagy megtartják, ahol nem vacakolnak a bértömeggel.
A hab a tortán egy minőségi vkp-s, vagy Simons és Olmo lenne, mert alig teremtünk helyzeteket.
Majd jövő évtől lehet építkezni, idén megint tűzoltás lesz.
Canceloért a Sport szerint 20-alatt kér a City. Ennyiért ajándék.
Szerintem reális cél idén, Nico, ha elfogadják a tavalyi bevételeket, vagy a Nike szerződést, ha megkötjük. Ha nem, el kellene adni valakit, de senki nem akar távoni .
Kp-s ingyen Rabiot/Guido, esetleg Merino, vagy ha távozik Faye/Garcia/Fermin, akikre van kereslet.
Cancelo 20-körül (ennyi van)
Esetleg Xavi Simons kölcsönben, ha ragaszkodik a kölcsönhöz a távozás helyett, igaz jövőre akkor sem tudjuk leigazolni, amíg ki nem csengetünk 60-80 milliót.
Persze az is lehet, hogy Tebas szíve megenyhül, most, hogy a Ligue 1 közvetítési jogait a kutya nem akarja megvenni, csőd szélén a kisebb csapatok és a szuperliga lassan kezdődhet a PSG-vel és Reallal