2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Köszi, rémlett valahonnan, még az is lehet, hogy tőled.FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.22. 21:32:51Az már megszűnt. Eltörölték. Csak csapat nélkülit hozhatnánk. Szerintem senkit nem fogunk, mindenki feljebb lép. Astralaga jön fel, max ő szoríthatja ki Penat.
Az már megszűnt. Eltörölték. Csak csapat nélkülit hozhatnánk. Szerintem senkit nem fogunk, mindenki feljebb lép. Astralaga jön fel, max ő szoríthatja ki Penat.
Bocs, nem voltam egyértelmű, a ligán belülire kérdeztem, az első OK. Mintha nem lehetne már csak úgy kivásárolni valakit, mint ahogy Braithnél tettük.
Bármelyik csapat bármikor eladhat valakit, az van korlátozva mikor és hogyan vehet. Ha most van a szaudi / üzbég átigazolási időszak, akkor most is eladhatunk bárkit oda, ha ők megvehetik.
Ez a szabály még létezik? Mintha a BW eset után törölték volna, de lehet rosszul emlékszem.
Olyan jöhet szóba, aki szabadon igazolható, vagy a Laligában játszikbence0330 írta: ↑2024.09.22. 21:08:28De akár most is hozhatnánk free agentet ugye? TS-nek elég komoly fizuja lehetett, ha megerősítik a hosszútávú sérülést, tuti lenne keret valakire.
Badia aki még szóba jöhetne, de nem tudom, Penához képest előrelépés lenne-e. Pena azért már erős EL szinten bizonyított korábban, ha fejben rendbe tesszük, ki tudja. És akkor legalább nem lenne gond Araujóég regisztrációjával.
Felteszem így már Chris is visszajöhetne, ha felépül.
De akár most is hozhatnánk free agentet ugye? TS-nek elég komoly fizuja lehetett, ha megerősítik a hosszútávú sérülést, tuti lenne keret valakire.
Ez így van. Szerintem akartunk egy Nico Williams-vkp-s-Cancelo sort.
Flick első nyilatkozataiban kiemelte egy vkp-s fontosságát, aztán ahogy ment előre az idő és csökkent a nike-lelkesedés, hirtelen már nem kellett neki. Nekem ez alsó hangon gyanús.
Nem lett volna megvalósítható.
Persze, a az alapembereink másik fele meg kb egy percet nem pihent, ilyen taktika mellett ezt nem is lehet bírni. De pont ezért kellett volna a keret mélyítésére és a lyukakra fordítani az energiát, ha itt lenne egy Fofana, Koné, Thuram közül valaki 20-30 misiért, nem kéne sírni annyira, hogy Christensen sérült, vagy ha visszahozunk egy Minguezát csak akár, hogy magasabb szintről ne is beszéljek, legalább nem kéne azon aggódni, hogy ki ér vissza a gyors támadóval. Ezek megvalósítható üzletek lettek volna, akár egyszerre kettő is. És akkor nem Garciát kell beállítani a mezőny egyik legfizikálisabb, legerősebb játékosaiból álló csapata ellen.Barcaman1993 írta: ↑2024.09.20. 08:09:58bence0330 írta: ↑2024.09.19. 22:33:32Szánalmas. Még 10 emberrel is versenybe lettünk volna 0 közeli teljesítményekkel a játékosainktól, ha lenne akár csak 1 jó vkp-s meg még egy gyors védő a csapatban. De nekünk Olmo kellett. Teljesen szét lett verve nyáron a klub (oké, ennek egy része a 2-3 nagy hiányzó), pedig már tavaly sem volt épp mély vagy top keretünk. Igen, Tebas egy idióta, de sokkal jobban kihasználhattuk volna még így is azt a kis lehetőségünket. Idén lehet meglépnek előlünk az olaszok, viszik a jó játékosokat 20 milliókért, mint a cukrot.
Kellett volna egy vkp, de sokkal nagyobb baj szerintem, hogy egyszerre sérült Olmo, Bernal, De Jong, Gavi és Fermín is. Konkrétan több a sérült az alapembereinkből, mint az egészséges.
Szerintem pedig tegnap Olmo hiányzott a legjobban. Egyszerűen benne és Yamalban van meg a váratlan. Tegyük fel, felépülnek a sérültek, a védekező feladatokat De Jong, Christensen, Gavi, majd Bernal meg fogja oldani. Casadot is csak dícsérni tudom, utóbbi 2 meccs, 2 gólpassz, és fontos szerelések. Szerintem jó lesz Roberto utódjánakBarcaman1993 írta: ↑2024.09.20. 08:09:58bence0330 írta: ↑2024.09.19. 22:33:32Szánalmas. Még 10 emberrel is versenybe lettünk volna 0 közeli teljesítményekkel a játékosainktól, ha lenne akár csak 1 jó vkp-s meg még egy gyors védő a csapatban. De nekünk Olmo kellett. Teljesen szét lett verve nyáron a klub (oké, ennek egy része a 2-3 nagy hiányzó), pedig már tavaly sem volt épp mély vagy top keretünk. Igen, Tebas egy idióta, de sokkal jobban kihasználhattuk volna még így is azt a kis lehetőségünket. Idén lehet meglépnek előlünk az olaszok, viszik a jó játékosokat 20 milliókért, mint a cukrot.
Kellett volna egy vkp, de sokkal nagyobb baj szerintem, hogy egyszerre sérült Olmo, Bernal, De Jong, Gavi és Fermín is. Konkrétan több a sérült az alapembereinkből, mint az egészséges.
bence0330 írta: ↑2024.09.19. 22:33:32Szánalmas. Még 10 emberrel is versenybe lettünk volna 0 közeli teljesítményekkel a játékosainktól, ha lenne akár csak 1 jó vkp-s meg még egy gyors védő a csapatban. De nekünk Olmo kellett. Teljesen szét lett verve nyáron a klub (oké, ennek egy része a 2-3 nagy hiányzó), pedig már tavaly sem volt épp mély vagy top keretünk. Igen, Tebas egy idióta, de sokkal jobban kihasználhattuk volna még így is azt a kis lehetőségünket. Idén lehet meglépnek előlünk az olaszok, viszik a jó játékosokat 20 milliókért, mint a cukrot.
Nincs már ilyen szabály, hogy sérülés esetén hozhatunk valakit szezon közben a ligából.gránit írta: ↑2024.09.11. 12:22:16Szerződés nélküli játékost bármikor igazolhatunk. Szerződésest legközelebb elvileg már csak télen, de vészhelyzet esetén a Liga jóváhagyásával átigazolási szezonon kívül is, Braithwaite is így lett leigazolva.
Ezzel egyetértek. Értelmetlennek tartom, hogy úgy szórjuk el a játékosainkat, hogy közben alig van kit bevetnünk. Annak meg végképp nem látom értelmét, hogy könnyelműen lemondunk azokról, akikben van némi potenciál, majd vásárolgatjuk őket vissza. A saját játékosainkat. És csodálkozunk, hogy tele vagyunk adóssággal. Akiben van potenciál, azt be kell építeni. Puyol kb a harmadik, Xavi kb a negyedik A-csapatos szezonjában vált igazán alapemberré. Ma őket is kölcsönadogatnánk az első év után, aztán szerencsésebb esetben vennénk őket vissza 30-30 millióért. Ennek semmi értelmét nem látom.
A Real Madrid nagyon sok saját nevelésű játékost értékesít, olyanokat, akik esélytelenek arra, hogy később a Real Madridban játszanak. Akikben van potenciál, azt inkább meg kell tartani, és lassan beépíteni, mintsem drágán visszavásárolni.
Szerződés nélküli játékost bármikor igazolhatunk. Szerződésest legközelebb elvileg már csak télen, de vészhelyzet esetén a Liga jóváhagyásával átigazolási szezonon kívül is, Braithwaite is így lett leigazolva.Faramuci69 írta: ↑2024.09.11. 09:07:20Most akkor hozatunk még valakit szeptemberben? Ez a Mingu Géza projekt egy januári opció?
Ezzel egyetértek. Értelmetlennek tartom, hogy úgy szórjuk el a játékosainkat, hogy közben alig van kit bevetnünk. Annak meg végképp nem látom értelmét, hogy könnyelműen lemondunk azokról, akikben van némi potenciál, majd vásárolgatjuk őket vissza. A saját játékosainkat. És csodálkozunk, hogy tele vagyunk adóssággal. Akiben van potenciál, azt be kell építeni. Puyol kb a harmadik, Xavi kb a negyedik A-csapatos szezonjában vált igazán alapemberré. Ma őket is kölcsönadogatnánk az első év után, aztán szerencsésebb esetben vennénk őket vissza 30-30 millióért. Ennek semmi értelmét nem látom.
Nem biztos, hogy a Celta belement (volna), és Mingunál sem tuti, hogy reális opció volt. Ha kimaxolásról beszélünk, talán az lett volna a legjobb, egyetértek de nem csak mi ülünk az asztalnál. Szerintem ez is egy olyan deal volt eladási oldalon, amire sok rosszat nem lehet mondani. A legtöbb ilyen volt, és igazából az az 1-2 ami nem, a körülmények ismeretében sem jó, de érthető (Kessié, Griez).