2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
3 játékos is érkezhet, Yakobisvili, Kochen, vagy Astralaga az utánpótlásból
Ráadásul a lengyelnek nehéz kiejteni a nevét.
A cserekapusokra alapvetően nem nagyon figyelnek a klubok, nálunk pedig ez fokozottan igaz volt, mert legalább 5 másik poszt volt, ahová fontosabb volt ember.gránit írta: ↑2024.09.23. 10:27:22Én azt nem értem, hogy ha olyan gyenge a cserekapusunk, hogy ha szükség lenne rá, nem merjük bevetni, akkor minek van? Neto is itt volt évi 7 milliós fizetésért, és inkább játszattuk a sérült ter Stegent. Eleve egy normális tartalékra van szükség, nem akkor kapkodni, amikor már baj van. Gondolom, úgy állnak hozzá, hogy rendes cserekapus úgyse kell, a kapust nem kell rotálni, meg a kapus úgyse sérül le. Ez ugye egyrészt nem igaz, mert mint tudjuk, a kapus is lesérülhet, másrészt, akkor tényleg minek van egyáltalán bármilyen szempontból Pena?
Ha erre ráfaragunk, akkor Deco-nak mennie kell. Szinte bárki jó lett volna a nyáron Pena helyett, akinek van két keze, két lába, és tudja őket használni.
Igen, ez meg a másik. Gondolom, Astralaga lesz felhívva, vagy valaki az utánpótláscsapatainkból.
Na igen, nekik több eszük volt, mert kapásból volt egy bevethető cserekapusuk, aki nem csak dísznek volt ott, mint nálunk Neto volt meg most Pena. Meg Curtious még az átigazolási szezon alatt sérült meg, így hozhattak szerződésben álló kapust is.
1) Navas-nál félre kell tenni, hogy volt Real-os. Ő lenne talán a legalkalmasabb a tűzoltásra.
Egyik volt a sajátjuk: Lunin. A másikat a Chelsea-tól vették kölcsön: Kepa. De végül Lunin bizonyult a jobbnak.
Ha onnan nézzük, hogy Pena cserekapusból most elő kéne lépjen első számúvá, arra is gondolni kell, mi van, ha ő is megsérül? Kell valaki mögé...gránit írta: ↑2024.09.23. 10:27:22Én azt nem értem, hogy ha olyan gyenge a cserekapusunk, hogy ha szükség lenne rá, nem merjük bevetni, akkor minek van? Neto is itt volt évi 7 milliós fizetésért, és inkább játszattuk a sérült ter Stegent. Eleve egy normális tartalékra van szükség, nem akkor kapkodni, amikor már baj van. Gondolom, úgy állnak hozzá, hogy rendes cserekapus úgyse kell, a kapust nem kell rotálni, meg a kapus úgyse sérül le. Ez ugye egyrészt nem igaz, mert mint tudjuk, a kapus is lesérülhet, másrészt, akkor tényleg minek van egyáltalán bármilyen szempontból Pena?
Ha erre ráfaragunk, akkor Deco-nak mennie kell. Szinte bárki jó lett volna a nyáron Pena helyett, akinek van két keze, két lába, és tudja őket használni.
Köszi, rémlett valahonnan, még az is lehet, hogy tőled.FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.22. 21:32:51Az már megszűnt. Eltörölték. Csak csapat nélkülit hozhatnánk. Szerintem senkit nem fogunk, mindenki feljebb lép. Astralaga jön fel, max ő szoríthatja ki Penat.
Az már megszűnt. Eltörölték. Csak csapat nélkülit hozhatnánk. Szerintem senkit nem fogunk, mindenki feljebb lép. Astralaga jön fel, max ő szoríthatja ki Penat.
Bocs, nem voltam egyértelmű, a ligán belülire kérdeztem, az első OK. Mintha nem lehetne már csak úgy kivásárolni valakit, mint ahogy Braithnél tettük.
Bármelyik csapat bármikor eladhat valakit, az van korlátozva mikor és hogyan vehet. Ha most van a szaudi / üzbég átigazolási időszak, akkor most is eladhatunk bárkit oda, ha ők megvehetik.
Ez a szabály még létezik? Mintha a BW eset után törölték volna, de lehet rosszul emlékszem.