Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.07.11. 13:22:30

Peter írta:
2024.07.11. 13:21:06
Troym írta:
2024.07.11. 12:54:46
Mire kell Rabiot? Frenkie helyére
Véleményem szerint semennyivel sem karakteresebb, markánsabb játékos, mint Frenkie. Csinálnánk egy szimpla cserét, miközben minőségi csere vinne minket előre, arra lenne szükségünk.
Tegyük fel, hogy igen, még ha nem is értek egyet vele. Már előreléptünk, a fizetési különbségbe már be lehetne illeszteni plusz 1, akár 2 játékost, sőt, igazolni is tudnánk, mert a bevétel-kiadás még diszkontáron is nagy különbség lenne. Úgyhogy közvetve abszolút minőségi és/vagy mélységi javulást hozna.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Peter
Director del Fútbol

2024.07.11. 13:21:06

Troym írta:
Mire kell Rabiot? Frenkie helyére
Véleményem szerint semennyivel sem karakteresebb, markánsabb játékos, mint Frenkie. Csinálnánk egy szimpla cserét, miközben minőségi csere vinne minket előre, arra lenne szükségünk.
bence0330

2024.07.11. 13:09:58

Minden pontjával egyetértek, kivéve ugye a szélsőkkel, mert fél szezont játszó szélsők sehol a világon nem lőnek többet 10 gólnál, még Vini sem tenné, se Leao, se Kvara, se Saka, se Foden, se senki. Mbappé esetleg, rajta kívül nincs játékos Európában, aki a mieinknél lényegesen több gólt lőne 1300-1400 percek alatt. Nekünk meg egymást váltó, kvázi félszezonos szélsőink voltak. Yamal volt majdnem teljes, de ő még nagyon gólképtelen volt a korából fakadóan. Felix és Raphinha számai kifejezetten erősek, ahhoz képest, amennyit játszottak. Yamalé pl. sehol nem volt az övékéhez képest gólban, és gólpasszban (Raphinha kétharmadnyi perccel is jobb statot hozott mindkettőben, még arányosaítani sem kell, akkor aztán ég és föld, Felix meg szintén közelkétharmadnyi perccel is több gólt lőtt). És mégis másik topikban azt írtad, hogy mellette a sokkal több gólos szélsők nem fognak sok sót megenni. Lehet egy szélső nagyon-nagyon jó extrém kevés góllal is, mint Yamal volt. Raphinháék meg sokkal gólerősebbek nála, de nincs meg bennük annyira az x. Raphinha és Felix olyan 15 gólos szélsők, ha nem lenne mindkettő mellett erős vetélytárs. Vini meg 10 gól rúgna, ha Mbappéval kéne feleznie.

Rabiot szerintem is óriási előrelépés lenne, ha felveszi a ritmust, kezdőnek, ha nem, mélységnek. Gyorsabb, kreatívabb, mint Frenkie.
Persze amíg a holland marad, tökmindegy. Azért akkor is jó lenne. Pláne ingyen. Egy modern játékos, az elmúlt 6-8 év legjobb válogatottjának alapembere, és a klubjáé is.

Csak hát mondjuk dunsztom nincs, hogy illesztünk be egyáltalán bárkit a fizetési keretbe, főleg, amíg a holland itt van. Még az ingyenesekkel is gondjaink lesznek, pedig 1-2 jót megint le tudnánk akasztani, mint Rabiot.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.07.11. 13:29:25-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

gránit írta:
2024.07.10. 18:33:57
Peter írta:
2024.07.10. 18:14:40
Rabiot?
Szerintem meg kellene, hogy ne egy kaptafára szerződtessünk játékosokat.
Szeretjük
a szélsővédőket, akik nem tudnak rendesen védekezni (ld Cancelo)
a középpályásokat, akiket elfúj a szél (Pedri),
vagy aki megiszik egy kávét a labdatartás alatt (Frenkie)
a 7 gólos szélsőket (Ferran, Felix, Raphinha vagy majd Williams)
és rajongunk a lecserélhetetlen szupersztár támadókért (Lewa, előtte Messi)

Aztán Európában 10 éve súlytalanok vagyunk. Ezért az lenne a filozófiám, hogy mi lenne, ha mást (is) keresnénk és többfajta taktikánk is lenne, másféleképp használható játékosokkal?

Sajnálják itt sokan Balde sérülése miatt nem a helyén játszott Cancelo? Esküszöm nyertünk azon, mert Kounde százszor stabilabban védekezett.
Mihelyst nem vártuk, hogy a vkp a fülén vigye a labdát az ellenfél kapujáig, rögtön sikeres tudott lenni egy khv is a poszton.

Mire kell Rabiot? Frenkie helyére Gündogan és Gavi mellé. (Pedrit nem számolom, felesleges...) 5+5 g/a szerintem összejönne neki is és a 34 éves Gündogan is néha pihenhetne. Egyetlen Frenkie féle tötyörgés sem rémlik Rabiottól.
La Masia1
Jugador d'estrella

2024.07.10. 23:57:46

Alcantara írta:
2024.07.10. 19:23:05
La Masia1 írta:
2024.07.08. 21:20:35
A Neymar-üzlet - amihez persze köze nem volt a klubnak, kivásárolták - a lehető legjobb volt.
A sajnálatosan elég rövidke pályafutásának pontosan a csúcsán ment el Neymar.
Ez elég jól látszott azon is, hogy mit nyújtott a PSG-ben. Mármint a drogon, a bulikon és a sérülések miatt kihagyott időszakon kívül.
Az üzlet a világ mákja volt. Az, hogy mit kezdtek a bejövő pénzzel, az meg kb. a hűtlen kezelés minősített esete.
Ez konkrétan pont nem az. BTK 376. bekezdéseit nem árt átnézni egy ilyen kijelentés előtt. Vásároltak olyan játékosokat a pénzből, amit az eladó által meghatározott áron fizettek ki. Ezen a vonalon köze nincs a hűtlen kezeléshez.
Más gazdasági cselekményekben lehet megáll a régi klubvezetéssel szemben, de itt nem.
Természetesen az átlag ember által használt köznyelv, a hétköznapi szóhasználat szerint minősítettem hűtlen kezelésnek :)
Nem néztem át a katalán btk. vonatkozó bekezdését, nem ügyészként írtam.

Amilyen szakmaisággal elszórták azt a pénzt, az a szurkolók szintjén a vagyon/pénz "hűtlen kezelése", a lassan 8 éve tartó vesszőfutás origója.
Alcantara
Director del Fútbol

2024.07.10. 19:23:05

La Masia1 írta:
dingdong írta:
2024.07.08. 21:07:58

Minden személyeskedést kerülve mondom, hogy aki szerint a Neymar üzlettel jól jártunk az nem tudom hol él. Ha visszatekerjük a forumot arra az időre már előtte mindenki rettegett attól az ámokfutástól amit abból a pénzből végül tényleg meg is tettünk.
A Neymar-üzlet - amihez persze köze nem volt a klubnak, kivásárolták - a lehető legjobb volt.
Ez elég jól látszott azon is, hogy mit nyújtott a PSG-ben. Mármint a drogon, a bulikon és a sérülések miatt kihagyott időszakon kívül.
Az üzlet a világ mákja volt. Az, hogy mit kezdtek a bejövő pénzzel, az meg kb. a hűtlen kezelés minősített esete.
Ez konkrétan pont nem az. BTK 376. bekezdéseit nem árt átnézni egy ilyen kijelentés előtt. Vásároltak olyan játékosokat a pénzből, amit az eladó által meghatározott áron fizettek ki. Ezen a vonalon köze nincs a hűtlen kezeléshez.
Más gazdasági cselekményekben lehet megáll a régi klubvezetéssel szemben, de itt nem.
gránit
Director del Fútbol

2024.07.10. 18:33:57

Peter írta:
Rabiot?
Ha tudja valaki, írja meg legyen kedves, hogy mit adott a Juventushoz vagy mit adott a francia válogatotthoz, amiért nekünk kellene, de legfőképpen azt, hogy mit adhat a Barcának, ha idekerül?
Megelőztél.

A francia válogatotthoz sem tudott mit hozzáadni, teljesen színtelen-szagtalan a játéka. Szerintem semmi szükségünk rá.

Pont ilyen színtelen-szagtalan játékosokat halmoztunk az utóbbi időkben, aztán rácsodálkozunk, hogy jé, ezt a típusú futballt, nevezzük tiki-takának vagy akárminek, lehet hatékonyan is csinálni, lásd a spanyol válogatottat. Nem találták meg rá az ellenszert, mert ha egy csapat 70%-ban birtokolja a labdát, és tud gólt lőni, az le fogja győzni az ellenfeleit. Mi vagyunk a probléma, mit csináljuk már egy ideje rosszul, amit csinálni szeretnénk, és ennek van némi köze ahhoz, hogy van még mindig egy csomó színtelen-szagtalan játékosunk.
Peter
Director del Fútbol

Rabiot?
Ha tudja valaki, írja meg legyen kedves, hogy mit adott a Juventushoz vagy mit adott a francia válogatotthoz, amiért nekünk kellene, de legfőképpen azt, hogy mit adhat a Barcának, ha idekerül?
barca0417
Entrenador del Barça

2024.07.10. 17:00:35

bence0330 írta:
2024.07.09. 15:54:04
Pontosan így gondoltam én is DJ-ot. Annyi különbséggel, hogy mivel mindenképp nyerünk az üzleten elég sokat, ha nem hajlandó menni ilyen feltételekkel akkor lemennék egészen 30 körüli árig, valami fű alatti megegyezéssel a Uniteddel, hogy fizessenek nagy aláírási pénzt az olcsó ár miatt DJ-nak. És akkor kb jobban jár, mintha itt maradna. Merino+Rabiot, de még Guido is remek lenne, jobbak és mélyebbek lennénk, és ehhez még eladás sem kellene nagyon.
Merino jó lenne, de Rabiot szeritnem felesleges. Abszolút tucat játékos, magas fizetéssel. Inkább Guido, ő sem egy nagy penge, de egy olcsó védekező kp keretmélyítésre tökéletes. a francia akkora fizetéssel nem kell a padra. Casado és Fermin kapjon több lehetőséget.
Ha De Jong mégis marad, akkor nem tudom kire maradna keret.
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2024.07.10. 15:07:33

Barça have reached an agreement on personal terms with Nico Williams' agent. [Diario Sport]
Kép
bence0330

2024.07.09. 15:54:04

Pontosan így gondoltam én is DJ-ot. Annyi különbséggel, hogy mivel mindenképp nyerünk az üzleten elég sokat, ha nem hajlandó menni ilyen feltételekkel akkor lemennék egészen 30 körüli árig, valami fű alatti megegyezéssel a Uniteddel, hogy fizessenek nagy aláírási pénzt az olcsó ár miatt DJ-nak. És akkor kb jobban jár, mintha itt maradna. Merino+Rabiot, de még Guido is remek lenne, jobbak és mélyebbek lennénk, és ehhez még eladás sem kellene nagyon.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.07.09. 15:37:23

Inkább áthoznám ide a De Jong témát. Most nézem a capologyt, 219 millió szerintük a bértömeg, amiből De Jong majdnem 40 milliót tesz ki.
Ha a MU tényleg viszi De Ligtet és Zirkzeet, felajánlanám nekik 60-80-ért, elvileg régi vágyuk. De Jongnak pedig kifizetném az elmaradását, vagy 20 milliót, ami elvileg (aláírási pénzek sem) nem számít bele az FFP-be. Így csak egy éves fizetését veszítené el, viszont a felét sem tudjuk ajánlani 2 év múlva, ingyen sem akarjuk, hogy távozzon.
Ezzel lehetne szabadulni Bartomeuék utolsó nagy szerződésétől. Jövőre kelleni fog Lewy helyére egy nagy név (ebbe a bérbe belefér). Most pedig tudnánk igazolni 1/1 egy Merinot és mellé Rabiot/Guidot ingyen, azaz 2 játékost a helyére.
Persze a hírekben még most is szerepel Kimmich, az MD szerint Ugarte helyzetét figyeljük ismét.
Xavi Simons/Olmo hírek elültek, de ha lenne pénz, náluk is lehetne próbálkozni, ha sikerül eladni még Fati/Ferran/Raphinha egyikét, vagy 2-t.
Azért elismerésre méltó a bértömeg csökkentése, gondolom idén is De Jong eladása a fő cél, kiváncsi vagyok mi sül ki belőle.
Cancelora kb. már most meg lenne a pénz.
A mai hírek szerint Faye eladása továbbra is tervben van 15-ért, és továbbra is kérdéses Roque helyzete is. Nagy valószínűséggel az említett nevek feláldozhatók.
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.07.09. 15:28:28

Fernando írta:
2024.07.09. 06:38:02
250-ért gondolkodás nélkül elengednék bárkit ebből a keretből, talán a prime Dinho és prime Messi kivételével az elmúlt 30 évből is. DE! kizárólag akkor ha értelmesen használnánk fel ezt a pénzt. Ebből kijonne egy világklasszis szélső, egy világklasszis vkp és egy világklasszis jhv.
A Neymar-ért kapott pénzt is szépen elégettük anno, most már egyrészt kevesebbet ér a 250 millió, és rosszabbak a lehetőségek a piacon.

Pl. kik az általad említett poszton a világklasszisok jelenleg, akik megszerezhetőek is? Mert oké, dmc poszton Rodri az, de az ő megszerzése max. akkor lehetne reális, ha a City-t keményen megbünetnék - de nyilván meg fogják úszni. Szélsők között inkább nagy reménységek vannak, mint valódi klasszisok. Sokat elmond a mezőnyről, hogy Vini volt a top szélső a szezonban. :roll: Jhv-et sem tudnék olyan mondani, mint anno Alves volt, akiről látszott, hogy tökéletes választás a csapatba.

Én inkább megbecsülném a neveléseinket. Most pl. Olmo vagy Cucurella milyen jó lenne a csapatba...
bence0330

2024.07.09. 11:12:51

FcBarcelona1 írta:
2024.07.09. 11:03:32
Ami nagyon pozitív hír, és MD, Sport vagy Romero, netán Laporta nyilatkozza, azt még nem venném biztosnak :)
Persze nem is ítélném el őket, a jelenlegi FFP helyzetben.
Manapság számomra Romano és a katalán rádió ami valószínű, de azt sem venném biztosra :)
Ettől persze lehet, hogy igaz, és az is, hogy csak igazságtartalma van, pl. PSG érdeklődött, azt mondtuk 250. :)
Azért kerülöm mostanában a Nike szerződés, Barca Studios, Stadionnal kapcsolatos híreket, kommenteket.
Nyugtával a napot.
Persze, nem azt mondtam, hogy biztos, hanem hogy annál biztosabb egy átigazolási hírhez képest kevés van, ha a nagy oldalak és a saját elnökünk "lehozzák". :) De ja, Romano a legtutibb. De nyilván, biztos csak a szerződések aláírása után. Meg szerintem nem is fogjuk eladni, most azt nem tudom, ez jó-e avagy sem.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.07.09. 11:03:32

bence0330 írta:
2024.07.09. 10:21:39
Ami nagyon pozitív hír, és MD, Sport vagy Romero, netán Laporta nyilatkozza, azt még nem venném biztosnak :)
Persze nem is ítélném el őket, a jelenlegi FFP helyzetben.
Manapság számomra Romano és a katalán rádió ami valószínű, de azt sem venném biztosra :)
Ettől persze lehet, hogy igaz, és az is, hogy csak igazságtartalma van, pl. PSG érdeklődött, azt mondtuk 250. :)
Azért kerülöm mostanában a Nike szerződés, Barca Studios, Stadionnal kapcsolatos híreket, kommenteket.
Nyugtával a napot.
bence0330

2024.07.09. 10:21:39

FcBarcelona1 írta:
2024.07.09. 08:58:01
Yamal hírrel kapcsolatban 2 nemrég olvasott cikk rémlik.
1. semmilyen komoly átigazolásokra szakososdott újságíró nem vette át a hírt, így a valóságalapja elhanyagolható, még ha a klubhoz közeli forrás meg is erősíti a hírt
A 200-at a mundón, sporton, egyebeken mind lehozták, és maga Laporta ezt mondta: "We have offers for players like Lamine Yamal worth €200 million, and we have said no."
Ennél egyértelműbb hír ritkán van egy átigazolási szezonban. :) Még ha nem is mondta ki, hogy konkrétan a PSG tette, azért elég egyértelmű, más nem lehetett nagyon. Vagy lehetne blöff, de szerintem az nem egy ekkora konkrét hazugság lenne, hanem csak ködösítene valamit.
A 250 valóban még csak pletyka, de egy visszautasított 200M-nál ez nem egy elrugaszkodott ötlet a PSG-nél, ráadásul ugye ott a körülmények is adottak, az előző nyári két sztár után elment az utolsó is, jelenleg nincs közönségcsalogató játékos a keretben, talán Barcola.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.07.09. 08:58:01

Yamal hírrel kapcsolatban 2 nemrég olvasott cikk rémlik.
1. semmilyen komoly átigazolásokra szakososdott újságíró nem vette át a hírt, így a valóságalapja elhanyagolható, még ha a klubhoz közeli forrás meg is erősíti a hírt
2. valamelyik volt elnökünk nyilatkozata, hogy jó pénzért bárkit eladna, még a saját neveléseket is, majd jön új tehetség a La Masiaról, konkrétan Gavit emelte ki eladásra
250 millióért 5 db komoly 50 milliós igazolást hajthatnánk végre. Ferran kivételével legutóbb is hasznos játékosokra költöttük, nem Dembelékre, úgy, hogy nagyon nehéz helyzetben voltunk. Most nem lenne annyi megkötés nem kellene az azonnali sikerre hajtani, gondolkodhatnánk a jövőre tekintettel, mint pl. Nico Williams.
Neymar távozása óriási csapás volt a klubnak, és nem arra gondolok, mennyire hiányzik, így utólag. 220 milliót elszórtak, megpróbálva helyettesíteni, ahelyett, hogy a jövőt építették volna akár más posztokon.
Valószínűleg az addig sem alacsony bérek ott kezdtek elszabadulni, mert rettegtek, hogy a játékosok távoznak, még Umtiti bérét is felnyomták az egekbe, ez pedig egy öngerjesztő folyamattá vált, ahol a régi és új játékosok kihasználták a lehetőségeiket egy gyenge kezű elnöknél.
Fernando
Llegenda del Barça

2024.07.09. 06:38:02

250-ért gondolkodás nélkül elengednék bárkit ebből a keretből, talán a prime Dinho és prime Messi kivételével az elmúlt 30 évből is. DE! kizárólag akkor ha értelmesen használnánk fel ezt a pénzt. Ebből kijonne egy világklasszis szélső, egy világklasszis vkp és egy világklasszis jhv.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Peter
Director del Fútbol

2024.07.09. 02:58:33

dingdong írta:
aki szerint a Neymar üzlettel jól jártunk az nem tudom hol él. Ha visszatekerjük a forumot arra az időre már előtte mindenki rettegett attól az ámokfutástól amit abból a pénzből végül tényleg meg is tettünk. Neymar hiánya és azok az anyagi és sport szakmai károk amiket akkor szenvedtünk nagyon sokba kerültek minden létező szempontból. .
Neymar kivásárlási lehetőségének aktiválása, ahogyan előttem is említették már, Neymar kizárólagosan saját döntése volt. A klubnak annyi köze volt hozzá, hogy Ney - ha jól emlékszem az amcsi túrán - elköszönt, összepakolt és helyette megjelent a bankszámlán kétszázx millió.
Ekkora összeg, ha megfelelően vagyok tájékozott, azóta sem cserélt gazdát egy játékossal összefüggésben.

Ezután egy teljesen másik fejezet kezdődött már, aminek egyáltalán nem kellett volna törvényszerűen úgy alakulnia, ahogyan alakult.
Nagyon kedveltem Ney játékát, baromira sajnáltam, hogy elmegy, sőt mi több, simán visszahoztam volna, amikor ez szóba került.

Nem a Neymar transzfer az okozója a sportszakmai károknak.
Van, aki a lottó ötös birtokában romba dönti a saját életét és van aki megfelelően képes élni a lehetőségével.
gránit
Director del Fútbol

2024.07.08. 21:45:10

Neymarral kapcsolatban azt se felejtsük el, hogy ő maga is el akart menni, mert ki akart lépni Messi árnyékából. Ha a góltermését megnézzük, nagyon is szépen termelt a párizsiaknál. A rengeteg sérülés megakadályozta a céljának beteljesítésében, gyakorlatilag minden szezonjában lerúgták, egy szezont sem tudott rendesen végigcsinálni. Ha az egyik szezonban BL-győzelemre vezeti őket, egy aranylabda simán összejöhetett volna neki. A sérülések (is) megakadályozták ebben.

Hogy Yamalt el kéne-e adni 250 millióért? Tudja a fene. Ha nem futja be azt a karriert, amit remélünk tőle, mert láttunk már elég Giovani dos Santos-t, Bojan Krkic-et, akik hasonló korban legalább akkora sztárok voltak, mint most Yamal, akkor utólag a fejünket verjük majd a falba, hogy elszalasztottuk ezt a lehetőséget. Ha meg nagy karriert fut be, de eladtuk, akkor meg azért. Mivel nem látunk a jövőbe, egyik választás miatt sem kritizálnám utólag a vezetőséget, mert nem tudhatjuk, mit hoz a jövő. De szerintem ahogy Troym is sugallta, valószínűleg nincs a napirenden az eladása, borzasztó üzenet lenne az utánpótlásunkkal, a klubba vetett hitünkkel kapcsolatban.

Amennyire sötétnek látok sok mindent, legalább annyi dologgal kapcsolatban optimista is vagyok. Szerintem nem sok igazolás választ el minket attól, hogy újra a legmagasabb csúcsokat ostromoljuk. Egy vkp még Christensen mellett az előző szezonban is BL-esélyessé tett volna minket. Én a góltermés miatt aggódok, a korosodó Lewandowski és a körvonalazódó támadókoncepció miatt.
La Masia1
Jugador d'estrella

dingdong írta:

Minden személyeskedést kerülve mondom, hogy aki szerint a Neymar üzlettel jól jártunk az nem tudom hol él. Ha visszatekerjük a forumot arra az időre már előtte mindenki rettegett attól az ámokfutástól amit abból a pénzből végül tényleg meg is tettünk.

Persze, lehetne azon elmélkedni, hogy "mi lett volna, ha nem megy el, nálunk biztos jó lett volna" - de ennek egyrészt sok értelme nincsen. Másrészt semmi racionális ok nincsen feltételezni, hogy bárhogyan máshogy viselkedett volna.
dingdong
Capitá del Barça

Nem fundamentálisan rossz ötlet eladni Yamalt. Mindkét oldalon olyan érvek vannak amik megállják a helyüket. Én fixen nem adnám.

Ami teljesen biztos az az, hogy nem adnám a PSG-nek. Én értem, hogy nálunk jobb anyagi helyzetben lévő klubbokat is le tudnának térdeltetni ennyi pénzért de amit khelafi az irányunkban képvisel az megbocsájthatatlan.

Minden személyeskedést kerülve mondom, hogy aki szerint a Neymar üzlettel jól jártunk az nem tudom hol él. Ha visszatekerjük a forumot arra az időre már előtte mindenki rettegett attól az ámokfutástól amit abból a pénzből végül tényleg meg is tettünk. Neymar hiánya és azok az anyagi és sport szakmai károk amiket akkor szenvedtünk nagyon sokba kerültek minden létező szempontból. Igaz, hogy az barto éra volt de már egészen jól feküdt az átigazolási politikánknak ez a csóró imidzs. Ha most ekkora össze beáll a házhoz garantált, hogy hamar menne is.

Én már mondtam korábban is és szerintem sokan mások is gondolhatják, hogy ez a csapat nem olyan gyenge mint amilyennek látszódott idén. Meglátjuk Flick és Deco mit talál ki. Muszáj venni embereket már csak a keret mélyitése miatt is. Muszáj embereket hozni, hogy a katica csoportból feljött csillagaink és a veterán elit játékosaink pihenhessenek anélkül, hogy biztosan buko legyen egy olyan meccs amin nincsenek.
Troym
Director del Fútbol

2024.07.08. 21:00:56

La Masia1 írta:
2024.07.08. 19:52:02
Troym írta:
2024.07.08. 19:21:00
Kb örökre elűzik, de minimum egy bizalmatlanságival leváltják 5 percen belül, ha eladja Yamalt.
Pont tőled ez elég furcsán hanzik :wink:
Nem az egyetértésem, vagy ellenvetésem fejeztem ki, hanem azt, hogy a katalán drukkerek ezt sosem nyelnék le és elüldöznék.

Önmagában én bárkit eladnék, de soha nem adnék ennyi pénzt Laportának "gazdálkodni"! Nálam Ibrával megbukott anno, hogy elhiggyem minimális esély lenne, hogy jól befektesse. Az első elnöksége jó részében volt pénze és nem jól gazdálkodott vele ő sem.
bence0330

2024.07.08. 20:04:48

Az akkor volt, teljesen más vezetőség alatt. Ott 350 milliót fizettek 3 ide nem illő játékosért, bruttó 80 körüli fizuért. Laportáéknál sem ült tökéletesen minden vétel (Ferrán, bár ő is ás nagyságrend), de ők egy nyáron összesen 150 millióért, feleannyi fizuért 3 olyan kulcsjátékost hoztak, mindet lyukra, szükséges posztra, akiknek kulcsszerepük volt a címeinkben. Ha "csak" ilyen jól költenék el, már alighanem megéri.

Én nem tudom, eladnám-e, mert tényleg arcvesztés, és könnyen lehet, hogy az új Neymar lesz kb, akkor nem érné meg. De ha megy tovább a kizsigerelése, akkor inkább legyen máshol top játékos, a zsebünkben negyed milliárddal, semminthogy legyen itt 3-4 év múlva egy új Pedri, Fati, Gavi, Baldé. Mindenki jobban jár.
La Masia1
Jugador d'estrella

2024.07.08. 20:01:44

Peter írta:
2024.07.08. 19:55:22
La Masia1 írta:
2024.07.08. 19:52:02
Neymar eladása/kivásárlása is a világ legjobb üzlete volt.
Mindaddig a pillanatig, amíg nem szórtuk el eszetlenül a pénzt, ez lehetett 2 - 3 hét.... :mrgreen:
Igen :lol:
Barto úgy viselkedett, mint a napközis gyerek az iskolai tábor első napján a MÁV büfében...
Válasz küldése