2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Csak akkor nem valószínű, hogy megkapod ezeket az opciókat. Nem véletlen az az ingyenes távozás.
Az!
Elvileg Gerard Martin kiszorította a B-ből is Alex Vallet nem? Legalábbis én ezt olvastam, ezért is ment már tavaly is kölcsönbe, igaz egy magasabb osztályba.
Riadon elég jól kerestünk, ahogy Fayéért is aránylag jó pénzt kaptunk plusz ha robbant apróért visszavehetjük vagy ha továbbadják abból is kapunk. Flicknek pedig amúgy sem nagyon kellett. Destnek fizethettük volna bérét, miközben olyan szűkös a keret, hogy regisztrálni nem tudunk, hogy majd hogy 2 hónapra egy több mint egy éves sérülés után játszhasson és ingyen menjen.Troym írta: ↑2024.09.10. 16:51:28A Laligában a játékoskeret maximális mérete 25 fő + tartalékcsapat és utánpótlás csapat játékosai játszhatnak, belőlük meccsenként 4.
Nálunk a 12, 22, 25 mezszámok nincsenek kiosztva, tehát hivatalosan a keret 22 fő és maximum 3 fővel lehetne bővíteni, szóval pénzügyektől függetlenül sem jöhetne 5-10 játékos, max 3.
Még mindig nem értem Mingueza megvétele pénzért miért jó nekünk, ha simán elengedtük a Las Palmasban játszó Araujot és az Levanteben játszó Vallet, plusz Destet, Riadot, Fayet az elmúlt 1 hónapban.
Tényleg egyik sem volt jó, de Mingueza pénzért meg az, pedig amikor itt volt és rendelkezésre állt ingyen, akkor meg nem kellett???
Ilyen gazdálkodással még 2036-ban is ugyanitt fogunk tartani FFP és pénzügyi alapon.
Egyetértek Bencével. Xavinak nem kellett, amúgy bhv-ként játszatta, akkor nagyon gyenge volt ott, most jól teljesített a Celtában. Ha valaki megérdemli, vissza kell hozni, mint Piquet, Albat vagy Fanregast. Nem mellesleg jó korban van, nem 16-17 éves gyerek.bence0330 írta: ↑2024.09.10. 17:02:03Azért Mingueza a fentiekhez képest más szint. De ezt nem a múlttal együtt kell nézni, hanem mostantól. Ha nekünk mostantól erősítés lenne, és relatív könnyen elérhető, akkor csak azért ne hozzuk pénzért (nem sokért!), mert egyszer hibát követtünk el az eladásával? Ha Pedro Alvareznek hívnák ugyanezzel a teljesítménnyel, és egész életében a Celtában játszott volna, akkor jobb igazolás lenne, mint így? Kétlem, sőt, ha már a Barcában is megállta a helyét egyszer - ergo bizonyított -, ráadásul itt nevelkedett, ergo a játékosok közé talán egy fokkal könnyebben illeszkedik be, akkor az még inkább alighanem plusz, mint mínusz az elbírálásban. Amúgy is a hibák jövőbeli elkerülésénél (meg amúgy is) az első lépés az a képesség, hogy beismerje az ember, ha hibázott, mert az nem könnyű. Egyébként is más edző igényei alapján távozott, szerintem sok jelentősége nincs.Troym írta: ↑2024.09.10. 16:51:28A Laligában a játékoskeret maximális mérete 25 fő + tartalékcsapat és utánpótlás csapat játékosai játszhatnak, belőlük meccsenként 4.
Nálunk a 12, 22, 25 mezszámok nincsenek kiosztva, tehát hivatalosan a keret 22 fő és maximum 3 fővel lehetne bővíteni, szóval pénzügyektől függetlenül sem jöhetne 5-10 játékos, max 3.
Még mindig nem értem Mingueza megvétele pénzért miért jó nekünk, ha simán elengedtük a Las Palmasban játszó Araujot és az Levanteben játszó Vallet, plusz Destet, Riadot, Fayet az elmúlt 1 hónapban.
Tényleg egyik sem volt jó, de Mingueza pénzért meg az, pedig amikor itt volt és rendelkezésre állt ingyen, akkor meg nem kellett???
Ilyen gazdálkodással még 2036-ban is ugyanitt fogunk tartani FFP és pénzügyi alapon.
Valle, Riad, Fayé relatív jó pénzekért mentek el, még nem bizonyítva semmit, szükségből (nem vitatkozok azzal, hogy ez most rossz volt-e vagy jó, eleve azt sem tudjuk, mennyire volt szükséges). Most helyettesítésre kéne valaki. Nem mondom, hogy meg lehetett volna nézni, mit tudnak, de szerintem semmi jelentősége ennek annál a konkrét szitunál, hogy hozzuk-e most ide, vagy ne. Ezt csak olyan környezetben szabad vizsgálni szerintem, hogy most megérné-e nekünk (meg hogy belefére-e, nyilván).
Nem is volt értelme kiszórni mindenkit, olyat is, aki már regisztrálva volt, hogy aztán most meg azon kelljen gondolkodni, hogy fizessünk valakiért és majd hogy illesztjük be. Amikor már volt regisztrált játékosunk nyáron. Ahogy azt sem tartom valami nagy ötletnek, hogy a saját játékosainkat veszegessük vissza 20-30-60 milliókért, ahelyett, hogy rotálnánk őket a csapatban.Troym írta: ↑2024.09.10. 16:51:28A Laligában a játékoskeret maximális mérete 25 fő + tartalékcsapat és utánpótlás csapat játékosai játszhatnak, belőlük meccsenként 4.
Azért Mingueza a fentiekhez képest más szint. De ezt nem a múlttal együtt kell nézni, hanem mostantól. Ha nekünk mostantól erősítés lenne, és relatív könnyen elérhető, akkor csak azért ne hozzuk pénzért (nem sokért!), mert egyszer hibát követtünk el az eladásával? Ha Pedro Alvareznek hívnák ugyanezzel a teljesítménnyel, és egész életében a Celtában játszott volna, akkor jobb igazolás lenne, mint így? Kétlem, sőt, ha már a Barcában is megállta a helyét egyszer - ergo bizonyított -, ráadásul itt nevelkedett, ergo a játékosok közé talán egy fokkal könnyebben illeszkedik be, akkor az még inkább alighanem plusz, mint mínusz az elbírálásban. Amúgy is a hibák jövőbeli elkerülésénél (meg amúgy is) az első lépés az a képesség, hogy beismerje az ember, ha hibázott, mert az nem könnyű. Egyébként is más edző igényei alapján távozott, szerintem sok jelentősége nincs.Troym írta: ↑2024.09.10. 16:51:28A Laligában a játékoskeret maximális mérete 25 fő + tartalékcsapat és utánpótlás csapat játékosai játszhatnak, belőlük meccsenként 4.
Ő egyelőre Casadó rotációja. Persze ha mindenkit 2-3 helyre beleszámítunk, akkor kiderül, hogy valójában ötvenen vagyunk... A Madrid hiányosságaival meg nem sokra megyünk például a Bayern ellen.Chino írta: ↑2024.09.10. 16:11:22Azért még ott van EG, akit szerintem egy 2-3 évvel ezelőtt szezon miatt (főleg, hogy még szinte 0 rutinos 21 éves játékos volt) nem kellene teljesen leírni, főleg hogy tavaly lehozott egy teljesen patent szezon, plusz végigmenetelt stabilan, szinte hiba nélkül egy Olimpián. Az eddigi szezonból nyilván nem lehet érdemi következtetéseket levonni, mert keveset játszott (bár ott szintén teljesen rendben volt, akár védőként, akár vkp-ként).
Jó a Chelsea taktikája, de ezt a szaúdi klubokon kívül kb. 2 max 3 klub tehet meg. A Liga FFP-ről ne is beszéljünk. Nekem amúgy van egy olyan sanda gyanúm, hogy Mbappé érkezésével a Realnál is van gond ebből. Már nyáron nagyon rosszul álltak cb-ügyileg. Nacho távozásával volt egy Militao meg egy Rüdiger és kb. kfújtak. Esetleg egy kényszer-Tchouameni. Most a brazilnak és franciának off. (sőt még annak a Castillásnak, akit Ancelotti amúgy sem vetett volna be) Gyakorlatilag 2 belső védővel mentek neki a szezonnak (Alaba ki tudja mikor épül fel, ha egyáltalán felépül) Egy ilyen Tah vagy hasonló védőre sem mentek rá, Mbappé után zárták a szezont és még most sem nagyon gondolkodnak benne. Sőt Rüdigernek is valami térdizületi kopása vagy milye van, amit folyamatosan kezelni kell. Elvileg lehet játszani mellette, de nem hiszem hogy olyan jót tesz neki az ilyen mértékű terhelés. És a 4. fordulónál tartunk.gránit írta: ↑2024.09.10. 15:15:24A hoki nagyon jó példa. Senki nem tiltja meg a labdarúgásnak, hogy 40-50 fős keretek legyenek.
A Chelsea taktikája nagyon is jó, hiszen ha mindenkit megvesznek, akkor nem csak nekik lesz sok játékosuk, de az ellenfelek lehetőségeit is csökkentik. Ez egy nagyon jó taktika, a probléma csak az, hogy rengeteg középszert vettek, így nem nagyon jutnak előre. Ha már Guiu kellett nekik, megpróbáltam volna velük egy cserét Nicholas Jacksonnal.
MIngueza esetében szerintem most az a legfontosabb, hogy legyen egyáltalán kit bevetni, mert jelenleg van kettő belső védőnk. A nyári átigazolási szezonnak már vége, télig valahogy ki kell húznunk. Az sem túl lényeges, hogy kh vagy jhv, mert egyrészt mindkét poszton bevethető, másrészt mindkét poszton rosszul állunk.
Ha jhv poszton valaki feljebb tudna húzódni olykor, az Yamalnak is lehetőséget adna arra, hogy beljebb játszon, ahogy az a másik oldalon látható Balde és Raphinha esetében. De egyelőre úgy tűnik, Flick inkább a stabilitást választja, és Koundé nem mozog fel annyit.
Én tényleg nem ágálok ellene, de amíg ő kezdő/csere szint volt, egy Lenglet-Umtiti duó volt a konkurenciája és előbbi is bőven játszott, cb-ként. Mingueza viszont szinte sosem volt 4-3-3-ban két középső védős felállásban.bence0330 írta: ↑2024.09.10. 13:55:22
Koundé kb sosem volt kh (ha az lett volna, akkor jobb bekk nem lett volna a pályán). Chris a szezon nagy részében vagy DM volt, vagy sérült. Inigo tavaly egy vicc kategória volt, Cubarsi meg remekelt amíg nem jöttek a nagyobb meccsek, ahol össze-vissza forgatták (nem szidom, nem is szabadna ilyen korban kezdőnek lennie, természetes). Pont az ilyen rossz cserevédőkön mentek el a meccsink. Ha Ara egész szezonos lenne, nem lenne gáz, de így az. A nagyobb meccseink rendre a hátsó régión mentek el, pedig Ara tavaly még nem is volt sokat sérült annyira, csak épp annyira formában nem volt. Sőt, ha Mingu lenne, akkor Koundét is be lehetne vezényelni középre, attól függően, melyiknek fekszik jobban a kényszer, és melyiknek a kh poszt.
Nem mondtam, hogy Araujo szintű, viszont egy polcon voltak vagy egy évig kb megítélésben, nem voltak nagyon külön emlegetve, hogy hú, Ara mekkora állat, Mingu meg so-so, minden cikk arról szólt, hogy megvan a Barca CB duója a jövőre, itt is erről szólt a fórum ebben az időben, teszkós Ramos-Varane, stb, együtt áradozott róluk mindenki, és együtt rettegtek, mi lesz, ha visszatérnek a sérültek. És azért nem kapkodtak érte, mert leépítettük. Mint ahogy Kessié is egy 50 milliós játékos volt, Seria A bajnok álomcsapattag közönségkedvenc, akit a fél világ vinni akart, egy év múlva meg már az arabok is alig vitték el, miután szétaláztuk nyolcasban csereként, és 30 millióval kevesebbet ért. Ettől mg top vkp volt. Ez van, ha valakit kidob az ember egy kényszerposztra és ott játszatja, vagy akár ott sem. A marketingértéke, keresettsége megzuhan. Ez egy gyakori jelenség, nálunk pláne, Coutinhot is simán ide lehet venni, negyedére zuhant az értéke 1-2 évnyi szélen erőltetése után. Egy éven is múlik simán, hogy valaki 10 vagy 50 milliós játékos, a klubon meg pláne, amelyikben játszik. Megnézném Cubarsi árát, ha nem nálunk lenne... 30-at ér jelenleg, szerintem a Celtában lenne úgy 5-8.
Dehogynem van, már fiatalon kezdő szintű játékos volt itt elég hosszú időn keresztül, és még a kényszerposzton is kezdő-rotációs játékos maradt. Bizonyította, hogy kezdeni tud egy Barcában, és alsó hangon is nem kilógni lefelé. Az még egy erősebb keretnél is minimum egy nagyon erős rotációs játékost jelent, főleg, ha 2-3 posztos.
Koundé kb sosem volt kh (ha az lett volna, akkor jobb bekk nem lett volna a pályán). Chris a szezon nagy részében vagy DM volt, vagy sérült. Inigo tavaly egy vicc kategória volt, Cubarsi meg remekelt amíg nem jöttek a nagyobb meccsek, ahol össze-vissza forgatták (nem szidom, nem is szabadna ilyen korban kezdőnek lennie, természetes). Pont az ilyen rossz cserevédőkön mentek el a meccsink. Ha Ara egész szezonos lenne, nem lenne gáz, de így az. A nagyobb meccseink rendre a hátsó régión mentek el, pedig Ara tavaly még nem is volt sokat sérült annyira, csak épp annyira formában nem volt. Sőt, ha Mingu lenne, akkor Koundét is be lehetne vezényelni középre, attól függően, melyiknek fekszik jobban a kényszer, és melyiknek a kh poszt.Chino írta: ↑2024.09.10. 13:35:11Középhátvéd igazából háromvédős rendszerben volt Lenglet és Araujo mellett, 4-3-3-ban nem ő szerepelt. Abban az időszakban pl. a francia is végig játszotta a meccseket, (utána pedig a Spursben is stabil cb volt) de mégsem mondanám olyan játékosnak akit itt látnék, még egy egymilliós fizetéssel sem
Mondjuk tavaly egy Araujo-Cubarsi-Christensen-Koundé kvartettől nem remegtem és még ha minden kötél szakadt Inigo is beállhatott.
Nem emlékszem, hogy a média mit mondott, de azért elég sok csapat rárepült volna , ha tényleg olyan jó játékos és nem alsó-középkategóriás Celta viszi el csupán opcióért. Persze a tm is sokszor megtévesztő, nem csak a játékost stb. nézi, de egy Araujo szintű hátvédet akkor sem 8 millióra taksálnának.
de eddig szinte semmi nincs ami erre predesztinálná.
Középhátvéd igazából háromvédős rendszerben volt Lenglet és Araujo mellett, 4-3-3-ban nem ő szerepelt. Abban az időszakban pl. a francia is végig játszotta a meccseket, (utána pedig a Spursben is stabil cb volt) de mégsem mondanám olyan játékosnak akit itt látnék, még egy egymilliós fizetéssel sembence0330 írta: ↑2024.09.10. 12:20:14Miért ne lenne döntő faktor? Mikor volt utoljára olyan cserénk, akit ha bevetsz, nem remegsz, miközben meccset nézel? Az idei négy meccset ne számítsuk, senkinek nem kellett védekeznie, nézzük az elmúlt két évet. Na ez lehetne Mingueza. Chris-Ara után elsősszámú csere (Cubarsival). Állítom, hogy az Inter ellen soha nem zúgunk ki a csoportból, ha ő van itt, és nem Garcia.Chino írta: ↑2024.09.10. 11:59:20Ha csak Araujo előzte meg a sorban akkoriban ezt sem nevezném döntő faktornak, mert egy Lenglet meg egy Umtiti volt mellette, de még így is többnyire jh volt. Ahogy arra sem építenék, hogy válogatott lett, mert amikor például Le Normand pirosat kaapott és kellett egy igazán jó belső védő a helyére, inkább Vivian állt be helyette. Tehát minimum 3, de lehet hogy négy játékos is előtte van.
Ha akkor zseni lett volna szerintem a Celtában is inkább középső védőként játszatják, és nem pazarolják el a szélen/kp-n, mert egy meccset sem tolt le az állítólagos sztár szintjén, de ha a teljesíítménye annyira indokolná szerintem nem is ott tengődne már harmadik éve
Ne érts félre, én szeretném legjobban, hogy idejöjjön és megüssön egy stabil kezdő szintet vagy maga mögé utasítsa Kondét, Cubarsit, Araujot, de szerintem kicsit többet látsz a srácba mint amennyi benne van.
A nagy sorozatnál jórészt CB volt. És nyilván nem csak miatta jött össze a dolog nyilván, de nagy szerepe volt benne, hisz nyilván ha rossz lett volna, nem tudtunk volna veretlenek lenni hónapokig, ez önmagában dicséret. Megnéztem volna, mi van, ha EG vagy valami hasonló (akár Inigo, bár én egy fokkal magasabbra értékelem, mint a többség) van a pályán helyette. Nem miatta volt, de fogalmazzunk úgy, hogy erősen hozzáadott, és a jobbak között volt. És még RB-ként is legalább okés volt, de ott egy jó közepesnél tényleg nem volt erősebb, de ez nem is elvárható. Aztán végül stabilan átkerült sajna oda az öregek visszatérésével, jöttek is a rosszabb eredmények, meg Mingu közmegítélése is ott romlott el, amíg CB volt, visszaolvashatod, nem különböztették igazán meg Araujótól se itt, se a sajtóban, a nagy párosként emlegették őket, nem utólag szépülnek az emlékek, akkor is az elmúlt éveink legnagyobb hibájának tartottam már a szélre dobását is, nemhogy az eladását (nem voltam egyedül vele). RB-ként tényleg szürke volt, de posztidegen helyen szerintem a szürke nem egy rossz jelző, csereként abszolút rendben lenne oda is.
Szerintem ezt rosszul értelmezitek. Csere Bal-Jhv-et keresünk, az se baj, ha kezdő jhv lenne belőle, ha jobb előrefelé, mint Kounde. Balde sérülékeny, Gerard Martin a cseréje. Koundenak Fort, de mivel nem lesz pénz VKP-ra, így Kounde kh, Christensen, Garcia pedig VKP-s.bence0330 írta: ↑2024.09.10. 12:20:14Miért ne lenne döntő faktor? Mikor volt utoljára olyan cserénk, akit ha bevetsz, nem remegsz, miközben meccset nézel?Chino írta: ↑2024.09.10. 11:59:20Ha csak Araujo előzte meg a sorban akkoriban ezt sem nevezném döntő faktornak, mert egy Lenglet meg egy Umtiti volt mellette, de még így is többnyire jh volt. Ahogy arra sem építenék, hogy válogatott lett, mert amikor például Le Normand pirosat kaapott és kellett egy igazán jó belső védő a helyére, inkább Vivian állt be helyette. Tehát minimum 3, de lehet hogy négy játékos is előtte van.
Ha akkor zseni lett volna szerintem a Celtában is inkább középső védőként játszatják, és nem pazarolják el a szélen/kp-n, mert egy meccset sem tolt le az állítólagos sztár szintjén, de ha a teljesíítménye annyira indokolná szerintem nem is ott tengődne már harmadik éve
Ne érts félre, én szeretném legjobban, hogy idejöjjön és megüssön egy stabil kezdő szintet vagy maga mögé utasítsa Kondét, Cubarsit, Araujot, de szerintem kicsit többet látsz a srácba mint amennyi benne van.
Miért ne lenne döntő faktor? Mikor volt utoljára olyan cserénk, akit ha bevetsz, nem remegsz, miközben meccset nézel? Az idei négy meccset ne számítsuk, senkinek nem kellett védekeznie, nézzük az elmúlt két évet. Na ez lehetne Mingueza. Chris-Ara után elsősszámú csere (Cubarsival). Állítom, hogy az Inter ellen soha nem zúgunk ki a csoportból, ha ő van itt, és nem Garcia.Chino írta: ↑2024.09.10. 11:59:20Ha csak Araujo előzte meg a sorban akkoriban ezt sem nevezném döntő faktornak, mert egy Lenglet meg egy Umtiti volt mellette, de még így is többnyire jh volt. Ahogy arra sem építenék, hogy válogatott lett, mert amikor például Le Normand pirosat kaapott és kellett egy igazán jó belső védő a helyére, inkább Vivian állt be helyette. Tehát minimum 3, de lehet hogy négy játékos is előtte van.
Ahogy Lenglet, Dembélé, Griezmann, de Jong stb. fix játékával és 80 %-ban a lőtt góloknak köszönhetjük a veretlenséget. Ha nem tudtunk egynél többet lőni (de olykor a kettő is kevés volt) mindig pontvesztés volt., ráadásul inkább jh volt mint középső védő (pont akkor vesztettünk pontot mikor cb volt).bence0330 írta: ↑2024.09.09. 21:00:20Miért kellett volna fejlődnie? (Mármint az nyilván nem árt) Barca szint volt már akkor, betonstabil védő volt Arával, ketten együtt hónapokig átjátszhatatlanok voltak, az az extrém hosszú veretlenségi sorozat Koeman alatt gyakorlatilag tökéletesen egybeesik Mingueza kezdőbe kerülésével és aztán a kiesésével (érdemes ránézni a tm-re, ritka az ennyire látványos stat).
bence0330 írta: ↑2024.09.09. 21:00:20A legjobbjaink közt volt, amíg kh volt, óriási szereppel a nagy sorozatban és a stabilitásban, nagy, erős, liga leggyorsabb játékosaként meg még bőven volt lehetőség a fejlődésre is, de ha ott megrekedt volna, és "csak" azt a szintet hozná most is, már akkor jobb lenne, mint a jelenlegi két egészséges belső védőnk, és a sebessége miatt ideillőbb is. Alig volt hátrébb rangsorolva, mint Araujo, mikor együtt játszottak, ami azt tekintve, hogy Ara a világ egyik, ha nem a legjobb védője, nem kis dolog.
És már akkor is tudott egy közepes szintet hozni a jobbszélen, ami szintén nem kis fegyvertény.
Lemaradtam, én azt hittem télre, vagy 25 nyárra nézzük. Most és rögtön lenne célpont 3-4 hónapos regisztrációval?Chino írta: ↑2024.09.09. 18:13:55
Szerintem azért jött elő most Mingueza, mert elég szűkösen lettünk oda, és ha minden igaz akkor csak a ligából igazolhatunk (ha jól emlékszem Braithwaite esetében is így volt, amikor elől megszorultunk) szezon közben pedig senki nem fog elengedni játékost legfeljebb valami másod -harmadvonalas cserét vagy csak iszonyatos áron. Mingut meg nem adhatják drágán, fix. ára van, gondolom a fizetése sem lenne magas.
Legalábbis ez tűnik logikusnak, amióta elment egyszer sem került szóba az opció, még az idei transzfer időszakban sem.
De ezek a százalékos opciók tényleg jó megoldások. Így legalább meg tudunk szabadulni ezektől a játékosoktól és még valószínűleg jobban is járunk (legalábbis legtöbb esetben) mintha valahogy kisajtolnánk 4-5 milliót. A visszavásárlási lehetőség olykor szintén jól jöhet. Ha Fayé például robbant, 25 millióért egy közép -felsőkategóriás hátvéd (a franciáknál azért nem ritkák) ajándék. Habár amíg Flick itt van nem hiszem, hogy élnénk vele.
Miért kellett volna fejlődnie? (Mármint az nyilván nem árt
Todibo-ra nincs visszavásárlási opciónk, de Fabrizio szerint olyan feltételek vannak a szerződésében, hogy a kölcsönből hamarosan végleges deal lesz, 40 mosit fizet a West Ham, ennek a 20%-a jön hozzánk.
Amiről te írsz, az a bértömeg. A 204 millió február óta nem a bértömegünkre vonatkozik, hanem a keret fizetési limitjére ("squad limit"). Messi már nem a squad része. Én a squad limitre leszek kíváncsi.FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.09. 18:05:22Múltkor írtam neked, hogy Eduard Romeu volt gazdasági igazgató szerint 400+ millió a bértömeg.
Linkeltem.
Ne a Capologyt vagy hasonló oldalakat nézd. Ebben benne van az amortizáció, Messi fizetése, stb. Setiené már nincs, a héten írták, hogy most fizettük ki
Ha Tebas múltkor 200 milliós csökkentést várt, és azt nyilatkozta, hogy jól állunk, Laporta szerint 60 millió hiányzik az 1/1-hez, akkor reálisan 360 körül fognak megállapítani, de volt már mínuszos is, szóval ki tudja
800 milliós bevétel 70%-a 560 millió. UEFA elvárás szerint ennyi lehetne.