Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
ntibi67
Capitá del Barça

2016.04.22. 18:10:54

Itt nem a fizetéséről,ha nem a teljesítménytől fügetlen garantált bónuszairól van szó!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.04.22. 18:08:35

ntibi67 írta:Lehet itt okoskodni,de ami tény az az,hogy Neymar szerződését szivárogtatták ki.És az is jellemző,hogy korrekt és tiszta szerződések nem kerülnek az újságokba.Szerintem ez így életszerű.Természetesen én csak a sajtóból tudok iformálódni,tehát ilyen gyerekes kérdésekkel ha lehet ne zsibbaszál,hogy mit tudok mások szerződéseiről.

:lol: :lol:
kemény vagy, nem zsibbasztalak többet, ne haragudj :(
Tromort77 írta:
http://www.telegraph.co.uk/football/201 ... all-leaks/

Ugyanakkor erről nem Ő tehet. De a klubb sem, ezt diktálja a piac. Top játékosoknak ez jár akármennyire is túlzó.
Köszi, ez hitelesebb mint az nsos szösszenet.
Nem ő tehet róla,de azért kicsit durva a dolog.
Klubnak ez a "meggyőző" politikája hogy mindent odaígér...durva hogy nem tudnak annyival érvelni,hogy fcb...ha értenének hozzá, elég lenne erre felhúzni az idevonzást.

Mindegy, szerintem az Albas sztori (csak hogy témánál maradjunk), még belefér. Azért nem olyan hudecukipuszipacsi teletubbies világban élünk. Amikor felhozzuk hogy emberek, ezért nem lehet mindig jól teljesíteni,az ide is érvényes. Emberek. Benne van ez.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tromort77

2016.04.22. 18:03:31

ntibi67 írta:Lehet itt okoskodni,de ami tény az az,hogy Neymar szerződését szivárogtatták ki.És az is jellemző,hogy korrekt és tiszta szerződések nem kerülnek az újságokba.Szerintem ez így életszerű.Természetesen én csak a sajtóból tudok iformálódni,tehát ilyen gyerekes kérdésekkel ha lehet ne zsibbaszál,hogy mit tudok mások szerződéseiről.
Van egy szervezet amely főként sztárjátékosok szerződését szívárogtatja ki. Került már ki Bale-é, Modric-é és Suarez-é is elvileg.

De ha már a szerződése. Nincs benne semmi inkorrekt. Főleg, ha azt a tényt nézzük, hogy Messi 4x többet keres akkor azért nem olyan dúrva ez a szerződés. Sőt, még Ronney is 3,2ször többet keres nála ha csak a tiszta heti fizetést nézzük.

Aranylabda 3.-hoz képest van megfizetve, ez teljesen korrekt.
ntibi67
Capitá del Barça

2016.04.22. 17:52:31

Lehet itt okoskodni,de ami tény az az,hogy Neymar szerződését szivárogtatták ki.És az is jellemző,hogy korrekt és tiszta szerződések nem kerülnek az újságokba.Szerintem ez így életszerű.Természetesen én csak a sajtóból tudok iformálódni,tehát ilyen gyerekes kérdésekkel ha lehet ne zsibbaszál,hogy mit tudok mások szerződéseiről.
Tromort77

2016.04.22. 17:40:13

csababarca írta:
Honnan tudod,hogy másnak nincsenek ilyenek a szerződésében?
Plusz honnan tudod hogy ezek igazak? Tegyük fel igen, de az első kérdés akkor is fennáll.
http://www.telegraph.co.uk/football/201 ... all-leaks/

Ugyanakkor erről nem Ő tehet. De a klubb sem, ezt diktálja a piac. Top játékosoknak ez jár akármennyire is túlzó.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.04.22. 17:30:45

ntibi67 írta:Az meg,hogy mi bomlasztja a csapategységet?A most kiszivárgott a szerződésében az elnökség álltál garantált bónuszok.Egyeseknek igen is csípheti a azemét,hogy Neymárnak megnyert címek nélkül is garantálják a bónuszokat.Hiszen egy játékosnak az elsőszámú a klub általi megbecsülésének a mértéke a fizetésében mérhető.

Honnan tudod,hogy másnak nincsenek ilyenek a szerződésében?
Plusz honnan tudod hogy ezek igazak? Tegyük fel igen, de az első kérdés akkor is fennáll.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ntibi67
Capitá del Barça

2016.04.22. 17:17:11

Tiszteletet az ellefélel szemben és alázatot nem az edzőnek kell bele nevelnie.Ez a család és a szülők felelősége.Ezzel már egy 24 éves fiatal embernél már elkésett nevelési szándék.Ahogy a cseleivel bolondítja a védőket azzal nincs is bajom,amíg nem öncélúan teszi.Azért meg mert egyesek,én is,lemerjük írni kritikus éllel azokat a dolgait amik nem teszik szimpatikussá ezzel még nem említjük egy lapon egy gyerek gyilkossal.Az meg,hogy mi bomlasztja a csapategységet?A most kiszivárgott a szerződésében az elnökség álltál garantált bónuszok.Egyeseknek igen is csípheti a azemét,hogy Neymárnak megnyert címek nélkül is garantálják a bónuszokat.Hiszen egy játékosnak az elsőszámú a klub általi megbecsülésének a mértéke a fizetésében mérhető.
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.22. 16:30:31

Jövünk it megint a szokásos nincs benne tisztelet sablon szöveggel.Van benne igazság mert hasonlóan féreg típusú játékos mint Alba.Ezert is nehéz megszeretni.Valahol tök érthető hogy az embereknek unszimpatikus tacskó korára milliókat keres veri magát stb.DE ameddig ez nem megy a csapategység rovására addig a bolha tökét nem érdekli.Az is tuti hogy nem lesz belőle a Barca arca ezzel a mentalitással de nem is kell annak lennie.Itt az edző feladata hogy a földön tartsa és egy kis alázatot neveljen bele.

Az viszont baj,hogy okés látszik hogy csapatért mindent de minden jó érzésű ember aki ezt a vergődős himringyó magatartást látja főleg ha 2x3x megszivat és még be is szól úgy alaver hogy le se esik.Ezt ki kell nőni. Egyrészt mert undoritó másrészt mert ő fog ráfaragni.Dhino is sok embert megetetett faragták is de sose láttam hogy valaki a torkának ugrott volna hogy te féreg.Neymarral ez gyakran előfordul és nem hiszem hogy csak a technikás játékos halála ez.Más is pengés még se szidják.
Kép
Tromort77

2016.04.22. 16:06:43

Elgurult a gyógyszere és gyalázatosan viselkedett, ez tény. De emiatt leírni elég röhejes. Egyébként meg nem lehet vitatni a csapatért való elhivatottságát, mert mindent megtesz ő is. Pont ettől volt frusztrált. Ezt meg kell tanulnia kezelni. Ez is egy folyamat. Ezért van a LE és a csapat. De profibbak annál, hogy egy rossz mondaton ennyit lovagoljanak. Ez benne van a profi sportban bárhol. Vége a meccsnek és mennek tovább.

Egyébként elejtsük már el, hogy minden sportoló példaértékű kevdes, normális ember. Pont azért a legjobbak a legjobbak között, mert sokkal jobban akarják és emiatt néha átesnek a ló túloldalára. Neymar egy sztár, aki a csapat hasznára van. A legjobbakkal jár, hogy nehezebb őket kezelni, pontosan ezért, mert ezt ők is tudják magukról. Persze könnyű azt mondani, hogy aki nem a Barca mezéért halna meg az mehet a dolgára, de akkor maradna pár sajátnevelésű játékosunk és annyi. A profi sport nem így működik és a Barcának is sztárokra van szüksége, sportszakmai és pénzügyi okokból egyaránt. Ezért nyílván a klubb amellett, hogy kezelgeti Neymart, nem lehet olyan drasztikus mint ahogy talán kellene.

De ugyanakkor nincs semmilyen komoly baj. Fiatal, terelgetni kell és minden a legnagyobb rendben lesz. Én csak azt nem értem egyesek miért úgy beszélnek róla, mintha egy léhütő, semmirekellő gyerekgyilkos lenne. Akinek nem inge....
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.22. 15:37:45

Mondjuk az Albas sztori az inkább volt csapat bomlasztó mint sem. És azt meg nem értem miért ne lehetne azon csodálkozni hogy pökhendi, nagyképű dolgai vannak. Az hogy mit ért el, le a kalappal, de a lőtéri kutyát nem érdekli. De tőlem még nagyképű is lehet, a pályán tudjon viselkedni és a csapatért mindent csak ne mosdassuk hogy hát mert ilyenek a körülmények. Másnak is ilyenek és mégis kussolnak és csinálják.
Kép
Kép
Kép
Tromort77

2016.04.22. 13:24:30

A pályán való viselkedésével vannak gondok, rossz vesztes, ez tény. Illetve látszik, hogy kicsit elszaladt vele a ló és nagyképű lett de 24 évesen halálra keresi magát a világ legjobb csapatában, csodálkozunk? Ugyanakkor meg nem bomlasztja a csapatot, nem késik edzésről, teszi a dolgát. Míg Eto'o-val voltak komolyabb bajok is. Ahogy Ronaldinho-val is, azért lettek kiszórva. Ehhez képest Neymar még semmi ilyet nem csinált. Nem értem miért adnánk el. Egy rossz széria miatt, 1 gyenge hónap lerombol 3 év munkáját? Hogy is van ez? Persze kaphatnánk 150 millát érte, de mire mennénk vele amikor a kezdőbe 50 alatt nem igen tudunk igazolni. Ha csak a kiszemelteket nézzük. (Pogba, Marquinhos, Veratti, stb). Totál felesleges lenne. Meg kell tanulni kezelnie a klubbnak mert egy csiszolatlan gyémánt. Keményebben kell fogni és akkor nem lesz baj. De jó példaképek vannak előtte és lehet őt terelgetni. De hülyeség lenne lemondani róla pár rossz dolog miatt. Bár szerencsére kint ez senki fejében nem fordul meg. Messi-t is el akarta adni a fél fórum FM-t játszva miközben Messi még mindig kiemelkedően a világ legjobbja és mindig visszavág egy rossz széria után. Értem én, hogy egy-egy játékos nem lehet több mint a klubb, de szó nincs ilyenről. Tudom, hogy Messi, Neymar vagy bárki más nélkül is ugyanúgy sikeres lenne a klubb, de meg kell becsülnünk atz amink van. Ez a rossz széria senkit ne tévesszen meg. Tavaly én elfogadtam volna, hogy Április végén így állunk és szerintem minden éppeszű ember is.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.22. 09:04:14

Kíváncsi lennék, hogy ha most Guardiola lenne az edző, ő vajon mit csinálna a brazillal? Etott a legjobb szezonja után is simán kivágta a problémás magatartása miatt, szerintem ő Neymarral sem vacakolna. Az más kérdés, hogy anno Etoo távozása jót tett-e a csapatnak, nem kizárt, hogy vele akár meg is védhettük volna BL címet.
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.21. 17:23:01

Waleba10 írta:Azért vicces hogy vannak akiknek egyáltalán megfordul a fejében hogy elkel adni, ezt a kérdést sem tudtam hova tenni.... mégis mennyivel lennénk előrébb 2-3 játékossal az árából... és mégis ki a fenét raknának a helyére egyesek? :?: na ez itt a kérdés, mégis ki a fenét lehetne helyére venni, aki tudná hozni ezt a szintet, és elől Suival és Messivel így megértené egymást, és hozná a szezononkénti 30+ gól, 20+ assziszt mutatót, és még ráadásul fiatal, pluszban ha jó szezonja van képes 50 gólokra is? .... inkább örüljünk neki hogy nálunk van, és minket boldogít a játékával, nem hogy még az eladásán gondolkodni #-o ....
Szerintem senki nem mondta leszámítva azt a pár embert a szavazásnál, hogy el kell adni.De ha reálisan nézzük a tényeket és másképp felesleges nyilván nem tőlünk fog visszavonulni.Ahhoz hogy a jövő csapatát rá építsük én úgy látom személyiségben még sokat kell fejlődni ha ez egyáltalán megy neki.Az is tény hogy apuci csak a suskát nézi és nem hiszem hogy mást nevelt volna a fiába.Ha az apja vagy teszem azt ő irreális pénzügyi elvárást támaszt a klubbal szemben aminek egy nap el fog jönni az ideje, akkor én amondó vagyok mehet a PSG-be ő is jól jár mi is jól fogunk.Másrészt azt se felejtsük hogy brazil és a brazil csillagok képesek egyik napról a másikra kialudni.És legvégül előtte is volt Barcelona utána is kesz.És oks most nem látunk hozzá hasonlót de ezelőtt 5 évvel még őt se láttuk csak egy nagy ígéret volt mint Douglas Costa vagy Wellington.A foci gyorsan változik akármikor teszem azt most az EB-n is előkerülhet valaki akire azt mondjuk huha!

De egyenlőre még semmi okát nem látom az eladásának.De nem kell a srácot szent tehénként kezelni mert nem lesz az.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.21. 15:43:05

Chino írta:Egy hullámvölgyért, amibe gyakorlatilag a csapat 3/4-e benne van/volt már átadólistára tenni?
senki nem a hullámvölgye miatt tenné átadólistára. ne ferdítsd el azt amit egy-két ember írt itt.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.21. 15:35:14

Látod, oda írtam azt is, hogy én nem adnám el. Csak úgy gondolom, ahogy VEB, ha mégis bekövetkezne a távozása, akkor sem lenne kilátástalan a csapat helyzete. :wink:

A teljesítményével amúgy elégedett vagyok, a magatartásával viszont nem. Ezért hoztam fel Ronaldinhot példának, érdekes módon őt tisztelték az ellenfelek, hiába szívatta a védőket, Neymar meg lassan már az egész világot magára haragítja, pedig ez nem okos dolog.
Chino
Llegenda del Barça

2016.04.21. 15:23:02

LG írta:
Waleba10 írta:Azért vicces hogy vannak akiknek egyáltalán megfordul a fejében hogy elkel adni, ezt a kérdést sem tudtam hova tenni.... mégis mennyivel lennénk előrébb 2-3 játékossal az árából... és mégis ki a fenét raknának a helyére egyesek? :?: na ez itt a kérdés, mégis ki a fenét lehetne helyére venni, aki tudná hozni ezt a szintet, és elől Suival és Messivel így megértené egymást, és hozná a szezononkénti 30+ gól, 20+ assziszt mutatót, és még ráadásul fiatal, pluszban ha jó szezonja van képes 50 gólokra is? .... inkább örüljünk neki hogy nálunk van, és minket boldogít a játékával, nem hogy még az eladásán gondolkodni #-o ....
Én nem adnám el, de egy Koke-Griezmann (ami kijönne az árából, és maradna is) duóval nem lennénk gyengébbek.

Azt nem értem igazából, hogy miért kéne eladni? Ennyi erővel Messit is el lehetne. Neki sem ment az utóbbi időben a játék, sőt még gyengébben mint a brazilnak. Ráadásul amikor sérült volt az argentin tudta pótolni. Suarezért is kaphatnánk egy szép summát, ráadásul őt sokkal könnyebb lehet pótolni. Centerekből sokkal nagyobb a választék. Hozhatnánk Kunt, ő amúgyis nagyon jóban van Messivel.

Egy hullámvölgyért, amibe gyakorlatilag a csapat 3/4-e benne van/volt már átadólistára tenni? Na ez a hálátlanság és a napraforgó effektus. Már leírtam, de pont ilyenért szidtuk a Realosokat folyton, hogy ha nem megy valakinek már adnák is el. Ugyanez náluk Cr-el és ment itt az ekézés, pedig neki még tovább tartott ez a széria.
Valahogy a veretlenségi széria alatt vagy a tavalyi szezonban egyszer sem jött fel, sőt már Messi felé helyezték sokan, pedig sokkal többször lehetett hallani, hogy érdeklődnek iránta és akkor is horribilis összegeket ajánlottak érte.
Nagyon vissza kell gondolni, hogy mikor volt ilyen szélsőnk Ronaldinhot nem számítva. De ő is sajnos elég tiszavirág életű volt.
Griezmann pótolná? Igazából ez a kiemelkedő szezonja, korábban egy erős átlagot hozott, ami itt egy Messi és Suarez mellett ki tudja milyen lenne. Ráadásul közel sem az a posztja. Újra azt csinálnánk, mint anno Ibraval vagy Villaval.

Engem nem igazán érdekel, ha felröppennek egyeseknél az eladásáról szóló vélemények, csak az zavar, hogy annyi kiváló teljesítmény után, néhány rosszabb meccsel tömegesen jönnek ezek a vélemények. És ne mondja senki, hogy azért mert ilyen sokat kapnánk érte, mert eddig is ilyen hírek voltak. És ha a szurkolók így gondolkodnak meg is érteném, hogy el akarna menni.
Forca Barca!!!!
wild
Jugador del Barça

2016.04.21. 13:19:48

Az is lehet, hogy a visszaesése azért van, mert szeretne a Copára menni, a klub viszont nem engedi. Vagy a szponzorai szeretnék hogy menjen. Az USA-ban lesz idén a Copa, hatalmas piac...

Most hogy egyértelművé vált hogy nem mehet, talán feljavul.
Waleba10
Jugador d'estrella

2016.04.21. 13:11:44

visca el barca írta:
érdekes, vhogy neymar előtt is tudtunk bl-eket, meg bajnokságokat nyerni. vagy mi lesz ha eladjuk? kiesünk? :D

ronaldinhonal ue. a sírást lenyomták itt egyesek, aztán miután elment felértünk a világ tetejére

(és nem, nem azt mondom, hogy adjuk el)
nem is ezen van a hangsúly, és valószínű hogy Ney se tőlünk fog visszavonulni, de azért ha nem vagyunk pénz szűkében, és nem kell hirtelen 200 millió, lehetőleg ne adjuk el azokat a játékosainkat, akikel kupákat tudunk nyerni, és ráadásul a jövő Barcajat rá lehetne építeni, mert most így un block senki más nem ugrik be aki ilyen szinten nyomja, és még csak 24 éves.... szóval igen, ha csak ő maga nem jelenti ki, hogy inkább elmenne pénzt keresni, párizsba vagy hova (nem mintha nálunk ne jutna neki kenyérre), addig békén lehetne hagyni, és örülni neki hogy nálunk játszik
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Waleba10 2016.04.21. 14:47:04-kor.
Sergi 94:38 Roberto
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.21. 12:57:40

érdekes, vhogy neymar előtt is tudtunk bl-eket, meg bajnokságokat nyerni. vagy mi lesz ha eladjuk? kiesünk? :D

ronaldinhonal ue. a sírást lenyomták itt egyesek, aztán miután elment felértünk a világ tetejére

(és nem, nem azt mondom, hogy adjuk el)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.21. 12:54:11

Én nem adnám el, de egy Koke-Griezmann (ami kijönne az árából, és maradna is) duóval nem lennénk gyengébbek.
westerngom
Entrenador del Barça

2016.04.21. 12:49:15

MQuCsabi írta:Ezt ne mértem. Azért játszik 'arul, hogy kevesebbért mehessen Párizsba? Vagy azért játszik 'arul, hogy ne akarja leigazolni a PSG? :mrgreen:
szerintem, ha menni akar, tök mindegy mindenféle spekuláció, el fog menni, akkor csak egy lényeges dolog lesz, hogy amit ki lehet hozni belőle pénzben, azt kiszedjük, bár sajnos nem a profi játékos értesítésekről vagyunk híresek. :cry:
Egyébként a PSG lehetne jó alternatíva neki a brazil társak és az álomfizetés miatt, az adóügyekről nem is beszélve. Az éjszakai élet, amiben újabban igen csak szeret merülni, meg nagyobb kanállal mérik Párizsban.
fz9999
Barça B

2016.04.21. 12:48:41

Örülök, hogy végre valaki tisztán lát!
Waleba10
Jugador d'estrella

2016.04.21. 12:44:38

Azért vicces hogy vannak akiknek egyáltalán megfordul a fejében hogy elkel adni, ezt a kérdést sem tudtam hova tenni.... mégis mennyivel lennénk előrébb 2-3 játékossal az árából... és mégis ki a fenét raknának a helyére egyesek? :?: na ez itt a kérdés, mégis ki a fenét lehetne helyére venni, aki tudná hozni ezt a szintet, és elől Suival és Messivel így megértené egymást, és hozná a szezononkénti 30+ gól, 20+ assziszt mutatót, és még ráadásul fiatal, pluszban ha jó szezonja van képes 50 gólokra is? .... inkább örüljünk neki hogy nálunk van, és minket boldogít a játékával, nem hogy még az eladásán gondolkodni #-o ....
Sergi 94:38 Roberto
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.21. 11:53:45

palesz77 írta:Nyilvan helyen kell kezelni a hirt, de egyes forrasok szerint Neymar visszaesesenek koze van egy rekord meretu PSG ajanlathoz is.. Kivancsi leszek, nyaron tuti rarepulnek majd, rajta fog csak mulni szerintem.
tegnap méhes nem a mencseszter unitedet emlegette? mondjuk nekem ez totál új volt :D
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.04.21. 11:30:57

Ezt ne mértem. Azért játszik 'arul, hogy kevesebbért mehessen Párizsba? Vagy azért játszik 'arul, hogy ne akarja leigazolni a PSG? :mrgreen:
Kép
Válasz küldése