Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ntibi67 írta:Lehet itt okoskodni,de ami tény az az,hogy Neymar szerződését szivárogtatták ki.És az is jellemző,hogy korrekt és tiszta szerződések nem kerülnek az újságokba.Szerintem ez így életszerű.Természetesen én csak a sajtóból tudok iformálódni,tehát ilyen gyerekes kérdésekkel ha lehet ne zsibbaszál,hogy mit tudok mások szerződéseiről.
Köszi, ez hitelesebb mint az nsos szösszenet.Tromort77 írta:
http://www.telegraph.co.uk/football/201 ... all-leaks/
Ugyanakkor erről nem Ő tehet. De a klubb sem, ezt diktálja a piac. Top játékosoknak ez jár akármennyire is túlzó.
Van egy szervezet amely főként sztárjátékosok szerződését szívárogtatja ki. Került már ki Bale-é, Modric-é és Suarez-é is elvileg.ntibi67 írta:Lehet itt okoskodni,de ami tény az az,hogy Neymar szerződését szivárogtatták ki.És az is jellemző,hogy korrekt és tiszta szerződések nem kerülnek az újságokba.Szerintem ez így életszerű.Természetesen én csak a sajtóból tudok iformálódni,tehát ilyen gyerekes kérdésekkel ha lehet ne zsibbaszál,hogy mit tudok mások szerződéseiről.
http://www.telegraph.co.uk/football/201 ... all-leaks/csababarca írta:
Honnan tudod,hogy másnak nincsenek ilyenek a szerződésében?
Plusz honnan tudod hogy ezek igazak? Tegyük fel igen, de az első kérdés akkor is fennáll.
ntibi67 írta:Az meg,hogy mi bomlasztja a csapategységet?A most kiszivárgott a szerződésében az elnökség álltál garantált bónuszok.Egyeseknek igen is csípheti a azemét,hogy Neymárnak megnyert címek nélkül is garantálják a bónuszokat.Hiszen egy játékosnak az elsőszámú a klub általi megbecsülésének a mértéke a fizetésében mérhető.
Szerintem senki nem mondta leszámítva azt a pár embert a szavazásnál, hogy el kell adni.De ha reálisan nézzük a tényeket és másképp felesleges nyilván nem tőlünk fog visszavonulni.Ahhoz hogy a jövő csapatát rá építsük én úgy látom személyiségben még sokat kell fejlődni ha ez egyáltalán megy neki.Az is tény hogy apuci csak a suskát nézi és nem hiszem hogy mást nevelt volna a fiába.Ha az apja vagy teszem azt ő irreális pénzügyi elvárást támaszt a klubbal szemben aminek egy nap el fog jönni az ideje, akkor én amondó vagyok mehet a PSG-be ő is jól jár mi is jól fogunk.Másrészt azt se felejtsük hogy brazil és a brazil csillagok képesek egyik napról a másikra kialudni.És legvégül előtte is volt Barcelona utána is kesz.És oks most nem látunk hozzá hasonlót de ezelőtt 5 évvel még őt se láttuk csak egy nagy ígéret volt mint Douglas Costa vagy Wellington.A foci gyorsan változik akármikor teszem azt most az EB-n is előkerülhet valaki akire azt mondjuk huha!Waleba10 írta:Azért vicces hogy vannak akiknek egyáltalán megfordul a fejében hogy elkel adni, ezt a kérdést sem tudtam hova tenni.... mégis mennyivel lennénk előrébb 2-3 játékossal az árából... és mégis ki a fenét raknának a helyére egyesek?na ez itt a kérdés, mégis ki a fenét lehetne helyére venni, aki tudná hozni ezt a szintet, és elől Suival és Messivel így megértené egymást, és hozná a szezononkénti 30+ gól, 20+ assziszt mutatót, és még ráadásul fiatal, pluszban ha jó szezonja van képes 50 gólokra is? .... inkább örüljünk neki hogy nálunk van, és minket boldogít a játékával, nem hogy még az eladásán gondolkodni
....
senki nem a hullámvölgye miatt tenné átadólistára. ne ferdítsd el azt amit egy-két ember írt itt.Chino írta:Egy hullámvölgyért, amibe gyakorlatilag a csapat 3/4-e benne van/volt már átadólistára tenni?
LG írta:Én nem adnám el, de egy Koke-Griezmann (ami kijönne az árából, és maradna is) duóval nem lennénk gyengébbek.Waleba10 írta:Azért vicces hogy vannak akiknek egyáltalán megfordul a fejében hogy elkel adni, ezt a kérdést sem tudtam hova tenni.... mégis mennyivel lennénk előrébb 2-3 játékossal az árából... és mégis ki a fenét raknának a helyére egyesek?na ez itt a kérdés, mégis ki a fenét lehetne helyére venni, aki tudná hozni ezt a szintet, és elől Suival és Messivel így megértené egymást, és hozná a szezononkénti 30+ gól, 20+ assziszt mutatót, és még ráadásul fiatal, pluszban ha jó szezonja van képes 50 gólokra is? .... inkább örüljünk neki hogy nálunk van, és minket boldogít a játékával, nem hogy még az eladásán gondolkodni
....
nem is ezen van a hangsúly, és valószínű hogy Ney se tőlünk fog visszavonulni, de azért ha nem vagyunk pénz szűkében, és nem kell hirtelen 200 millió, lehetőleg ne adjuk el azokat a játékosainkat, akikel kupákat tudunk nyerni, és ráadásul a jövő Barcajat rá lehetne építeni, mert most így un block senki más nem ugrik be aki ilyen szinten nyomja, és még csak 24 éves.... szóval igen, ha csak ő maga nem jelenti ki, hogy inkább elmenne pénzt keresni, párizsba vagy hova (nem mintha nálunk ne jutna neki kenyérre), addig békén lehetne hagyni, és örülni neki hogy nálunk játszikvisca el barca írta:érdekes, vhogy neymar előtt is tudtunk bl-eket, meg bajnokságokat nyerni. vagy mi lesz ha eladjuk? kiesünk?Waleba10 írta:Azért vicces hogy vannak akiknek egyáltalán megfordul a fejében hogy elkel adni, ezt a kérdést sem tudtam hova tenni.... mégis mennyivel lennénk előrébb 2-3 játékossal az árából... és mégis ki a fenét raknának a helyére egyesek?na ez itt a kérdés, mégis ki a fenét lehetne helyére venni, aki tudná hozni ezt a szintet, és elől Suival és Messivel így megértené egymást, és hozná a szezononkénti 30+ gól, 20+ assziszt mutatót, és még ráadásul fiatal, pluszban ha jó szezonja van képes 50 gólokra is? .... inkább örüljünk neki hogy nálunk van, és minket boldogít a játékával, nem hogy még az eladásán gondolkodni
....
![]()
ronaldinhonal ue. a sírást lenyomták itt egyesek, aztán miután elment felértünk a világ tetejére
(és nem, nem azt mondom, hogy adjuk el)
érdekes, vhogy neymar előtt is tudtunk bl-eket, meg bajnokságokat nyerni. vagy mi lesz ha eladjuk? kiesünk?Waleba10 írta:Azért vicces hogy vannak akiknek egyáltalán megfordul a fejében hogy elkel adni, ezt a kérdést sem tudtam hova tenni.... mégis mennyivel lennénk előrébb 2-3 játékossal az árából... és mégis ki a fenét raknának a helyére egyesek?na ez itt a kérdés, mégis ki a fenét lehetne helyére venni, aki tudná hozni ezt a szintet, és elől Suival és Messivel így megértené egymást, és hozná a szezononkénti 30+ gól, 20+ assziszt mutatót, és még ráadásul fiatal, pluszban ha jó szezonja van képes 50 gólokra is? .... inkább örüljünk neki hogy nálunk van, és minket boldogít a játékával, nem hogy még az eladásán gondolkodni
....
Én nem adnám el, de egy Koke-Griezmann (ami kijönne az árából, és maradna is) duóval nem lennénk gyengébbek.Waleba10 írta:Azért vicces hogy vannak akiknek egyáltalán megfordul a fejében hogy elkel adni, ezt a kérdést sem tudtam hova tenni.... mégis mennyivel lennénk előrébb 2-3 játékossal az árából... és mégis ki a fenét raknának a helyére egyesek?na ez itt a kérdés, mégis ki a fenét lehetne helyére venni, aki tudná hozni ezt a szintet, és elől Suival és Messivel így megértené egymást, és hozná a szezononkénti 30+ gól, 20+ assziszt mutatót, és még ráadásul fiatal, pluszban ha jó szezonja van képes 50 gólokra is? .... inkább örüljünk neki hogy nálunk van, és minket boldogít a játékával, nem hogy még az eladásán gondolkodni
....
szerintem, ha menni akar, tök mindegy mindenféle spekuláció, el fog menni, akkor csak egy lényeges dolog lesz, hogy amit ki lehet hozni belőle pénzben, azt kiszedjük, bár sajnos nem a profi játékos értesítésekről vagyunk híresek.MQuCsabi írta:Ezt ne mértem. Azért játszik 'arul, hogy kevesebbért mehessen Párizsba? Vagy azért játszik 'arul, hogy ne akarja leigazolni a PSG?
Örülök, hogy végre valaki tisztán lát!Waleba10 írta:Azért vicces hogy vannak akiknek egyáltalán megfordul a fejében hogy elkel adni, ezt a kérdést sem tudtam hova tenni.... mégis mennyivel lennénk előrébb 2-3 játékossal az árából... és mégis ki a fenét raknának a helyére egyesek?na ez itt a kérdés, mégis ki a fenét lehetne helyére venni, aki tudná hozni ezt a szintet, és elől Suival és Messivel így megértené egymást, és hozná a szezononkénti 30+ gól, 20+ assziszt mutatót, és még ráadásul fiatal, pluszban ha jó szezonja van képes 50 gólokra is? .... inkább örüljünk neki hogy nálunk van, és minket boldogít a játékával, nem hogy még az eladásán gondolkodni
....
tegnap méhes nem a mencseszter unitedet emlegette? mondjuk nekem ez totál új voltpalesz77 írta:Nyilvan helyen kell kezelni a hirt, de egyes forrasok szerint Neymar visszaesesenek koze van egy rekord meretu PSG ajanlathoz is.. Kivancsi leszek, nyaron tuti rarepulnek majd, rajta fog csak mulni szerintem.