Josep Guardiola
- fcgigi
- Jugador del Barça
Tisztelem becsülöm Pep-et... hatalmas figura, szuper edző... DE a cseréit soha nem fogom megérteni... miért ?? miért??? és miért???
O-le-le, o-la-la, ser del Barca es el millor que hi ha
Barca-drukkernek lenni a legjobb dolog a világon
Barca-drukkernek lenni a legjobb dolog a világon
-
- Director del Fútbol
Az első félidőre vonatkozik a "többet érdemeltünk" volna eposz nem a végkimentelre. Ezzel egyet is értek meg nem adott gól , sok sok energiával kidolgozott helyzetek. Mégis csak 1gólos vezetés.Sanama írta:Egy kicsit írnék most Pep-ről.
Eddig nagyon szerettem a nyilatkozatait,mert még ha ki is kapott a csapat,akkor is azt mondta,hogy ok,megérdemeltük,nem lőttük be a helyzeteinket.
Most pedig idén már nem először mondja azt,hogy többet érdemelt volna a csapat... Miért érdemelt volna többet? Ott volt 25 ziccer, csak egyet kellett volna belőni,vagy Messinek passzolni is lehetett volna.
Nem nagy dolgok ezek,de Messi mentalitása és Pep hozzáállása sem a régi,én nem akarok ítélkezni,szóval légyszíves ne támadjatok,csak megjegyeztem,hogy régebben másképp reagálta le ezeket ő is.
Én egyébként nem bánom hogy egy fokkal keményebbre vette a figurát sokkal élvezetsebb.
De egyébként ez a sablon: copás után védőbeszéd nyerés után visszafogottság.
Pep nyilatkozatait én is csipázom csak nem a meccs előtti ill utániakat mert azok rém unalmasak ill sablonosak.
De pl amik a futball filozófiájáról szólnak az kötelezőolvasmány mindenkinek.
A második bekezdésben lévő két urbanlegend ide a rozsdásbökőt hogy egy idő után össze fog olvadni pár embernél.

- Deus
- Boixos Nois
Itt a szóban forgó videó:Lebron írta:Üdv!
Egy videót keresek, és remélem fogtok tudni segíteni mert az életem múlik rajta. Bizonyára még emlékeztek arra a videóra, amin a fiatal Guardiola néhány csapattárására Michael jackson - Billie Jean című számára táncol. Nekem ez a videó kéne, de nem találom.
Kérlek szépen titeket segítsetek nekem.
http://www.youtube.com/watch?v=VC1qVmQ1l5U

- detabarca
- Capitá del Barça
Nem találtam a videót, de itt egy gif:Lebron írta:Üdv!
Egy videót keresek, és remélem fogtok tudni segíteni mert az életem múlik rajta. Bizonyára még emlékeztek arra a videóra, amin a fiatal Guardiola néhány csapattárására Michael jackson - Billie Jean című számára táncol. Nekem ez a videó kéne, de nem találom.

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Egyetértek Sanamával és azzal is, amit levproff mondott, tényleg ilyen szélsőségesen nyilatkozott Pep, de már ez a múlt. Változik az idő, változik ő is. Néha erősebben jönnek elő a hibái, de még túlsúlyban vannak természetesen a jó dolgai, ötletei, döntései. Ő is fejlődőképes és szüksége is van rá.

- Capon
- Llegenda del Barça
Nem értem, hogy miért érdemelt volna többet a csapat.
Már hanyadik meccsünk a közelmúltban, hogy gólokkal kéne menni az első félidőben és simán nyerni kéne a meccset a játék képe és a helyzeteink alapján?? Nem tudjuk lezárni a meccseket valahogy ez most nem jön össze a csapatnak.
Már hanyadik meccsünk a közelmúltban, hogy gólokkal kéne menni az első félidőben és simán nyerni kéne a meccset a játék képe és a helyzeteink alapján?? Nem tudjuk lezárni a meccseket valahogy ez most nem jön össze a csapatnak.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Most már győztes meccs után azért dicséri őketlevproff írta:Első szezonjába folyamatosan azt csinálta, hogy:
nyertünk: nem dícsérte a csapatot, azt mondogatta van még hova fejlődni
nem nyertünk: jók voltunk, többet érdemeltünk volna, stb..

Hát én ilyenre nem emlékszem,hogy valaha is ezzel jött volna,hogy többet érdemeltünk volna, stb.levproff írta:Első szezonjába folyamatosan azt csinálta, hogy:
- levproff
- Director del Fútbol
Első szezonjába folyamatosan azt csinálta, hogy:

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Egy kicsit írnék most Pep-ről.
Eddig nagyon szerettem a nyilatkozatait,mert még ha ki is kapott a csapat,akkor is azt mondta,hogy ok,megérdemeltük,nem lőttük be a helyzeteinket.
Most pedig idén már nem először mondja azt,hogy többet érdemelt volna a csapat... Miért érdemelt volna többet? Ott volt 25 ziccer, csak egyet kellett volna belőni,vagy Messinek passzolni is lehetett volna.
Nem nagy dolgok ezek,de Messi mentalitása és Pep hozzáállása sem a régi,én nem akarok ítélkezni,szóval légyszíves ne támadjatok,csak megjegyeztem,hogy régebben másképp reagálta le ezeket ő is.
Üdv!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Egy jó cikk Pepről és Busquets középhátvédként szerepeltetéséről
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... tasai.html
Azonban én személy szerint nem értek egyet, hogy tévedhetetlen lenne, pár bosszúságot okozott már a fafejűsége, de ezt sikereivel, amit a csapattal arat, kárpótolják. Feledtetni nem tudják, hibái mindig lesznek, de amíg sikeres a csapat, csak néhány rosszalló mondatként lehet megjegyezni.
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... tasai.html
Azonban én személy szerint nem értek egyet, hogy tévedhetetlen lenne, pár bosszúságot okozott már a fafejűsége, de ezt sikereivel, amit a csapattal arat, kárpótolják. Feledtetni nem tudják, hibái mindig lesznek, de amíg sikeres a csapat, csak néhány rosszalló mondatként lehet megjegyezni.

Még jó hogy odapiszkált egy kicsit neki, főleg miután még majdnem neki is ment....azért ez elég nagy szégyen Wenger-re nézve, bármi is történik így egy edző nem viselkedhet. Az még szép lett volna ha összeverekednek. A vereséget is el kéne tudni viselni de ez az Arsenalnak úgy látszik már nem megy.....Barcaman14 írta:Jól tette hogy odaszólt egy picit Wengernek. Nem vagyok ennek a híve, de van amikor meg kell lépni. Ráadásul Pep igen elegánsan tette. A lehető legjobban fogalmazta meg. Nem Busacca miatt estek, hanem mert 3-at is alig tudtak passzolni.
Emellett még megjegyezném hogy jó húzás volt Adriano kezdetése!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Jól tette hogy odaszólt egy picit Wengernek. Nem vagyok ennek a híve, de van amikor meg kell lépni. Ráadásul Pep igen elegánsan tette. A lehető legjobban fogalmazta meg. Nem Busacca miatt estek, hanem mert 3-at is alig tudtak passzolni.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Andris
- Adminisztrátor
Hát de most ittvolt Xavi, aztán Iniesta, Cesc.. köv generáció a Thiago-JdS.. mindannyian piszkosul jó képességűek, és kellőképp agilisek. Semmi okunk azt hinni, hogy nincsenek a következő és az azt követő utánpótlás és ifi csapatokban is hasonló srácok.LG írta:Ok, h így más tészta, de nem értek vele egyet. Sztem Wilshere egy kivételes tehetség, h és nem hinném, h sok hozzá hasonló van, akár nálunk, akár máshol. Sztem max még van 2-3 hasonlóan tehetséges, vele egyidős játékos, több nincs.Leomessi14 írta:Egyertelmu dicseret: Az Arsenal honlapja nem forditotta ki a szavait legalabb.
Azt mondta,hogy jot tesz a futballnak,hogy sok ilyen tehetseges jatekos van mashol is(B keret jelen esetben) , mint Wilshere.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Capitá del Barça
Mekkora oltás! Imádom ahogy a médiának nyilatkozik. Nem lehet őt kizökkenteni soha:)
"Wenger egyébként azt mondta nekem, hogy gratuláljak a bírónak, de nem tudtam, mert nem találkoztam vele." - mondta Guardiola
"Wenger egyébként azt mondta nekem, hogy gratuláljak a bírónak, de nem tudtam, mert nem találkoztam vele." - mondta Guardiola
Ok, h így más tészta, de nem értek vele egyet. Sztem Wilshere egy kivételes tehetség, h és nem hinném, h sok hozzá hasonló van, akár nálunk, akár máshol. Sztem max még van 2-3 hasonlóan tehetséges, vele egyidős játékos, több nincs.Leomessi14 írta:Egyertelmu dicseret: Az Arsenal honlapja nem forditotta ki a szavait legalabb.
Azt mondta,hogy jot tesz a futballnak,hogy sok ilyen tehetseges jatekos van mashol is(B keret jelen esetben) , mint Wilshere.
- Andris
- Adminisztrátor
Na bizony.
Csak annyit mond itt hogy nem hallott róla szezon előttig, hogy nagyszerű játékos.
És hogy van nálunk is sok hozzá hasonló srác.

Csak annyit mond itt hogy nem hallott róla szezon előttig, hogy nagyszerű játékos.
És hogy van nálunk is sok hozzá hasonló srác.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
én kerestem a spanyol oldalakon,de nem találtam.ami az arsenal honlapján van az egészen korrekt.
remélem valaki megkapja az eredeti forrás.
ha minden igaz a tegnap nyilatkozta le.
remélem valaki megkapja az eredeti forrás.
ha minden igaz a tegnap nyilatkozta le.
-
- Entrenador del Barça
Egyertelmu dicseret: Az Arsenal honlapja nem forditotta ki a szavait legalabb.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- sneco7
- Capitá del Barça
Hát azért ez nem azt jelenti,amit a műesés blogban leírtak magyarul. Az utolsó mondat azt jelenti,h rengeteg hasonló játékos van,a B csapatban és jó hír a futballnak,h olyan játékosok vannak,mint ő.(mint Wilshere)Csoppy írta:Lehet, h ciki és egyedül vagyok a fórumon vele, de nem tudok spanyolul, így elég necces rákeresnem... Az Arsenal honlapján egyébként fentvan:
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... g-surprise
Ezt tuti dicséretnek szánta,h nagyon nagy tehetséges és nálunk is sok ilyen tehetség van a B csapatban. Mivel ő még nem kiforrott futballista,nem hiszem,h sértő lenne más tehetségekhez hasonlítani,akiket ugyan még nem ismernek annyira, mivel még csak a tarcsiban játszanak,de Guardiola biztos jobban ismeri őket,mint Wilsheret.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Miért nem lepődök meg azon, hogy leközöl egy arsenalos oldal egy ilyet...Csoppy írta:Lehet, h ciki és egyedül vagyok a fórumon vele, de nem tudok spanyolul, így elég necces rákeresnem... Az Arsenal honlapján egyébként fentvan:

Amíg a mundon és a sporton nincs fenn, addig ne linkelgess ilyen oldalakat, amik bármit leközölnek egyből, egy kis színezéssel is akár, ha az negatív tartalmú a Barcával kapcsolatban... A Marcáról könnyen elterjedhetett. Erre sokan harapnak, mert van hitelessége a lapnak. (Kivéve jellemzően ha az a legnagyobb riválissal kapcsolatos!) Innentől kezdve meg tárgytalan.
Nagyon meglepődnék, ha Pep ilyet nyilatkozott volna. Nem hogy nem jellemző rá, de ha jól emlékszem, akkor még az Interre sem volt egy rossz szava sem, pedig ők tényleg kiérdemelték volna... Ha oda is szúr egy csapatnak, akkor azt is nagyon úri módon teszi, nem így, hogy kimondja, hogy jobb játékosok vannak itt, meg hogy itt legalább lehet trófeákat nyerni.
Lehet, h ciki és egyedül vagyok a fórumon vele, de nem tudok spanyolul, így elég necces rákeresnem... Az Arsenal honlapján egyébként fentvan:
Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
Azért durva hogy rögtön hogy rákattantak a témára az NS fórumon, persze most megy ezerrel a fikázás....
Azt sem tudják hogy mi van de azért már kígyót- békát kiabálnak.