Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az első félidőre vonatkozik a "többet érdemeltünk" volna eposz nem a végkimentelre. Ezzel egyet is értek meg nem adott gól , sok sok energiával kidolgozott helyzetek. Mégis csak 1gólos vezetés.Sanama írta:Egy kicsit írnék most Pep-ről.
Eddig nagyon szerettem a nyilatkozatait,mert még ha ki is kapott a csapat,akkor is azt mondta,hogy ok,megérdemeltük,nem lőttük be a helyzeteinket.
Most pedig idén már nem először mondja azt,hogy többet érdemelt volna a csapat... Miért érdemelt volna többet? Ott volt 25 ziccer, csak egyet kellett volna belőni,vagy Messinek passzolni is lehetett volna.
Nem nagy dolgok ezek,de Messi mentalitása és Pep hozzáállása sem a régi,én nem akarok ítélkezni,szóval légyszíves ne támadjatok,csak megjegyeztem,hogy régebben másképp reagálta le ezeket ő is.
Itt a szóban forgó videó:Lebron írta:Üdv!
Egy videót keresek, és remélem fogtok tudni segíteni mert az életem múlik rajta. Bizonyára még emlékeztek arra a videóra, amin a fiatal Guardiola néhány csapattárására Michael jackson - Billie Jean című számára táncol. Nekem ez a videó kéne, de nem találom.
Kérlek szépen titeket segítsetek nekem.
Nem találtam a videót, de itt egy gif:Lebron írta:Üdv!
Egy videót keresek, és remélem fogtok tudni segíteni mert az életem múlik rajta. Bizonyára még emlékeztek arra a videóra, amin a fiatal Guardiola néhány csapattárására Michael jackson - Billie Jean című számára táncol. Nekem ez a videó kéne, de nem találom.
Kérlek szépen titeket segítsetek nekem.
Most már győztes meccs után azért dicséri őketlevproff írta:Első szezonjába folyamatosan azt csinálta, hogy:
nyertünk: nem dícsérte a csapatot, azt mondogatta van még hova fejlődni
nem nyertünk: jók voltunk, többet érdemeltünk volna, stb..
Hát én ilyenre nem emlékszem,hogy valaha is ezzel jött volna,hogy többet érdemeltünk volna, stb.levproff írta:Első szezonjába folyamatosan azt csinálta, hogy:
nyertünk: nem dícsérte a csapatot, azt mondogatta van még hova fejlődni
nem nyertünk: jók voltunk, többet érdemeltünk volna, stb..
Még jó hogy odapiszkált egy kicsit neki, főleg miután még majdnem neki is ment....azért ez elég nagy szégyen Wenger-re nézve, bármi is történik így egy edző nem viselkedhet. Az még szép lett volna ha összeverekednek. A vereséget is el kéne tudni viselni de ez az Arsenalnak úgy látszik már nem megy.....Barcaman14 írta:Jól tette hogy odaszólt egy picit Wengernek. Nem vagyok ennek a híve, de van amikor meg kell lépni. Ráadásul Pep igen elegánsan tette. A lehető legjobban fogalmazta meg. Nem Busacca miatt estek, hanem mert 3-at is alig tudtak passzolni.
Emellett még megjegyezném hogy jó húzás volt Adriano kezdetése!
Hát de most ittvolt Xavi, aztán Iniesta, Cesc.. köv generáció a Thiago-JdS.. mindannyian piszkosul jó képességűek, és kellőképp agilisek. Semmi okunk azt hinni, hogy nincsenek a következő és az azt követő utánpótlás és ifi csapatokban is hasonló srácok.LG írta:Ok, h így más tészta, de nem értek vele egyet. Sztem Wilshere egy kivételes tehetség, h és nem hinném, h sok hozzá hasonló van, akár nálunk, akár máshol. Sztem max még van 2-3 hasonlóan tehetséges, vele egyidős játékos, több nincs.Leomessi14 írta:Egyertelmu dicseret: Az Arsenal honlapja nem forditotta ki a szavait legalabb.
Azt mondta,hogy jot tesz a futballnak,hogy sok ilyen tehetseges jatekos van mashol is(B keret jelen esetben) , mint Wilshere.
Ok, h így más tészta, de nem értek vele egyet. Sztem Wilshere egy kivételes tehetség, h és nem hinném, h sok hozzá hasonló van, akár nálunk, akár máshol. Sztem max még van 2-3 hasonlóan tehetséges, vele egyidős játékos, több nincs.Leomessi14 írta:Egyertelmu dicseret: Az Arsenal honlapja nem forditotta ki a szavait legalabb.
Azt mondta,hogy jot tesz a futballnak,hogy sok ilyen tehetseges jatekos van mashol is(B keret jelen esetben) , mint Wilshere.
Hát azért ez nem azt jelenti,amit a műesés blogban leírtak magyarul. Az utolsó mondat azt jelenti,h rengeteg hasonló játékos van,a B csapatban és jó hír a futballnak,h olyan játékosok vannak,mint ő.(mint Wilshere)Csoppy írta:Lehet, h ciki és egyedül vagyok a fórumon vele, de nem tudok spanyolul, így elég necces rákeresnem... Az Arsenal honlapján egyébként fentvan:
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... g-surprise
Miért nem lepődök meg azon, hogy leközöl egy arsenalos oldal egy ilyet...Csoppy írta:Lehet, h ciki és egyedül vagyok a fórumon vele, de nem tudok spanyolul, így elég necces rákeresnem... Az Arsenal honlapján egyébként fentvan:
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... g-surprise