Sanama írta:Egy kicsit írnék most Pep-ről.
Eddig nagyon szerettem a nyilatkozatait,mert még ha ki is kapott a csapat,akkor is azt mondta,hogy ok,megérdemeltük,nem lőttük be a helyzeteinket.
Most pedig idén már nem először mondja azt,hogy többet érdemelt volna a csapat... Miért érdemelt volna többet? Ott volt 25 ziccer, csak egyet kellett volna belőni,vagy Messinek passzolni is lehetett volna.
Nem nagy dolgok ezek,de Messi mentalitása és Pep hozzáállása sem a régi,én nem akarok ítélkezni,szóval légyszíves ne támadjatok,csak megjegyeztem,hogy régebben másképp reagálta le ezeket ő is.
Az első félidőre vonatkozik a "többet érdemeltünk" volna eposz nem a végkimentelre. Ezzel egyet is értek meg nem adott gól , sok sok energiával kidolgozott helyzetek. Mégis csak 1gólos vezetés.
Én egyébként nem bánom hogy egy fokkal keményebbre vette a figurát sokkal élvezetsebb.
De egyébként ez a sablon: copás után védőbeszéd nyerés után visszafogottság.
Pep nyilatkozatait én is csipázom csak nem a meccs előtti ill utániakat mert azok rém unalmasak ill sablonosak.
De pl amik a futball filozófiájáról szólnak az kötelezőolvasmány mindenkinek.
A második bekezdésben lévő két urbanlegend ide a rozsdásbökőt hogy egy idő után össze fog olvadni pár embernél.