2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kubla9 írta: Nehogy aztán az legyen mint tavaly hogy Umtiti kivételével selejteket igazoltunk.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nehogy aztán az legyen mint tavaly hogy Umtiti kivételével selejteket igazoltunk.MesQueUnClub írta:Jó de legalább erőltetnék meg magukat és dobnának be értelmes neveketKubla9 írta:Már nagyon dolgoznak a kertészek. Nemhiába itt az uborkaszezon,csak úgy röpködnek a fake igazolások.
Jó de legalább erőltetnék meg magukat és dobnának be értelmes neveketKubla9 írta:Már nagyon dolgoznak a kertészek. Nemhiába itt az uborkaszezon,csak úgy röpködnek a fake igazolások.
palesz77 írta:Inter Milan player Geoffrey Kondogbia (24) is a 2nd option if Barça can't sign Marco Verratti according to a close source to Inter [espn]
Talán még Bob se örülne, amilyen trágya hozzáállása volt az Interben ennek az embernek..
Bár aztán lehet összekapta magát, javítsatok, ha rosszul tudom, de akkor se egy kávéház a kettő. Szerintem ezt a hírt mondjuk inkább abból rakták össze, hogy Braidánál érdeklődött az Inter sportigazgatója Iniről és Vidalról.
Sporting Lisbon have reached a 2-year contract agreement with Barcelona defender Jeremy Mathieu (33) over a free transfer deal. [O Jogo]
Portuguese agent Jorge Mendes met Barça representatives to discuss departure of Turan & offers for Gomes [md]
Ardának is Mendes az ügynöke?
Ebbe a Sport címlapba az a legjobb, hogy tegnap Lucas Lima ügynöke cáfolta az egészet..visca el barca írta:hűha ma is vannak olyan nevek, hogy már a hajam égnek áll. lucas limával állítólag már szerződést is kötöttünk, jövő nyáron jön 4 évre, most meg paulinho a legújabb arc. van-e még lejjebb? jövő héten lehet kis kokót is bedobják...
Ez nagyKicsit humorosabb: A Verratti ügy egy videóban összefoglalva.
Én sem tudom ki fene, de twitteren követem öket, ahol egyébként most 3 sportoldalon is azt látom, köztük diario sport,hogy Verrattirol megegyezett a barca és a psg.. 100milkavisca el barca írta:valaki árulja már el nekem ez a diario sport mi a fene. csomószor hivatkoztok rá, de isten bizony nem tud ez mi.
Nem egy túl elhivatott gyerek azért..Gareth Tello írta:...
Valahogy úgy...palesz77 írta:Ez hol futott veled szembe?MesQueUnClub írta:A Barcelona és a PSG csapata mindenben megegyezett Marco Verratti átigazolásával kapcsolatban. Az olasz középpályás 110 millió euró ellenében fog a Katalán fővárosba költözni. [Diario Sport]
Hirtelen egy ilyen jött szembe velem![]()
Nem ülnék fel neki de ez brutális összeg tényleg. (azonban jelenleg ez a realitás)
Jól tippelem, hogy valami FB oldal?
Kicsit humorosabb: A Verratti ügy egy videóban összefoglalva.
Én is tökéletesen elégedett lennék ezzel a két igazolással. Plussz Deulofeu.davi10 írta: Én most aláírnám, hogy csak 2 igazolásunk legyen egész nyáron; Bellerín és Verratti. Rájuk tényleg szükség van, és ha megint spórolni akarunk, akkor inkább vegyük csak ezt a 2 játékost, de rájuk ne sajnáljuk a pénzt(persze azért ésszerű keretek között), minthogy megint a tavalyi ultragáz igazolási politikát kövessük.
Nagyon remélem, hogy ezt a szezont "odafönt" elkönyvelték akkora kudarcnak, hogy ne sajnálják a pénzt a fenti 2 játékosért, aztán felőlem jöhet Dembelé is, de szerintem abszolút nem prioritás.
És még csak semmi ilyen oldalt sem találok a neten, vagyis van de az meg nem ír ilyet. Én is belefutottam twitteren ebbe a hírbe, de hogy az összes komoly spanyol lap lemaradjon róla nehezen hiszem el.MesQueUnClub írta:A Barcelona és a PSG csapata mindenben megegyezett Marco Verratti átigazolásával kapcsolatban. Az olasz középpályás 110 millió euró ellenében fog a Katalán fővárosba költözni. [Diario Sport]
Nem ülnék fel neki de ez brutális összeg tényleg. (azonban jelenleg ez a realitás)
Ez hol futott veled szembe?MesQueUnClub írta:A Barcelona és a PSG csapata mindenben megegyezett Marco Verratti átigazolásával kapcsolatban. Az olasz középpályás 110 millió euró ellenében fog a Katalán fővárosba költözni. [Diario Sport]