Jordi Alba
annyit mondott Alba hogy "mindig ugyanaz, mindig nekem".kristop írta:meg egyébként is teljes mindegy, hogy kiről ment ki. 0-2nél hisztizni egy szögletért? a sárga után meg valami gyönyörűet mondhatott, mert nem második sárgát kapott, hanem egyből pirosat mutatott a spori.bence-barca írta:Azt nem értem, h ő is tudhatta, h ténylegesen róla ment ki a labda, akkor meg minek kellett ilyen látványosan rinyálni? Hülye volt most.
idióta volt, nincs rá jobb szó. nem csak az, hogy nehezebbé tette a mérkőzést, de emiatt a többieknek is többet kell futniuk.
ezt azert nem gondolom olyan durvanak, Lahoz jo szokasahoz hiven szerepelni akart

ehhez nincs is mit hozzátenni, csak remélni tudom, hogy LE. kifelé szóló szövege az elkenés irányába, házon belül nem ilyen hangsúllyal kerül terítékre.Samper írta:Edzői kérdés. Ha megtiltja, hogy a csk.-n kívül bárki szövegeljen, mert komoly pénzbüntetés jár érte, akkor ilyen nem fordul elő.bence-barca írta:Azt nem értem, h ő is tudhatta, h ténylegesen róla ment ki a labda, akkor meg minek kellett ilyen látványosan rinyálni? Hülye volt most.
Edzői kérdés. Ha megtiltja, hogy a csk.-n kívül bárki szövegeljen, mert komoly pénzbüntetés jár érte, akkor ilyen nem fordul elő.bence-barca írta:Azt nem értem, h ő is tudhatta, h ténylegesen róla ment ki a labda, akkor meg minek kellett ilyen látványosan rinyálni? Hülye volt most.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ne is töröljèk el, ha valaki ekkora gyökèr, akkor megèrdemli az eltiltást. Nem is èrtem komolyan, hogy egy ilyen szituba mièrt kellett így reagálnia. Nagyon komálom a játèkát alapjáraton, de a viselkedèsèn bőven lenne mit csiszolni..visca el barca írta:majd fellebbezünk és eltörlik. oh wait, nálunk olyat nem szokás túl gyakran
- visca el barca
- Presidente del Barça
majd fellebbezünk és eltörlik. oh wait, nálunk olyat nem szokás túl gyakran
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

meg egyébként is teljes mindegy, hogy kiről ment ki. 0-2nél hisztizni egy szögletért? a sárga után meg valami gyönyörűet mondhatott, mert nem második sárgát kapott, hanem egyből pirosat mutatott a spori.bence-barca írta:Azt nem értem, h ő is tudhatta, h ténylegesen róla ment ki a labda, akkor meg minek kellett ilyen látványosan rinyálni? Hülye volt most.
idióta volt, nincs rá jobb szó. nem csak az, hogy nehezebbé tette a mérkőzést, de emiatt a többieknek is többet kell futniuk.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
-
- Llegenda del Barça
Azt nem értem, h ő is tudhatta, h ténylegesen róla ment ki a labda, akkor meg minek kellett ilyen látványosan rinyálni? Hülye volt most.
Nagyon nagy meccset hozott le ő is, átjátszhatatlan volt, megőrültek a csatárok olyan gyors ez a pali
a jobb szélre is kéne találni egy hasonló kalibert, akkor rendben lenne a védelem.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Az a baj, hogy neki ennyi idő elég ahhoz is, hogy lesérüljön..visca el barca írta:hivatalos, kb 10 nap. celta, almeira out, psg ellen játszhat.
legalább adriano is tolja egy kicsit, psg elleni meccsig legalább formába lendül

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Szerencsére nem nagy a baj, legalább pihen egyet.visca el barca írta:hivatalos, kb 10 nap. celta, almeira out, psg ellen játszhat.
legalább adriano is tolja egy kicsit, psg elleni meccsig legalább formába lendül
- visca el barca
- Presidente del Barça
hivatalos, kb 10 nap. celta, almeira out, psg ellen játszhat.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- noname
- Llegenda del Barça
Remélem nem súlyos. Remek formában van. Egyre jobban emlékeztet a csúcsformában játszó Alvesre még abban is, hogy amikor meglátom a sunyi képét legszívesebben átnyúlnék a monitoron és megfolytanám. 

A Fifa egy szégyen
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Remekül játszott, hihetetlen sprinteket lenyomott, reméljük csak húzódás és hamar visszatérhet, emellett Iniesta játéka is nagyon tetszett, élvezet volt nézni ahogy játszott.Chino írta:Na hál' Istennek most ő esik ki vagy három hétre.Imádom a válogatott szüneteket.
Mondjuk nagyot játszott, simán a mezőny legjobbja volt.
Morata előtt nagy jövő áll, sajnálni fogja a Real hogy eladta.
-
- Capitá del Barça
Neymar kinek a hátára ugrott rá a video elején?visca el barca írta:ma lett 26 éves, a társak meg is dolgozták rendesen
https://www.youtube.com/watch?v=mWz2fx-Zc7Q" target="_blank

Közben megnéztem a hivatalos weboldalon és Suárez volt az áldozat.

- visca el barca
- Presidente del Barça
ma lett 26 éves, a társak meg is dolgozták rendesen 

Tegnap még annyit nem is kakaskodott inkább a játékra figyelt nagyobb részt. De teljesen igazad van. Ő az a játékosunk aki egy szemét sunyi patkány. Zseniális, posztját talán a legjobb, de ez a magatartás. Alattomostan hátulról, agresszívan érkezve, utána meg a nagy halált eljátszva. A legtöbb ember amúgy Alves, Alba és Busquets mitatt utál minket.kanty írta:Fura, hogy ezt senki nem említi meg:
https://www.youtube.com/watch?v=7-bkRib0D_s" target="_blank
Remek futballista, de az ilyen sunyi, alattomos megmozdulásai miatt egyszerűen nem tudom megszeretni. Erre sem volt semmi szükség. Ha meg már izmozni akar, akkor tegye férfiként, állítsák ki, aztán rájön, hogy mekkora hülyeséget csinált.

Fura, hogy ezt senki nem említi meg:
Remek futballista, de az ilyen sunyi, alattomos megmozdulásai miatt egyszerűen nem tudom megszeretni. Erre sem volt semmi szükség. Ha meg már izmozni akar, akkor tegye férfiként, állítsák ki, aztán rájön, hogy mekkora hülyeséget csinált.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- trey88
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Azon kívül hogy milyen játékos, egyet tudok: nálam az utolsó szimpátia alapján. Sőt, el is tilthatnák pár meccsre hogy észbe kapjon tegnapi után. Ha fele ennyit reklamálna már többre vihetnénk, annyival több erő maradna foci részére.
Alba alibi játékos...ha ő az, akkor Iniesta(aki ebben az évben egy nagy nulla, akármennyire is bírom) mi?? Nézd meg Iniesta, hogyan védekezik, sehogy, elfordul a labda elől, nem mer ütközni stb.., de ha támadásban legalább megközelítené azt, amit egy-két éve adott a csapatnak, akkor nem érdekelne, de így..Ronaldinho&Barca írta:Az egy dolog hogy gyors, de a beadásai szerintem Alvesnél is rosszabbak. Lehet páran nem fognak velem egyet érteni, de sokkal több lehetőséget adnék Adrianonak, levante ellen is remekül szállt be, jó beadásai vannak, érdemesebb lenne játszatni többet őt. Albánál szerintem csak Pedro van aki nagyobb alibi játékosunk.
Pedro-t aláírom, hogy az, de , hogy Alba lenne alibi játékos..
Ő gyors és ki is használja ezt, nem úgy mint Pedro aki csak kapálózik a kezeivel és úgy tesz, mintha olyan gyors lenne, közben semmi értelme a futkározásának.
Alba nélkül a bal oldal teljesen halott lenne.
Főleg azért, mert pont Neymar és Iniesta vannak az ő oldalán és egyikük sem védekezik valami komolyan. Az ő futásteljesítménye és gyorsasága elengedhetetlen itt szerinem.
Adriano szerintem sem rossz, de nézz meg egy meccset, hogy Adriano milyen sebességel fut visszafele, ha labdát veszít a csapat és nézd meg Alba-t. Pedig Adriano is nagyon gyors. Tegnap is a kapott gólnál majdnem elérte a labdát a gólvonal előtt, persze nem ért semmit, de amit leművel ezekkel a sprintekkel, az valami kegyetlen és rengeteg labdát szerez ezzel.
Beadni tényleg nem tud, ezt aláírom, de szvsz nagyon fontos tagja a csapatnak.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Szerintem sem volt olyan vészes, de azért egy sárgát megért volna ide-oda is. Juanpi kézzel megfogta a labdát, Alba meg ha ki akarta rúgni a labdát ha nem, akkor is sikerült bordán rúgni.Chino írta: Én is undorítónak találom a földön rugdosódást és hasonlókat, legyen az a mi játékosunk vagy a Realé, de itt tényleg a labdát rúgta Alba. Furcsán hangzik, de itt inkább a Malaga játékosa volt a szabálytalan , hogy szándékosan rávetette magát a labdára és azt nem lehetett megjátszani senkinek. Az egyedüli lehetőség, ha kirúgják alóla. Alba megpróbálta, lehet, hogy volt benne valamennyi ideg is, de nem volt ez olyan súlyos eset, amilyennek megpróbálják beállítani. Az pedig, hogy egyik-másik játékosban felment a pumpa nagyban tehet a játékvezető is. Egy gólos hátrányban így asszisztálni az ellenfél időhúzásához elég féreg cselekedet. Emiatt például Piquét vagy Neymart sem tudom elítélni, sőt inkább azért haragudnék rájuk, ha lesz@rták volna az egészet és nem törődnek az egésszel. (Sajnos) Természetes, hogy ilyenkor egy csapat megpróbál időt húzni, de a bíró feladata, hogy ezt kézben tartsa.

Neymar esete sokkal inkább piros volt mint ez. Kettőt küldött ki 2 méteren belül.

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Az egy dolog hogy gyors, de a beadásai szerintem Alvesnél is rosszabbak. Lehet páran nem fognak velem egyet érteni, de sokkal több lehetőséget adnék Adrianonak, levante ellen is remekül szállt be, jó beadásai vannak, érdemesebb lenne játszatni többet őt. Albánál szerintem csak Pedro van aki nagyobb alibi játékosunk.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Chino
- Llegenda del Barça
Én is undorítónak találom a földön rugdosódást és hasonlókat, legyen az a mi játékosunk vagy a Realé, de itt tényleg a labdát rúgta Alba. Furcsán hangzik, de itt inkább a Malaga játékosa volt a szabálytalan , hogy szándékosan rávetette magát a labdára és azt nem lehetett megjátszani senkinek. Az egyedüli lehetőség, ha kirúgják alóla. Alba megpróbálta, lehet, hogy volt benne valamennyi ideg is, de nem volt ez olyan súlyos eset, amilyennek megpróbálják beállítani. Az pedig, hogy egyik-másik játékosban felment a pumpa nagyban tehet a játékvezető is. Egy gólos hátrányban így asszisztálni az ellenfél időhúzásához elég féreg cselekedet. Emiatt például Piquét vagy Neymart sem tudom elítélni, sőt inkább azért haragudnék rájuk, ha lesz@rták volna az egészet és nem törődnek az egésszel. (Sajnos) Természetes, hogy ilyenkor egy csapat megpróbál időt húzni, de a bíró feladata, hogy ezt kézben tartsa.dévid villa írta:A labdát rúgta mindkétszer. De most ebben a helyzetben mit kellett volna csinálnia, mikor a Malaga-játékos minden egyéb nélkül lefeküdt és rámászott a labdára?
Forca Barca!!!!