Ronaldinho&Barca írta:Az egy dolog hogy gyors, de a beadásai szerintem Alvesnél is rosszabbak. Lehet páran nem fognak velem egyet érteni, de sokkal több lehetőséget adnék Adrianonak, levante ellen is remekül szállt be, jó beadásai vannak, érdemesebb lenne játszatni többet őt. Albánál szerintem csak Pedro van aki nagyobb alibi játékosunk.
Alba alibi játékos...ha ő az, akkor Iniesta(aki ebben az évben egy nagy nulla, akármennyire is bírom) mi?? Nézd meg Iniesta, hogyan védekezik, sehogy, elfordul a labda elől, nem mer ütközni stb.., de ha támadásban legalább megközelítené azt, amit egy-két éve adott a csapatnak, akkor nem érdekelne, de így..
Pedro-t aláírom, hogy az, de , hogy Alba lenne alibi játékos..
Ő gyors és ki is használja ezt, nem úgy mint Pedro aki csak kapálózik a kezeivel és úgy tesz, mintha olyan gyors lenne, közben semmi értelme a futkározásának.
Alba nélkül a bal oldal teljesen halott lenne.
Főleg azért, mert pont Neymar és Iniesta vannak az ő oldalán és egyikük sem védekezik valami komolyan. Az ő futásteljesítménye és gyorsasága elengedhetetlen itt szerinem.
Adriano szerintem sem rossz, de nézz meg egy meccset, hogy Adriano milyen sebességel fut visszafele, ha labdát veszít a csapat és nézd meg Alba-t. Pedig Adriano is nagyon gyors. Tegnap is a kapott gólnál majdnem elérte a labdát a gólvonal előtt, persze nem ért semmit, de amit leművel ezekkel a sprintekkel, az valami kegyetlen és rengeteg labdát szerez ezzel.
Beadni tényleg nem tud, ezt aláírom, de szvsz nagyon fontos tagja a csapatnak.