Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az teljesen rendben lenne amit leírtál, csak annyi a baj, hogy a feltételezett távozó játékosok Ardaval és Rafhinaval együtt se érnek 70 milliót.kristop írta:...
Ezért miért?kristop írta:szedjetek szet.
Azt azért nem fogom hagyni, de ez szerintem teljesen a realitás talaján mozgott tényleg a hírek alapján, az ilyen belefér. Mármint Kristopé..S.Agüero írta:Ha már FM-ezünk, akkor én így alakítanám a keretet:
termeszetesen dembelet (vagy egy hozza hasonlo jobbszelsot) csak akkor hoznek, ha tenyleg rendesen hasznaljuk a 3-4-3at is a 4-3-3 mellett, ha nem, akkor semmi ertelme nem lenne, csak a padon ulne folyamatosan. ha pedig sergi robertot tobbet akarod a kozeppalyan, de verratti is kell, akkor alena nem fer fel az elso csapathoz (vagy kolcson, vagy a be csapatban meg egy evet).crixus írta:Másrészt Dembele. Nem hiszem, hogy az új edző is "ugrálni" fog 3-4-3 és 4-3-3 között. Itt el kell dönteni, hogy mit akarunk játszani és ahhoz újakat igazolni. Ha Turan és Rafinha is mennek, akkor Deulofeu elég lesz backup-nak ha maradunk 4-3-3-nál, márpedig úgy néz ki, hogy nagyon ehhez a felálláshoz igazolunk játékosokat. 3-4-3-nál jöhetne a fenti esetben mindkettő, ekkor viszont egy drága jobbhátvéd lenne felesleges.
Nos lassan másfél évtizednyi Barca szurkolólással a hátam mögött írom, hogy:tavozok (110 millio):
arda - 30 mill - o a legpiackepesebb azok kozul, akikre nincs szuksegunk
rafinha - 25 mill - faj a szivem, de ugytunik o se nalunk fogja befutni a karrierjet
masch - 15 mill - birom ot, idealis harmadik ember, de ugy erzem ez az utolso szezonja nalunk
munir - 14 mill - ugyes gyerek, de paco 100% maradni fog, igy nincs helye
vidal - 10 mill - ot is birtam iden, kar a serulesert, de jobbhatved tuti erkezni fog a helyere
tello - 6 mill - ideje lenne mar tovabbadni rajta, ennel tobbet nem fogunk kapni
mathieu - 5 mill - szep volt, jo volt, szukseg volt ra, de lejart az ideje nalunk
vermaelen - 5 mill - vissza angliaba, egy watford/westhamnek ez apropenz erte
denis suarez - kolcson - azt beszelik ot csak kolcsonadnank, nem remenytelen
douglas + masip - 0 - no komment
Nagyon jó játékos, mindenképpen hoznámdembele - 40 mill - tudom, tudom, de kell a jobbszelso, messi kozepen lesz, o egy neymar a masik oldalon. 15ert ment tavaly, el kell tudni hozni ennyiert, jateklehetoseget igerni, kesz
Két helyen nem értek egyet ezzel.kristop írta:...
Neki én is örülnék. Láttam idén pár bajnokit és a Bl-ben is egész jó volt.palesz77 írta:Na, ez viszont jó hír, én örülnék neki - aztán lehet Danilo 2.0 lenne. City meg angolosítani akar, menjenek csak Walkerre..visca el barca írta:+ a benfica elnöke luis filipe vieria barcelonában járt, hogy hogy tárgyaljon semedorol, akinek a kivásárlási ára 30 millió euró (állítólag pep is nagyon akarja, a citiyvel is tárgyaltak, szóval, ha ár verseny lesz, akkor buktuk)Nem hiszem amúgy, hogy sokkal nagyobb fizetést ajánlanának neki, a 30 milliót meg ha letesszük, akkor onnantól mindegy. De itt is simán kezdő lehet, ezt ő is érzi szerintem, ha tényleg ez a két csapat megy érte, és neki kell választania, meglepődnék, ha végül a Citybe menne. Bár Pep azért elég meggyőző tud lenni a hírek szerint..
én ostorozom a vezetőséget rendesen, de semmivel nincsenek elkésve.Samper írta:
Az bizony nagy szegénységi bizonyítvány lenne a vezetőségnek.
És miért lenne az most komolyan? Lucho 2 hónapja jelentette be, hogy nem marad, gondolom nem egy jelölttel kezdtek, és folyamatosan szűkítik a kört, de szezon közben nem hiszem, hogy olyan egyszerű a jövő Barca projectjéről beszélgetni még aktív szerződéssel rendelkező, és hétről-hétre meccselő edzőkkel . Mondjuk lehet én gondolom túl a dolgot, de nem hiszem, hogy ez az edzőválasztás olyan szimplán megy, mint ahogy azt sokan beállítják itt.Samper írta:Az bizony nagy szegénységi bizonyítvány lenne a vezetőségnek.
Na, ez viszont jó hír, én örülnék neki - aztán lehet Danilo 2.0 lenne. City meg angolosítani akar, menjenek csak Walkerre..visca el barca írta:+ a benfica elnöke luis filipe vieria barcelonában járt, hogy hogy tárgyaljon semedorol, akinek a kivásárlási ára 30 millió euró (állítólag pep is nagyon akarja, a citiyvel is tárgyaltak, szóval, ha ár verseny lesz, akkor buktuk)
Az bizony nagy szegénységi bizonyítvány lenne a vezetőségnek.csababarca írta:
az nem fordult meg a fejedben, hogy nem titkolóznak,csak egyszerűen nincs még meg az új edző?
az nem fordult meg a fejedben, hogy nem titkolóznak,csak egyszerűen nincs még meg az új edző?Samper írta:Tulajdonképpen ki előtt titkolóznak edző-ügyben? LE előtt? Ő tudja, hogy távozik, ő jelentette be. Unzuie előtt? Ő pontosan tudja, hogy tárgyaltak-e vele, mikor, mit. Messi előtt? Ő úgyse hosszabbít, amíg nem tudja, ki lesz az edző. A többi játékos előtt? Így mindenki ideges, úgy csak azok figyelnének másra, akiknek nem tetszik az új helyzet. A kiszemelt játékosok előtt? A bizonytalanra aligha dönt bárki is.
Lehet a játékosok tudjàk már. A kupa donto másnapján be lesz jelentve, ebben biztos vagyok. Tenyleg illetlenség lenne szezon közben ilyet dolgokat nyilvanosságra hozni.Samper írta:Tulajdonképpen ki előtt titkolóznak edző-ügyben? LE előtt? Ő tudja, hogy távozik, ő jelentette be. Unzuie előtt? Ő pontosan tudja, hogy tárgyaltak-e vele, mikor, mit. Messi előtt? Ő úgyse hosszabbít, amíg nem tudja, ki lesz az edző. A többi játékos előtt? Így mindenki ideges, úgy csak azok figyelnének másra, akiknek nem tetszik az új helyzet. A kiszemelt játékosok előtt? A bizonytalanra aligha dönt bárki is.
mindaz amúgy és máshol is nemcsak a fociban. Meggyűlik a bajuk a törvénnyel...hedora írta:Mitől volt Ő maffiózó?Laporta bárnekkora maffiózó is volt sokkal jobban tetszett ő és a csapata.
Semmivel sem okoskodott többet mint bárki más elnök, ebben a mezőnyben..
Ha meg Ő maffiózó, akkor Peréz maga Al Capone:)
Igen, lehetséges, nem egy földre szállt angyal, de ha ma bárki másra úgy rákészülnek mint akkor rá, ma is bárkinek zárolhatnák a vagyonát. és bárki lehetne előzetesben!Egyszer telibe zárolták az osszes vagyonát + előzetesben is volt pár hónapot gondolom nem viccből.
Remélem a következő választásokon már nem baromságokat fog ígérni és akkor ujra nyerhet.
Egyszer telibe zárolták az osszes vagyonát + előzetesben is volt pár hónapot gondolom nem viccből.hedora írta:Mitől volt Ő maffiózó?Laporta bárnekkora maffiózó is volt sokkal jobban tetszett ő és a csapata.
Semmivel sem okoskodott többet mint bárki más elnök, ebben a mezőnyben..
Mitől volt Ő maffiózó?Laporta bárnekkora maffiózó is volt sokkal jobban tetszett ő és a csapata.