2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
"Masia múlt", én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ennyi az, ami miatt ennyire őt hajtjuk évek óta. Pedig közben ő vígan tol ilyeneket amikor épp úgy érzi, hogy maradna, necces időszakokban persze rögtön finomít. Nem örülnék neki, finoman szólva se, de ha már tényleg ő jön, akkor remélem ő is érzi, hogy rohadt sokat kell törlesztenie, és 110%-ot nyújt végig..Stalkyard írta:Most komolyan. Mi a bánatost látnak ezek ebben a Bellerínben? Hát még az Arsenalban sem volt kezdő a vége felé, úgy tudom. Ha idehozzák ilyen 40-50 milliókért, akkor csak gratulálni tudok, a kp-ra meg remélem jön megint egy félmegoldás. Úgy látom mindent megteszünk továbbra is, hogy a Madrid zsákszára nyerje a címeket.
Csak nem kéne elfelejteni, hogy körülötte a középpályán is zsenik vannak. Meg lehet nézni a Real 1. és a 3. gólját is a Juve ellen, Modric és Kroos nem kicsit alakítottak mindkettőnél. Ha már jön is pitbull, én semmiképp sem olyat hoznék, aki nyomás alatti játékban csak elfogadhatót tud hozni. Fene megette akkor a csodanégyest elől, ha egy Sociedad féle csapat ellen se tudjuk már nekik eljuttatni a labdát. Vagy innentől Suárezre ívelgetünk majd, esetleg totál elmegyünk széljátékra, de akkor meg Messi középre hozása lesz értelmetlen, ha fele annyi labdát kap ott.TripleH írta:Személy szerint En ennek örülnék a legjobban, láthattuk idén mennyit ad egy casemiro ha körülötte zsenik vannak. Másrészt így hátha megszabadulunk agtol.
továbbra is tartom, hogy ha visszatérnénk a 4-3-3-hoz, úgy hogy messi inkább szélen játszik mint középen, akkor két ember kellene, verratti, meg egy jobbhátvéd és kész... a 4-2-3-1 azért problémás mert a jelenlegi játékkeretünk totál alkalmatlan erre, ide kell jobb bekk, 1-2 pitbull, meg legalább egy ember a jobb támadóba. ha minőséget hozunk ez +100 milla kiadás. ha viszont valverde is középen akarja erőltetni messit, az nekünk marha drága lesz (illetve nem lesz, mert akkor robert majd megoldja a dolgot félmegoldásokkal)crixus írta:Igaz, bár én tartanék attól, hogy Valverde megpróbálná az új középpályás mellett Busquets-et. Ha a spanyol rendszeresen a padra szorulna, az 100%, hogy legkésőbb jövő nyáron lelécelne, amit a vezetőség a "több, mint egy klub" imidzs miatt nem vagyok biztos benne, hogy engedne. Bár nem két fillérért menne el az tuti. Viszont akárkit is igazolnánk a középpályára, egyedül Busquets mellett nem bírná és a csapat sem bírná el ezt.
Kíváncsi leszek végül hogy alakul.
Igaz, bár én tartanék attól, hogy Valverde megpróbálná az új középpályás mellett Busquets-et. Ha a spanyol rendszeresen a padra szorulna, az 100%, hogy legkésőbb jövő nyáron lelécelne, amit a vezetőség a "több, mint egy klub" imidzs miatt nem vagyok biztos benne, hogy engedne. Bár nem két fillérért menne el az tuti. Viszont akárkit is igazolnánk a középpályára, egyedül Busquets mellett nem bírná és a csapat sem bírná el ezt.visca el barca írta:
pont ezt írtam én is, ha megvesszük dembelét, akkor verratti teljesen okafogyottá fog válni. sőt a buszkec-AG-SR-rakitic négyesből kettőt el is adhatunk, mert akkor kell hátra egy pitbull és a maradék egy posztra ennyi ember teljesen felesleges.
Személy szerint En ennek örülnék a legjobban, láthattuk idén mennyit ad egy casemiro ha körülötte zsenik vannak. Másrészt így hátha megszabadulunk agtol.visca el barca írta:
pont ezt írtam én is, ha megvesszük dembelét, akkor verratti teljesen okafogyottá fog válni. sőt a buszkec-AG-SR-rakitic négyesből kettőt el is adhatunk, mert akkor kell hátra egy pitbull és a maradék egy posztra ennyi ember teljesen felesleges.
pont ezt írtam én is, ha megvesszük dembelét, akkor verratti teljesen okafogyottá fog válni. sőt a buszkec-AG-SR-rakitic négyesből kettőt el is adhatunk, mert akkor kell hátra egy pitbull és a maradék egy posztra ennyi ember teljesen felesleges.crixus írta:Ebben az esetben az új középpályás nem egy Verratti típusú játékos, hanem inkább egy N'zonzi/ Bakayoko típusú középpályás kellene legyen.
De, Busquets szívná meg, mert ha előre egy Neymar-Suárez-Dembelé triót képzel el Valverde és mögöttük még ott van Messi is középen, akkor emögött a 4es mögött Busquets a maga lomha játékával már nem férne be, mert túl sebezhetővé válna a középpálya. Oda bizony a Roberto/Rakitic kettős egyike és egy "pitbull" típusú vkp kellene, hogy ne tudjanak átrohanni rajtunk. Ebben az esetben az új középpályás nem egy Verratti típusú játékos, hanem inkább egy N'zonzi/ Bakayoko típusú középpályás kellene legyen. Én őszintén szólva nem bánnám ezt a változást, még akkor sem, ha kedvelem Busi játékát. Iniesta meg idén sem bírt már sokat, ebben a rendszerben Messi mögött lenne első számú opció.Subinho írta:
Nem, ezt nem Busi szívná meg, hanem Iniesta, ill. ha jön egy minőségi kp, az is. A 4-2-3-1-ben gyakorlatilag van 2 szélső támadó, egy középső amolyan 10-es, illetve előtte egy center. A kp-n ebben az esetben az a 2 ember vkp, máshogy nem lehet, mert ha ebből egyik még tkp, akkor egyrészről a 10-essel kioltják egymást, másrészt végig szaladnak rajtunk. Ebben a felállásban Iniestának nincs helye, vagyis ez halva született ötlet.
Ha Messi nem megy ki a jobb szélre és nem akarunk 4-3-3-at játszani, akkor egy régi Milanos 4-3-1-2 felállás lehetne, ebben a 3 kp adott, előttük Messi, a 2 csatár pedig Ney és Suarez. Ebben az esetben viszont Suarez szívná meg, mert sokkal többet ki kéne mennie jobb szélre, vagy ha nem, akkor a kp-snak kell oda kilépnie, lásd idén Rakitic. Viszont ott sztem Robi jól ellenne, kp, kis jobbra besegítéssel, mögötte egy igazi jobbhátvéddel. Nem lenne ez rossz...
Nem, ezt nem Busi szívná meg, hanem Iniesta, ill. ha jön egy minőségi kp, az is. A 4-2-3-1-ben gyakorlatilag van 2 szélső támadó, egy középső amolyan 10-es, illetve előtte egy center. A kp-n ebben az esetben az a 2 ember vkp, máshogy nem lehet, mert ha ebből egyik még tkp, akkor egyrészről a 10-essel kioltják egymást, másrészt végig szaladnak rajtunk. Ebben a felállásban Iniestának nincs helye, vagyis ez halva született ötlet.Feast4 írta:Ha berakja Messit ACbe akkor nincs kezdő színtű jobbszélső.Mondjuk nem ezt a felállást 4-2-3-1 szerintem Busi fogja megszívni...Nero. írta:Dembelet tovabbra se ertem hogy hova.. .
valverde, mindig, mindenhol 4 védővel játszott. ha kell neki dembelé, biztos nem padra hoznánk, így a 4-2-3-1 lenne az alap, ahhoz viszont a kp-sok felét ki kellene innen szórniS.Agüero írta:3-3-1-3 esetén szükség lenne Dembelére. Más kérdés, hogy akkor Digne és Alba minek.
a transfermarkt szerint idén 24x játszott középen, 15x a baloson, 9x a jobboson. elég mobilisnak tűnikChino írta:tkp-ként is eljátszik, de nem a jobbszél az elsődleges posztja.
lehet, viszont vhol vmelyik interjújában azt olvastam, hogy szerinte messi túl sokat van szélen és középen sokkal hasznosabb, ergo ő sem akarja visszatenni szélre. ha meg nem tesz ki a helyére senkit, akkor megint egy féloldalas 4-3-1-2 lesz, úgy a pálya jobbfelső részében egy emberünk sem lesz...Chino írta:Szerintem a 4-3-3-on Valverde sem nagyon akar változtatni és nem is igazán kell.
Szerintem ebszolút nem az a gond, hogy nyers, lévén egy 20 éves gyerekről beszélünk, viszont én ahogy Nero is említette a posztját nem látom. Elég kompatibilis az biztos, tkp-ként is eljátszik, de nem a jobbszél az elsődleges posztja. Középpályán, ahol szokott játszani, kioltanák egymást Messivel és védekezésben egy MSN+Dembelét két csúcsnéger sem bírná ki. Úgy szaladnának át rajtunk a kiscsapatok, mint a huzat.Bob_Marley írta:Dembele rohadt nyers, akkor már inkább Deulofeu, pedig őt aztán totál nem kedvelem.
A három védős felállásban meg Alba megszívná valóban, ami nagyon nagy luxus lenne. Posztján topnak számító embert nem szabadna eltékozolni, főleg a legjobb korában, teszem azt egy nyers Dembeléért vagy másért.
Ha ez a 2 jönne, meg egy ütközésre alkalmas és egyben épkézláb játékos (n'zonzi, remelem most Bob szívet meg meglengettempalesz77 írta:A hírek szerint Robert Dembélé megszállottja, ő is jönne, és rá is hajtunk a nyáron. Azt is olvastam, hogy Dembélé Messi videókat likeolt most Twitteren, de nem ellenőriztem.Mundo újságírója írta az elsőt ha jól tudom.
Plusz a Benfica igazolt már Semedo helyére, remélem ez azt jelenti, hogy hozzánk van közel, és mégse Bellerín jön.
Ha berakja Messit ACbe akkor nincs kezdő színtű jobbszélső.Mondjuk nem ezt a felállást 4-2-3-1 szerintem Busi fogja megszívni...Nero. írta:Dembelet tovabbra se ertem hogy hova.. .
Umtiti is véleményezte a dolgot, de nem akarta túlzottan részletezni (https://www.youtube.com/watch?v=cIk4LW093r4&app=desktop" target="_blank). Azt mondta, megvárja, amíg hivatalossá válik. Ez alapján tényleg lehet valami komoly a háttérben.palesz77 írta:A hírek szerint Robert Dembélé megszállottja, ő is jönne, és rá is hajtunk a nyáron. Azt is olvastam, hogy Dembélé Messi videókat likeolt most Twitteren, de nem ellenőriztem.Mundo újságírója írta az elsőt ha jól tudom.
Ha egy valami csoda folytán egy Dembélé Verratti Semendo kombót valami csoda folytán összehozznánk... Fuuu...palesz77 írta:A hírek szerint Robert Dembélé megszállottja, ő is jönne, és rá is hajtunk a nyáron. Azt is olvastam, hogy Dembélé Messi videókat likeolt most Twitteren, de nem ellenőriztem.Mundo újságírója írta az elsőt ha jól tudom.
Plusz a Benfica igazolt már Semedo helyére, remélem ez azt jelenti, hogy hozzánk van közel, és mégse Bellerín jön.