Amúgy szerintem felejtsétek el azt, hogy Gomest eladjuk, hiszen őt amolyan "befektetésként" vette a mostani vezetőség. Persze ha befutna érte egy irreális ajánlat, akkor nem ragaszkodnának hozzá, de amúgy szerintem esélytelen. Denis úgyszintén, 3 millió volt, fiatal, feltehetőleg ő is a jövő miatt lett hozva, és talán kiegészítő embernek meg tökéletes is lesz - akár már jövőre.
Matyi - Arda - Masche vonalban látnék rációt, viszont egyszerre elengedni Matyit és Maschet felelőtlenség lenne, kivéve ha érkezik ide is egy közel kezdő szintű kh. Umtiti - Pique még megoldja pár évig, de rajtuk kívül csak Marlon lehet opció, esetleg Digne, egyiknek sem feltétlen örülnék egy classicon pl.
A kezdő kp viszont elengedhetetlen, Verrattit el kell hozni, kerül amibe kerül.
MSN-től meg a legnagyobb hülyeség lenne, amit el tudnánk követni, ha megválnánk. Nem kell kp dominancia, amikor ilyen támadótriónk van. Stabil kp kell, aki képes ÁLLANDÓAN kiszolgálni ezt a három géniuszt. Verratti - Busquets - Rakitic kp, előttük az MSN, több mint brutális.
Szerk: a jobbhátvédet nem is írtam, mert az annyira alap, hogy Vidal mellé kell valaki.

Egy ilyen csapatot el tudnék képzelni jövőre:
Ts, Cilessen, Masip - KEZDŐ JOBBHÁTVÉD, Vidal, Pique, Umtiti, Marlon, Masch (helyette egy használható ember), Alba, Digne - Busi, SR, Iniesta, Verratti, Raktic, Gomes / DS (csak az egyik!) - Messi, Deulofeu, Suarez, Paco, Neymar, Munir
Ez 23 fő. Kimaradt Denis vagy Gomes, Arda, Matyi.
Bár van egy olyan érzésem, hogy se DS se Gomes nem fog távozni, és NAGYON remélem, hogy nem ez lesz az akadálya Verratti érkezésének.
Sampert még kölcsönadnám, egyszerűen nincs helye, nem is játszana semmit, azért felesleges itt tartani, hogy egyszer vagy kétszer beálljon csereként, és a kupában elbohóckodjon.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!