Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fogalmunk sincs hol lennénk nélküle, ezen kár agyalni, de az egyértelmű, hogy ő is és a stáb is elrugaszkodott a realitás talajától. Azt sugallod, hogy ne várjuk, hogy olyan legyen, mint öt éve. Ez oké, nem is várjuk, ezért kéne változtatni. A legrosszabb focista öregedés, amikor a cselgépek öregednek. Elvesztik a lendületet, görcsösek lesznek sebesség nélkül, amitől a focit sem élvezik, így a kreativitás is megfakul. Egy védő idősebb korára is lehet jó, nem olyan gyors, de sokkal tapasztaltabb, erejét okosan beosztja. Kapusnál pláne. De a támadóknak nehezebb. Ronaldo (az igazi
jah ez a megoldás szerintem is, de főleg Messinek kéne utat mutatni.
Ha nem érted abból amiből leírtuk hogy miért lenne jobb SZERINTÜNK! az hogy Messi már nem lenne itt, miért nem kérdezed meg? Nem bántjuk, sőt imádjuk a játékát és köszönünk Neki mindent, de első a csapat.. remélem érted.Tomix354 írta: ↑2020.03.02. 17:21:31Hiányzik a kezdőbe(!) 1 belső védő, 1 jobbhátvéd, 2 középpályás és legalább 1 támadó (én Dembelében nem hiszek már, ezért inkább 2). De vannak akik már Messit is elküldenék![]()
Ez nem egy nyár alatt, de még nem is kettő alatt fog teljesülni. Nem is beszélve arról, hogy mindig benne van a pakliban, hogy besülünk valakivel (erre az elmúlt pár évben igen sok példát láthattunk). Viszont amíg ez nem oldódik meg, addig legalább 1-2 kupa még otthon leeshet, ha pedig valami csoda folytán ez hamarabb is megvan, akkor lenne mellette egy olyan csapat ami elbírja ha egész meccsen csak "sétál".
Pedig ez lenne a jó, csak tudja edző és tulajdonos is, hogy ha nem válik be, vagy ha megsértődik Messi akkor igen negatívan vonulnak be a futball történelembe.
Sajnos vagy nem sajnos, de teljesen egyetértek vele. Messi amennyire áldás sokszor a csapatnak, annyira hátrányunkra is van. Értem Én hogy hozz a meccseket, de ez már csak kínlódás.. Legyen búcsú meccs, aztán utcák, épületek, gyermekek, kutyák és macskák elnevezve Róla, de a közeljövőben köszönjük meg neki a munkáját. Ezek a barátok meg teljesen kicsinálnak. Még ha nincs is így, mert nyilatkozta hogy hazugság hogy Ő mondja meg hogy kit hova igazoljanak, biztos vagyok benne hogy kikérik a véleményét, amiért igazából nem Ő a hibás, csak annyira nagy a riszpektje a csapatban, hogy már káros..
Szezon végén ingyen távozhat ha akar, semmiképp nem járnánk jól, ha lelépne. Egyszerűen olyan csapatot kéne építeni, akik nem attól függenek, hogy Messi épp milyen passzban van.
ő és TS az akinek nem kellene ehhez asszisztálni.
Talan most jarna ezzel a legjobban egyfelol a csapat is, hiszen most meg le lehetne erte akasztani egy csomo zset, es tele zsebbel nekivagni egy post Messi korszaknak, masfelol meg ha iden nyaron elmegy talan valahol mashol meg tudna nagyot robbantani (inter, Psg, juve). Arra azert nagyon de nagyon kivancsi lennek, hogy a ket nagy oreg mire menne egy csapatban?! (Cr7, Messi).