2017.04.20. 00:26:22
üdv. szerintem nincs nagyon reális esély arra h a nyáron a Thiago/Verratti/Coutinho hármas közül bárkit is el tudnánk hozni. én személy szerint a feleslegtől megszabadulnék a keretből (Masip, Matyi, Gomes, Denis, Arda, Rafi?) ezekért a játékosokért szerintem egy 55-60 milliót (nagyon alsó hangon írom mert tudom h milyen rossz a játékoseladásunk) azért lehetne kapni. én személy szerint fiatal, sikeréhes játékosokat vennék a helyükre, gondolok itt pl. Fabinhora aki kapásból jól tud játszani jobbhátvédként és középpályásként is, meg Tielemansra (tudom ez nem a fifa), de láttam jó pár elemző videót róla és nagyon ügyes gyerek és nem véletlen az sem h 19 évesen ő az Anderlecht csapatkapitánya, oké h belga bajnokság meg minden, de az idei teljesítménye azért elég figyelemre méltó 45 meccsen 18 gól 12 gólpassz és ismétlem 19 ÉVES!!! itt nálunk a rutinos Iniestatól, Ivantól, meg Busitól rengeteget tanulhatna és meghatározó játékossá is kinőheti magát. én nagyon örülnék ha végre mernénk fiatal játékosokba is bizalmat fektetni mert ez az utóbbi évekbe azért nagyon nem így volt, oké Gomes meg Denis fiatal és mégse érnek semmit, de Gomes leigazolását alapból nem is értettem mert egyáltalán nem illik a barca stílushoz, őt inkább tudnám elképzelni az Atleticoban mint itt, Denis meg nem lenne annyira rossz csak gyámoltalan meg olyan vékony mint egy nádszál, ha jön egy erősebb szél az is felborítja.
Nálam a jövő évi keret ez lenne: ter Stegen, Cillessen, Fabinho, Vidal, Palencia, Piqué, Umtiti, Mascherano, Marlon, Alba, Digne, Busquets, Samper?, Sergi Robi, Rakitic, Iniesta, Rafinha, Tielemans, Alena, Munir/Deulofeu, Paco, Messi, Suárez, Neymar
mvik