Habár papíron csak 2 igazolásra van szükségünk (jobb oldali védő és egy klasszis középpályás), azért igen sok a kérdőjel a csapat körül!
Az, hogy még nincs edzőnk, egyrészt rossz érzéssel tölt el, mert olyan mintha lövése sem lenne a vezetőségnek kit akar, másrészt kicsit boldoggá is tesz, mert lehet nem Unzué lesz, mert őt én személy szerint nem akarom!
Valahogy úgy gondolom, hogy az ideális edző nem egy taktikai zseni kell, hogy legyen, arra a stábjában is elég ha van megfelelő ember, inkább én azokat tartom ilyen nagy és sztárokkal teletűzdelt csapat élére alkalmasnak, aki jó motivátor, és felnéznek rá a játékosai. No de ki lehetne ilyen??? A jelöltek közül nem sok ilyet látok...mondjuk ha őszinte akarok lenni, akkor én LE-től sem vártam sokat. Remélem az új edző is ennyire rám cáfol majd...

Szerintetek milyen mozgás várható csatár poszton? Nyilván az új edző fog dönteni, de kíváncsi vagyok a véleményekre. Szóval adott az MSN. Optimális esetben kell nekik 3 csere. Erre lesz és van választékunk bőven: Arda, Paco, Munir, Tello, Deu, szükség szerint Rafinha is ide sorolható. Szóval ha ezeken kívül plusz új játékost nem is nézünk, akkor is 6-ból kell válogatni!
Paco szerintem marad Suarez cseréjének. Én személy szerint főleg Messi helyére keresnék embert, mert ő sokat jár be középre és vélhetően lesz olyan taktikai húzásunk, mikor ő jön vissza irányítónak! Erre talán Deu lehetne a legjobb, bár ott meg nagy az arc sajnos. Neymar helyén Arda jó, de megéri itt tartani minimális játékpercért?