Lefutottuk ezeket a köröket már sokszor, a triplázás alatt Rafinha játszott 1.600 percet, mégis nyertünk mindent. Most meg az ő perceit egy 35 milliós Gomes kapta a szezon javában, aztán fele annyit se ad a csapatnak. Erről beszélek én, meg sokan mások. Ráadásul Rafinha még nem is akkora kaliber, hogy kezdő legyen a jövőben szerintem, mégis megy vele a fedélzeten is a szekér.
Senki nem 3-4 Iniestát vár évente szerintem, meg nem is azt, hogy jön most pl Alena, és akkor Iniesta vele lesz pótolva jövőre. De peremembereknek lehet használni őket bátrabban, Gomes-Paco féle igazolásokra kiadni +30 milliókat felesleges szerintem. Kezdőbe igen, ha kell, akkor jöjjön a minőség drágán, ezzel nem lehet szórakozni. De ha van egy Munir a csapatba, aki előszezonban remekel pl, akkor ne adjuk kölcsön, és vegyünk a helyére 30 millióért egy lényegében ugyanúgy nem kiforrott játékost, akinek szintén kellenek a percek a fejlődéshez. Ezt én feleslegesnek érzem. De mindegy, vállalom, vak vagyok, mert ezt a szisztémát én életképesnek tartom - nem mindenáron, csak ha van rá lehetőség.
markionni írta:Nyilván, én csak arra akartam utalni, hogyha 5-6 év alatt ki jön egy Alba és egy Thiago, akkor az már kiemelkedő teljesítmény egy klubtól, még ha az egyikőjüket sikerült is elrontani.
Albát a Valencia nevelte ki, mi csak megvettük onnan. Masiából kikerült anno, nem a klubon múlt, hogy ő válogatott focista lett.