Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
TS aki egésze biztosan full perfect spanyol-német. Kapusként is meg lehet ezt tenni. Emlékezzünk Khanra.
Nem Neked szól Chino, csak a vérem pezseg....
Én is rámennék/rámentem volna. 20-25 millióért nem lesz jobb opció, spanyol, ismeri a ligát, ismeri a játékosokat, magas, erős, legjobb korban van és tavaly magasan a legtöbb párharcot nyerte egész Európában. Flick csapatába szerintem kulcsfontosságú lenne egy ilyen típusú játékos. Szerintem sokkal nagyobb szükség van rá, mint pl Olmora.bence0330 írta: ↑2024.07.31. 10:01:03Egyértelmű, főleg, hogy Flick is kiemelte ennek a fontosságát. Remélem, van valami a tarsolyban, mert Merino nem hiszem, hogy a miénk lesz, pedig nagyon jó hiányzó láncszem lehetett volna.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.07.31. 07:53:49Én rámennék Merinora mielőtt az arsenal elhappolja előlünk. VKP poszt sok éve üresen tátong és az ilyen-olyan félmegoldások európai szinten láthatjuk mennyit értek, sokkal égetőbb az a poszt, minthogy várjunk heteket 1-2 ember válaszára. Nekem Nico egyre inkább úgy tűnik marad bilbaoban, szíve joga, persze egy támadó igazolása is prioritás lenne, de vészmegoldásnak ott lesz Fati.
Egyértelmű, főleg, hogy Flick is kiemelte ennek a fontosságát. Remélem, van valami a tarsolyban, mert Merino nem hiszem, hogy a miénk lesz, pedig nagyon jó hiányzó láncszem lehetett volna.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.07.31. 07:53:49Én rámennék Merinora mielőtt az arsenal elhappolja előlünk. VKP poszt sok éve üresen tátong és az ilyen-olyan félmegoldások európai szinten láthatjuk mennyit értek, sokkal égetőbb az a poszt, minthogy várjunk heteket 1-2 ember válaszára. Nekem Nico egyre inkább úgy tűnik marad bilbaoban, szíve joga, persze egy támadó igazolása is prioritás lenne, de vészmegoldásnak ott lesz Fati.
Gránit többségiben mindig egyetértek abban amit írsz, de ez a Guirassy srac honnan tudod, h idejött volna cserének Lewa mögé?( sztem Flick alatt mégjobban alap lesz) osztom a gondolatod, h kellene egy csere csatár is, de általában ezt a afrikai srácot dobjuk be( én is hoztam volna, de..) közel sem olyan biztos, h bárki is idejönne a padot koptatni.gránit írta: ↑2024.07.30. 22:21:32Ha igaz az, hogy mindkettőre lenne pénz és engedély, akkor az azt jelenti, hogy akár 120 milliót is költhetnénk ezen a nyáron.
Ennyi pénzből brutális csapatot lehetett volna összehozni. Guirassy-t 17,5 millióért, egy vkp-t, Cancelo-t, egy cserekapust, simán kijönne belőle, bőven.
Ha igaz, teszem hozzá. Mert ez is lehet a szokásos reményt kelteni akaró kommunikáció.
Akár igaz, akár nem, B-tervvel rendelkeznünk kell arra az esetre, ha Williams nem jön, mert ketyeg az óra.
Én rámennék Merinora mielőtt az arsenal elhappolja előlünk. VKP poszt sok éve üresen tátong és az ilyen-olyan félmegoldások európai szinten láthatjuk mennyit értek, sokkal égetőbb az a poszt, minthogy várjunk heteket 1-2 ember válaszára. Nekem Nico egyre inkább úgy tűnik marad bilbaoban, szíve joga, persze egy támadó igazolása is prioritás lenne, de vészmegoldásnak ott lesz Fati.Troym írta: ↑2024.07.30. 21:22:29Barça want to sign Nico Williams and Dani Olmo, not one of them but both. If Nico does not come, Barça will sign another winger. - Mundo
Szerintem ideje másik bal oldali támadó / középcsatár, de még inkább vkp után nézni. Abból a Nicora és Olmora szánt 120 millióból azért egész sok játékos célpont lehet, már ha tényleg van annyi pénzünk.
Egy magyar oldalon olvastam hogy Nico döntött, spanyol sajtóértesülésekre hivatkozva, de sem a marca, sem a mundo, sem a sport nem hozott le ilyet, szóval lehet, hogy fake news volt, bár az eredmény sanszos, hogy ugyanaz lesz.
Egyben biztos nem lett volna ennyi, Olmo is csak részletre jön, ha egyáltalán jön.gránit írta: ↑2024.07.30. 22:21:32Ha igaz az, hogy mindkettőre lenne pénz és engedély, akkor az azt jelenti, hogy akár 120 milliót is költhetnénk ezen a nyáron.
Ennyi pénzből brutális csapatot lehetett volna összehozni. Guirassy-t 17,5 millióért, egy vkp-t, Cancelo-t, egy cserekapust, simán kijönne belőle, bőven.
Ha igaz, teszem hozzá. Mert ez is lehet a szokásos reményt kelteni akaró kommunikáció.
Akár igaz, akár nem, B-tervvel rendelkeznünk kell arra az esetre, ha Williams nem jön, mert ketyeg az óra.
Úgy tűnik, hogy nekünk néhányunknak lesz szükségünk alkalmazkodni a csapat egy polccal alacsonyabb szinten történő szurkolásához.
Yamalért 200-as ajánlat volt igen. Araujora nem tudom, volt-e konkrét 80-90-es ajánlat, de ha nem is, annyiért szerintem elvitték... volna, ha nem sérül meg.jclayton írta: ↑2024.07.30. 14:19:59Lehet, hogy mellékszál, de pontosan kiért ajánlottak kilencvenmilliót és mikor? Felröppent anno a hír a Yamal-os megaajánlatról, de egyedül Araújoval kapcsolatban keringtek teljesen furcsa híresztelések a sérülése előtt. De már akkor sem lehetett tudni semmi konkrétumot, kivéve, hogy a szurkolói keménymag és a bulvármédia ilyen nagy összegeket vizionált.
Az a helyzet, hogy a csapat ezen a ponton még csak-csak eladna játékosokat, de Yamalon kívül topcsapatból komoly kereslet aligha van bárkire is, senki nincs se nyíltan, se rejtetten a piacon az 50+ milliós kategóriában - mert egyszerűen nincs rájuk vevő.
Szerintem Olmót hamis kilencesnek és bal, esetleg jobbszélsőnek veszik, lefedni ezt és a 10-es posztot ha kell. Szerintem így is hóttbéna megoldás, de legalább a balszélső és a kilences posztnál az első lyuk, a második meg kérdéses, és nem árt neki a bővítés.
Úgy 8 éve tudjuk, hogy lyukas a vkp poszt, és minimum másfél éve a 9-es is. Természetesen Olmo a prioritás, mert miért ne.
Én sem igazán értem Olmot, max akkor lenne értelme, ha előtte minimum 2 posztot lefedünk. Az ő pozíciója és a belső védő, ami jelenleg a legkevésbé kardinális. Pedrit Flick mindenképp meg akarja tartani, (ahogy szerintem Laportáék is), Fermin teljesen kötött oda, Gündogan is ott tudja a legjobbját kihozni, Gavinak is talán az fekszik leginkább, ha Darvich-al kezdeni akar valamit, szintén nem tudja máshova tenni (plusz még a fiatalok közül is vannak oda). A török-német és Gavi mondjuk mobilisabb, de egy vkp-val Olmo pozícióját is feltöltené egy lyukas posztot is lefedve.
Raphinháért jött hivatalos ajánlat az Al-Hilaltól.jclayton írta: ↑2024.07.30. 14:19:59Lehet, hogy mellékszál, de pontosan kiért ajánlottak kilencvenmilliót és mikor? Felröppent anno a hír a Yamal-os megaajánlatról, de egyedül Araújoval kapcsolatban keringtek teljesen furcsa híresztelések a sérülése előtt. De már akkor sem lehetett tudni semmi konkrétumot, kivéve, hogy a szurkolói keménymag és a bulvármédia ilyen nagy összegeket vizionált.Chino írta: ↑2024.07.30. 12:45:47Nagyon kétlem, hogy egy Raphinhát vagy Araujot hajlamosak lennének eladni egy épülő csapatból, ha nem lenne szükséges. De 90 millióért egy vallujuk be, inkább már cserejátékosnak számító játékost eladni inkább józan észre vall. És lehet fikázni a klubot, hogy miért nem adja el De Jongot, Torrest, a brazilt stb., ha a játékosnak esze ágában sincs távozni. Utóbbinak az alázása alatt nem tudom mit értesz.
Az a helyzet, hogy a csapat ezen a ponton még csak-csak eladna játékosokat, de Yamalon kívül topcsapatból komoly kereslet aligha van bárkire is, senki nincs se nyíltan, se rejtetten a piacon az 50+ milliós kategóriában - mert egyszerűen nincs rájuk vevő. És ez még nem is csak a bérezés kérdése (legfeljebb de Jong meg a túlfizetett perememberek esetében), úgy általában nem kapdosnak az élcsapatok a Barcelona drága játékosai után, van náluk jobb alternatívájuk is.
Lehet, hogy mellékszál, de pontosan kiért ajánlottak kilencvenmilliót és mikor? Felröppent anno a hír a Yamal-os megaajánlatról, de egyedül Araújoval kapcsolatban keringtek teljesen furcsa híresztelések a sérülése előtt. De már akkor sem lehetett tudni semmi konkrétumot, kivéve, hogy a szurkolói keménymag és a bulvármédia ilyen nagy összegeket vizionált.Chino írta: ↑2024.07.30. 12:45:47Nagyon kétlem, hogy egy Raphinhát vagy Araujot hajlamosak lennének eladni egy épülő csapatból, ha nem lenne szükséges. De 90 millióért egy vallujuk be, inkább már cserejátékosnak számító játékost eladni inkább józan észre vall. És lehet fikázni a klubot, hogy miért nem adja el De Jongot, Torrest, a brazilt stb., ha a játékosnak esze ágában sincs távozni. Utóbbinak az alázása alatt nem tudom mit értesz.
Én odáig mennék, hogy még akkor is felesleges hülyeség lenne. Akkor csak kb öten maradnak arra az egy posztra.