Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
davi10
Llegenda del Barça

2024.06.12. 13:28:10

soadroli írta:
2024.06.12. 11:24:52
Nico Williams ONLY wants to join Barcelona! In fact, he's ready to reject all other offers and wait for next year, if he cannot join Barça this summer. @sport
Nem kellett volna hosszabbítani...
Messa írta:
2024.06.12. 12:58:14
Diario: Ajánlat érkezett Ferránért, a Newcastle 15 + 5 millió változóval kopogtat.
Kérjük inkább Isak-ot cserébe némi ráfizetéssel. FT szerintem ennél azért többet ér, de vele mindenképp megvárnám az EB végét, hátha villan ott valamit.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Chino
Llegenda del Barça

2024.06.12. 13:00:28

bence0330 írta:
2024.06.12. 10:23:33
gránit írta:
2024.06.12. 10:07:03

Már inkább elé vagy mellé kellene, mint mögé. Leginkább a BL-ben nyújtott teljesítménye aggaszt. Ott 9 meccsen már csak háromszor talált be, 2011 óta nem lőtt ilyen keveset a nemzetközi porondon. Egy közelgő hattyúdalra szezont alapozni szerintem már nem nagyon lehet.

Guiu, Roque még nem bizonyítottak semmit. A Ligában 8 gólt vert ránk a Real Madrid (és ehhez még hozzájön Mbappé, nem akármilyen tűzerő körvonalazódik ott, és ha így folytatjuk, még a többiek is előzhetnek minket), még a Girona is jócskán előzött minket ebben. A vkp után szerintem a második legégetőbb a támadókérdés.
Nincs 1 db balszélsőnk sem (igen, Felix, Ferrán és Raphinha tudnak ott játszani, de egyiknek sem a posztja, sőt...). Ez tuti az elsőszámú prioritás a támadósorban. Szélsőbekkeknél sem vagyunk meg (Fort beépítésével már majdhogynem), középhátvéd poszton Fayéval talán-talán, de még az is necces, vkp, meg egy bátran bevethető csere szintű kp, mint mondjuk ami Nico szintje. És vgy cserekapus. Ez alsó hangon 6 igazolás, ami lyukba menne, ezután lehetne egyáltalán pletyka a centerről, ahol max minőségjavításról lehetne beszélni, lyukról semmiképp, mert a keretünk majdnem harmada center. De a negyede mindenképp.
A Madrid 8 gólt vert ránk, de az tuti, hogy nem a kilences állományunk miatt. Lewyt itt vegyük le, szerintem sem elég már kezdőnek, de ha itt van, és esze ágában nincs menni, akkor ez van. Jobboldalon egy tini játszott, aki nagyon ügyes, de még nem jók a végén a döntései, a játékpercei harmadát meg amúgy is élőhalottként töltötte. A balszélen egy 10-es/jobbszélső játszott. Lewy alig játszhatott a kapu előtt, rendre félpályánál birkózott. A tinijeink alig lettek kipróbálva, nem volt rotáció. A támadásépítés finoman szólva nem volt gördülékeny. Ezek játszottak szerintem inkább szerepet, és igen, Lewy is, de azt tényleg hagyjuk, mert ez olyan, mint DJ, nem jó, de úgyis itt lesz, ebből kell kiindulni.
És Lewyhez még annyit, hogy a végén, mikor le lett cserélgetve, hirtelen megint elkezdett éles lenni, a focija is javult és termelni is kezdett. Nagyon meglepő, hogy egy 35 évesnél ugye ez így működik. A Flick jól használja, Lewy percarányosan simán le tudna hozni egy másfélszer olyan jó idényt, mint az előző, és nem lesz mellette olyan csetlő-botló sem. Xavi távozásával nem annyira letargikus számomra a maradása, mert én mindig azt tartottam, hogy Lewy még mindig elit csatár, csak megfelelően használva, ami Xavinak nagyon nem ment az utolsó meccsekig.
A BL-ben is azért nem termelt főleg, mert fáradt is volt, nem volt éles, és nem nagyon lehetett a kapu előtt sem.
Egyelőre szerintem nagyon nehéz találgatni, hogy hová kellene igazolni, ez nagyban függ Flicktől, viszont szerencsétlen nagyon távol van attól, hogy felmérje milyen játékosai vannak. EB, Olimpia, Copa, nem lesz sok ideje döntéseket hozni, egy igazolást pedig amúgy sem 2 nap lezsírozni. Annyi biztos, hogy vkp kelleni fog és ezt mind a klub, mind a német prioritásként kezeli. Kimmich sajnos elérhetetlen, de egy Merinoval (Stillerrel vagy valami hasonlóval) már előrébb lennénk. De Jonggal, Gavival, Chris-szel vész esetén Gündogannal párban ez már kivitelezhető lenne, viszont mindenképp olyan kellene, aki előre is mer/tud játszani. A spanyol progresszív passzokban nagyon erős volt, ugyanakkor nem pivotként/vkp-ként játszott, arra Turrientes vagy Zubimendi volt, szóval nem tudom mennyire tudná ott ezt kamatoztatni, ahogy védekezésben is kérdéses.
Ennek ellenére én örülnék neki. Klasszis játékost oda nem tudunk venni, vele talán egy jó köztes megoldás lehet.
Ha Cancelot meg tudnánk tartani, az a poszt le lenne fedve (Fort, Koundé).
A Sportban megjelent legújabb hírek szerint a Bilbao csak az egyösszegű kivásárlási árral engedné el, de nehéz lesz megszerezni, mert a fizetése sem kicsi, ugyanakkor mindenképp a Barcába szeretne jönni, a többi megkeresést elutasította és ha nem sikerül a transzfer még egy évet marad Bilbaoban.
Gondolom az is segít, hogy itt van Baldé és Yamal, akik a legjobb barátai.

Szépen néz ki Dobvyk vagy Sorloth, de előbbi az ukrán bajnokságban hozott ezelőtt gyengébb szezont, és egy utolsó meccses mesterhármassal lőtte be magát az első helyre, az utóbbi pedig korábban 4 meg 12 gólos szezont tett le, idén szintén egy utolsó meccses 4 góllal lett második. Szóval az ilyen embereket elfelejteném. (kár, hogy En-Nesyri nem került szóbA)
A legszívesebben Roquét látnám a kezdőben, alapból a játékstílusa is nagyon tetszik és el kellene engedni már ezt a center dolgot, szvsz sokkal gördülékenyebb és hatékonyabbak lehetnénk egy Roque-stílusú mozgékonyabb, jobban megjátszható csatárral, minthogy Lewy birkózzon a kezdőkörben. Balhé pedig nem hiszem, hogy lenne, ha a lengyel padozna, jól ismerik egymást Flickkel. Nyilván az lenne a legjobb ha elmenne az arabokhoz egy 60 millióért, de szinte biztos, hogy itt akarja szögre akasztani a cipőt, már a karrierje befejezése után is Barcelonában akar letelepedni.
Ha sikerülne egy megfelelő vkp-t hozni, szerintem a kp aránylag rendben lenne. Nem akarok FM-ezni, viszont De Jong/vkp/Chris/ Gavi (Gündogan)/Casadó is első csapatos lesz (és ott van Bernal) előtte a két szélső és középen a csatár mögött 10-esként Pedri/Gündogan/Raphinha. Ez így 4+2 ember két posztra, plusz 3 ember 1 posztra. Gavi és Gündogan pedig elég mobilis és ott van Fermin, akár árnyékékként. Ehhzez viszont kellene egy megfelelő balszélső, ami a Bayernnél pl. Coman volt.
Ha emellé még jön egy csere balszélső, aránylag megvagyunk és csak a 9-es a kérdés.

Mondjuk én még bízom Laportában, hogy megint tud néhány jó ingyenes/kölcsön üzletet tető alá hozni, mint az utóbbi két évben, mert ha valamit, akkor ezt Laportáék nagyon jól csinálják.

Vkp-ként szóba került még Douglas Luiz, aki minden bizonnyal tiplizik a Villából és már voltak találkozók a játékos ügynöke és Decoék között, gyakorlatilag ő ajánlotta fel a Barcának, plusz a szerződéséből sincs már túl sok. Na ő egy nagy bomba lenne.
Forca Barca!!!!
Troym
Director del Fútbol

2024.06.12. 12:59:00

Messa írta:
Diario: Ajánlat érkezett Ferránért, a Newcastle 15 + 5 millió változóval kopogtat.
Kapásból eladnám, csak kérnék mellé a következő eladásból 15-20%-ot.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
soadroli
Llegenda del Barça

2024.06.12. 11:24:52

Nico Williams ONLY wants to join Barcelona! In fact, he's ready to reject all other offers and wait for next year, if he cannot join Barça this summer. @sport
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2024.06.12. 11:18:02

gránit írta:
2024.06.12. 11:00:06
Fernando írta:
2024.06.12. 10:17:34
Sorloth és Dovbyk is ugyanolyan erocsatar, mint Lewandowski

Nekünk egy mozgekonyabb tamadora lenne szükségünk, akit akár ki is lehet ugratni és aktívabban, gyorsabban részt tudna venni a tamadasok során
Nem is feltétlenül rájuk van szükség, de valakire. A többiek begyújtják a rakátékat, a Liga kezd újra erősödni. Esetleg Fermínből lehet csatárt faragni, mert a mezőnymunkája nélkülözhető, a kaput viszont érzi.
Szerintem Fermin tamadok mögé érkezve, második hullámban golerzekeny, vagy ha Lewa elviszi elole az embereket. Mezőnyben szerintem jól teszi a dolgát, egyedül talán az eszetlen Gavi-féle szabalytalansagokat engedhetne el. Inkább adnék jövőre nagyobb teret Roque-nak, ha már megvettuk.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
gránit
Director del Fútbol

2024.06.12. 11:00:06

Fernando írta:
Sorloth és Dovbyk is ugyanolyan erocsatar, mint Lewandowski

Nekünk egy mozgekonyabb tamadora lenne szükségünk, akit akár ki is lehet ugratni és aktívabban, gyorsabban részt tudna venni a tamadasok során
Nem is feltétlenül rájuk van szükség, de valakire. A többiek begyújtják a rakátékat, a Liga kezd újra erősödni. Esetleg Fermínből lehet csatárt faragni, mert a mezőnymunkája nélkülözhető, a kaput viszont érzi.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.06.12. 10:23:33

gránit írta:
bence0330 írta:
2024.06.12. 09:45:17
Másrészt Lewy mögé ki akarna jönni?
Már inkább elé vagy mellé kellene, mint mögé. Leginkább a BL-ben nyújtott teljesítménye aggaszt. Ott 9 meccsen már csak háromszor talált be, 2011 óta nem lőtt ilyen keveset a nemzetközi porondon. Egy közelgő hattyúdalra szezont alapozni szerintem már nem nagyon lehet.

Guiu, Roque még nem bizonyítottak semmit. A Ligában 8 gólt vert ránk a Real Madrid (és ehhez még hozzájön Mbappé, nem akármilyen tűzerő körvonalazódik ott, és ha így folytatjuk, még a többiek is előzhetnek minket), még a Girona is jócskán előzött minket ebben. A vkp után szerintem a második legégetőbb a támadókérdés.
Nincs 1 db balszélsőnk sem (igen, Felix, Ferrán és Raphinha tudnak ott játszani, de egyiknek sem a posztja, sőt...). Ez tuti az elsőszámú prioritás a támadósorban. Szélsőbekkeknél sem vagyunk meg (Fort beépítésével már majdhogynem), középhátvéd poszton Fayéval talán-talán, de még az is necces, vkp, meg egy bátran bevethető csere szintű kp, mint mondjuk ami Nico szintje. És egy cserekapus. Ez alsó hangon 6 igazolás, ami lyukba menne, ezután lehetne egyáltalán pletyka a centerről, ahol max minőségjavításról lehetne beszélni, lyukról semmiképp, mert a keretünk majdnem harmada center. De a negyede mindenképp.
A Madrid 8 gólt vert ránk, de az tuti, hogy nem a kilences állományunk miatt. Lewyt itt vegyük le, szerintem sem elég már kezdőnek, de ha itt van, és esze ágában nincs menni, akkor ez van. Jobboldalon egy tini játszott, aki nagyon ügyes, de még nem jók a végén a döntései, a játékpercei harmadát meg amúgy is élőhalottként töltötte. A balszélen egy 10-es/jobbszélső játszott. Lewy alig játszhatott a kapu előtt, rendre félpályánál birkózott. A tinijeink alig lettek kipróbálva, nem volt rotáció. A támadásépítés finoman szólva nem volt gördülékeny. Ezek játszottak szerintem inkább szerepet, és igen, Lewy is, de azt tényleg hagyjuk, mert ez olyan, mint DJ, nem jó, de úgyis itt lesz, ebből kell kiindulni.
És Lewyhez még annyit, hogy a végén, mikor le lett cserélgetve, hirtelen megint elkezdett éles lenni, a focija is javult és termelni is kezdett. Nagyon meglepő, hogy egy 35 évesnél ugye ez így működik. A Flick jól használja, Lewy percarányosan simán le tudna hozni egy másfélszer olyan jó idényt, mint az előző, és nem lesz mellette olyan csetlő-botló sem. Xavi távozásával nem annyira letargikus számomra a maradása, mert én mindig azt tartottam, hogy Lewy még mindig elit csatár, csak megfelelően használva, ami Xavinak nagyon nem ment az utolsó meccsekig.
A BL-ben is azért nem termelt főleg, mert fáradt is volt, nem volt éles, és nem nagyon lehetett a kapu előtt sem.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Fernando
Llegenda del Barça

gránit írta:
2024.06.12. 09:14:45
Az Atleti közben rástartolt Sorloth-ra és Dovbykra. Guirassy 17,5 millióért igazolható. Megint csupa olyan gólerős csatár kelhet el az orrunk előtt, akik 10-40 millióért elvihetők. Lewandowski szerintem sokkal többet adott annál, mint amennyire a szurkolók elismerik, de vele mint egyetlen igazi kezdő csatárral nem hiszem, hogy áttörést érnénk el a következő szezonban. Eközben a többiek nagy erősítések előtt állnak csatárposzton.

Tebas legutóbbi nyilatkozatai biztatók. A gazdasági tervünk valószínűleg jól sikerült. Fizetős csatár + vkp remélhetőleg belefér majd az idei nyárba. Csak a szándék is legyen meg (például a sokadik cuki mélységi irányító helyett, akikből már így is Dunát lehetne rekeszteni).
Sorloth és Dovbyk is ugyanolyan erocsatar, mint Lewandowski, csak gyengébb kepesseguek a már 35 éves lengyelnel. Nekünk egy mozgekonyabb tamadora lenne szükségünk, akit akár ki is lehet ugratni és aktívabban, gyorsabban részt tudna venni a tamadasok során. Lewa is akkor volt idén jobb periódusban, mikor visszalepkedett és elengedte a birkozast. Isak nálam top top lenne, de sztem Darwin Nunez is több sót enne meg itt, mint a Poolnal.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
gránit
Director del Fútbol

bence0330 írta:
Másrészt Lewy mögé ki akarna jönni?

bence0330

Nagyon szeretnél kilencest igazolni, de ezt tényleg bátran elengedheted, szerintem még pletyka szintén sem jöhet szóba, több okból. Egyfelől van Lewy mögé Guiu, Roque, Ferrán, Felix (akit itt balszélsőként tolunk, mikor inkább árnyékék). 5 emberünk van, aki 9-es poszton érzi magát talán a legjobban (Ferrán kivételével, neki a 2. kedvence, de hogy jobbszélső nem lesz, az tuti, mert messze az a legerősebb posztunk). Flick maga, és a cikkek is többször kijelentették, hogy Flick elégedett azzal, hogy fiatalokat toljon igazolások helyett, így szerintem a két tinink közül az egyiket csereként fogja használni. Én remélem, hogy Guiu-t, többet látok benne, sajnos, főleg egy magas presszing után vezetett villámgyors támadásban a sebessége miatt. És amikor alig van pénzünk, nem egy olyan posztra fogunk igazolni, ahol 4-5 játékosunk van, és azért a minőség sem rossz éppen, még ha egy Guirassyval erősödne is az a minőség.

Másrészt Lewy mögé ki akarna jönni? Szerintem senki. Ha ő távozna, akkor igen, hoznám a fenti 3 név közül bármelyiket, de így ugyanakkora pazarlás lenne, mint Roque volt, ha meg nem, akkor elvenné a lehetőséget a két fiatal elől. Tegyük fel, hogy Flick nem fog hatkupás szezont hozni, akkor viszont legyen az az előrelépés, hogy a két tini csillagunk közül az egyiket beépíti.

De kizártnak tartom, hogy Lewy távozna. Ha Flick mondaná a képébe, hogy nem kellesz, akkor talán, ott biztos van tisztelet a 6 kupás szezon, meg a kvázi aranylabdához segítése miatt (amit még akár mindig megkaphat). De ezt nem hiszem.

Minden más poszt égetőbb a jobbszélsőn, és 4-2-3-1-ben a 10-esen kívül,, és azokat sem valószínű, hogy fogjuk tudni pótolni. Ha belépünk 1:1-be, akkor talán igen, a lyukakat be fogjuk tudni tömni, de csoda azért akkor sem lesz, hogy kidobjunk bármennyi pénzt az 5.-6. centerre. Főleg, hogy remélhetőleg kiderülhet, hogy a két tinink közül az egyik 1-2 év múlva a fenti három névvel tud konkurálni, ha most megadjuk az esélyt.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

2024.06.12. 09:14:45

Az Atleti közben rástartolt Sorloth-ra és Dovbykra. Guirassy 17,5 millióért igazolható. Megint csupa olyan gólerős csatár kelhet el az orrunk előtt, akik 10-40 millióért elvihetők. Lewandowski szerintem sokkal többet adott annál, mint amennyire a szurkolók elismerik, de vele mint egyetlen igazi kezdő csatárral nem hiszem, hogy áttörést érnénk el a következő szezonban. Eközben a többiek nagy erősítések előtt állnak csatárposzton.

Tebas legutóbbi nyilatkozatai biztatók. A gazdasági tervünk valószínűleg jól sikerült. Fizetős csatár + vkp remélhetőleg belefér majd az idei nyárba. Csak a szándék is legyen meg (például a sokadik cuki mélységi irányító helyett, akikből már így is Dunát lehetne rekeszteni).
baas11
Entrenador del Barça

2024.06.11. 23:43:50

Troym írta:
2024.06.10. 22:26:37
soadroli írta:
2024.06.10. 22:15:16
Barça have made an offer for Jeremie Frimpong. [Diario Sport]
Nálam ez lenne az a név, ami tényleg nagyot szólna, de el nem tudom képzelni, hogy miből futná rá
Azt en se de a mai napig azt se h miből futotta Roquera Torresre Lewara stb …!? Egyik se 10 milliós transfer, ugy higy valszeg “ugyanabból “…

Cancelo Balde Frimpog Kounde 4 es viszont valóban nagyot szólna !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Chino
Llegenda del Barça

2024.06.11. 15:50:22

Feast4 írta:
2024.06.11. 12:16:33
Troym írta:

Nálam ez lenne az a név, ami tényleg nagyot szólna, de el nem tudom képzelni, hogy miből futná rá
Óriásit szólna. Csak nem tudom, honnan lenne rá pénz, meg mivel győznénk meg arról, hogy ide jöjjön, jövőre BL induló a Leverkusen is, veretlenül lettek bajnokok és egyenőlre sokkal előrébb mutatónak és előrébb tartónak tűnik a csapatuk mint a miénk.

Másrészt Rudi Völler többször lenyilatkozta, hogy nekik pénz nem kell, anyagilag rendben vannak, így aki nem amar elmenni annak nem kell. Nagyon egyben voltak egész szezonban és nagyon látszik, hogy a keménymag összetart. Nem látom miért jönne ide sajna... Föleg ha elkezdünk vele egyezkedni és ő hajlik rá, tuti rárepül valamelyik olajcsapat 897xes bérért.
Azért most Flick-kel tiszta lappal indulunk, a játékosok minősége is megvan, látszik, hogy az igazolásokkal is merre akarunk haladni, van potenciál a csapatban, nem egy Chelsea-féle projekt.
Ennek ellenére én Frimpongnak nem igazán látom a helyét, bár David Bernabeu, aki elvileg megbízható újságíró a La Possession műsorban azt nyilatkozta, hogy egy alacsonyabb ajánlatot már tettünk érte.
Alonso pedig, habár szereti Fatit egy 10-15 milliónál nem adnának többet érte. Sokkal inkább azokra a posztokra kellene koncentrálni, amik a legégetőbbek.

Merino egy nagyon jó fogás lehetne szerintem, a Flick-féle 4-2-3-1-be nagyon jól illeszkedne, ha hozzá jönne még egy Nico és egy csere bh, plusz az Atletic-ből feljövők már lehetne mit kezdeni és reális is lenne. Jövőre pedig minden bizonnyal tovább tudna a csapat nyújtózkodni.

A nagyobb feladat szerintem inkább a felesleg elpasszolása lesz. Ha sikerülne az ilyen Lenglet-féléket a szaúdiakhoz elpasszolni, így vagy úgy csökkenteni velük a bérkeretet, jöhetne az erősítés is. Viszont ha sok játékos,akit figyelünk megy egy komoly EB-t/Copát még bonyolultabb lesz a helyzet.
Forca Barca!!!!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2024.06.11. 15:36:02

soadroli írta:
Most már pontosították is, elvileg Ansu + 15 millióval próbálkozunk első körben. A Leverkusent érdekli Fati, ő viszont maradni szeretne, mindenáron.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
soadroli
Llegenda del Barça

2024.06.11. 15:21:35

Kimmich is moving away from Barcelona. If Bayern decide to sell him, Manchester City would be willing to pay for his transfer fee. The player also has a salary of more than €10m and is not willing to reduce it. @sport
Kép
bence0330

2024.06.11. 13:33:40

gránit írta:
2024.06.11. 10:38:27

Merino 77,5%-os passzpontossága nekem nagyon nem tetszik.
Attól függ, hogy jön ez ki, és mit akar a labdával. Gondolom az sem mindegy, hol játszik, mert vkp poszton ez biztosan magasabb, de ő szokott előrébb játszani bőven, sőt, inkább ott. Ott viszont nekem herótom van a 95% passzjátéktól, egy bevállalós játékos simán lehet 80 alatt, és hasznosabb lehet, mint egy tutira játszó.

Zubimendivel hasonlítottam össze fbrefen, mert ugyanabban a csapatban játszanak, így talán kicsit jobb az összehasonlítási alap. Arányaiban amennyivel gyengébb a %-a, kb annyival több kulcspasszt, hosszú labdát ad. Másfélszer annyi through ball, háromszor annyi hosszú oldalváltás, kétszer annyi büntetőterületre bejuttatott labda, többször magasabb xAg, stb. Így nyilván nem lehet valaki 90%-os, én örülnék is neki, ha ilyen emberünk lenne a középpályán, aki kezdeményez előrefelé. És nem azt nézi, hova tud biztonságban passzolni. Kivéve persze mikor épp olyan a szitu.
Közben meg az összes defenzív statban 1-1,5-szörös érték közötti szorzóval veri Zubimendit.
Külön posztra nem tudom, hogy lehet megnézni, ha ez egyáltalán lehetséges, de biztos vagyok benne, hogy hátrébb magasabb a hatékonysága. És ő nem is egy tutyimutyi alak, oda tud lépni, tudja fedezni a labdát, amennyi rémlik belőle, és a statok ezt nagyon alá is támasztják.
ocsike83
Jugador d'estrella

2024.06.11. 12:36:23

Feast4 írta:
........meg mivel győznénk meg arról, hogy ide jöjjön, jövőre BL induló a Leverkusen is, veretlenül lettek bajnokok és egyenőlre sokkal előrébb mutatónak és előrébb tartónak tűnik a csapatuk mint a miénk.....
Azért akinek gyermekkori álma egy Barcelona, azt elég könnyű meggyőzni. Még akkor is, ha jelenleg eléggé viharvert az egész...

A Leverkusen meg véleményem szerint pár évig bír ilyen szinten fent maradni. Szétkapják őket, aztán kezdhetnek mindent elölről. (START: Tah, a védelem oszlopa a Bayern-be tart...)
Més que un club :P
Feast4
Director del Fútbol

Troym írta:
soadroli írta:
Óriásit szólna. Csak nem tudom, honnan lenne rá pénz, meg mivel győznénk meg arról, hogy ide jöjjön, jövőre BL induló a Leverkusen is, veretlenül lettek bajnokok és egyenőlre sokkal előrébb mutatónak és előrébb tartónak tűnik a csapatuk mint a miénk.

Másrészt Rudi Völler többször lenyilatkozta, hogy nekik pénz nem kell, anyagilag rendben vannak, így aki nem amar elmenni annak nem kell. Nagyon egyben voltak egész szezonban és nagyon látszik, hogy a keménymag összetart. Nem látom miért jönne ide sajna... Föleg ha elkezdünk vele egyezkedni és ő hajlik rá, tuti rárepül valamelyik olajcsapat 897xes bérért.
Kép
gránit
Director del Fútbol

2024.06.11. 10:38:27

Maioo-ért is ajánlatot tettünk.

https://www.90min.com/football-transfer ... der-arnold

Merino 77,5%-os passzpontossága nekem nagyon nem tetszik.

Az bíztató, hogy már nem Araujó a cserealap. Ki is derül ilyenkor, hogy kik a feláldozhatók a keretből. Xavi távozásával talán van remény Araújo megtartására.
ocsike83
Jugador d'estrella

2024.06.11. 10:30:23

Troym írta:
soadroli írta:
Azért lenne kit felajánlani érte, vagy legalábbis csökkenteni az árát.

Fati jó helyen lenne Németországban, talán vissza tudná építeni a karrierjét. Ehhez Xabi Alonso alatt nagyon jó kezekben lenne. Ha a német / holland vonal is sok neki, akkor el kell engedni....
Més que un club :P
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2024.06.11. 10:19:49

soadroli írta:
Na hát ő tényleg bomba lenne, talán a legjobb jobbhátvéd a világon perpillanat. Én pár hete/hónapja még biztosra vettem, hogy a Realban fog kikötni. Azt én sem látom miből vennénk meg, elvileg 50 millió körül van az ára, ez ma egy top fullbackért abszolút nem sok. Fati iránt elvileg érdeklődik a Leverkusen...

A másik, Merino... Ha lehet hinni az Optának, ez tényleg egy állat. Messze magasan a legtöbb párharcot nyerte egész Európában. KATT :shock:

A Bayern közben megegyezett Tah-val. Ezzel Araujo legfőbb kérője ki is esne a képből. Nem bánnám.
Troym
Director del Fútbol

soadroli írta:
soadroli
Llegenda del Barça

Kép
Chino
Llegenda del Barça

2024.06.10. 17:46:21

A Sport szerint Flick és Deco között a csapatépítési projektnél Merino mögött felmerült Angelo Stiller neve akit Flick szívesen látna a Barcában. A Stuttgart egyik legjobbja volt a szezonban, a Bayernből pedig jól ismerik egymást. Érdekes számokat hozott támadások kezdeményezésében is és a Bundesligában ő hajtotta végre a legtöbb progresszív passzt az utóbbi szezonban.
Nem igazán követtem nyomon, de azért vkp-ként az 1,8 kulcspassz/meccs mellet 5 assist sem néz ki rosszul.
Ha Flick tényleg kinézte és tudja mire képes a srác, akár még jól is járhatunk vele. 20 millió körül lehetne megszerezni alacsony fizetéssel.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése