Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem szokott Messi nyilvánosan mocskolódni, ezt is Abidalék kezdték nyilvánosan, mert már a saját dolgukban sem biztosak, ezért a játékosokra is kell terhelni a felelősséget.(mindezt az után hogy a játékosok kiálltak Valverde mellett, ami hiába sablon, így most a játékosok szavait hazudtolták meg ezzel)LG írta:A közösségi médiában üzengetés szerintem már kicsit több, mint szájkinyitás. A nézeteltéréseket házon belül kéne keresni, nem nyilvánosan kiteregetni a szennyest.
Az, hogy klub fölé nő, több dologban is megmutatkozik, pl. hogy akkor is neki passzolnak, ha van sokkal jobb pozícióban lévő társ, vagy pl. Icardi leigazolása fel sem merülhetett, mert nem kedveli.
Mármint akkor ez Abidalra is kellene vonatkozzon nem? Ő kezdte az interjúval a dolgot.LG írta:A közösségi médiában üzengetés szerintem már kicsit több, mint szájkinyitás. A nézeteltéréseket házon belül kéne keresni, nem nyilvánosan kiteregetni a szennyest.
Az, hogy klub fölé nő, több dologban is megmutatkozik, pl. hogy akkor is neki passzolnak, ha van sokkal jobb pozícióban lévő társ, vagy pl. Icardi leigazolása fel sem merülhetett, mert nem kedveli.
+1MatyiG írta:Abidal inkább a játékosok mögé bújik, és nem vállal felelősséget újfent a vezetőség, hát ez aztán tényleg dicsérendő hozzáállás.
Messinek teljesen igaza van.
Egyetértek.MatyiG írta:Abidal inkább a játékosok mögé bújik, és nem vállal felelősséget újfent a vezetőség, hát ez aztán tényleg dicsérendő hozzáállás.
Messinek teljesen igaza van.
Valahol igen. Ezért nem is bántam, hogy Valverde ment. Az baj, hogy Sétien jött helyette. Szimpatikus az öreg, de szerintem kevés lesz hozzá, hogy rendet rakjon. Ha mégis, akkor minden tiszteletemet elnyeri, és ígérem, hogy megkövetem!Tomix354 írta:Abidalnak teljes mértékben igaza van, az öregeknek nem tetszik, hogy fel lett kavarva az álló [auto_cenzúra]. Messi sajnos rég túlnőtte a klubbot, nem kéne ilyenekbe is belekeverednie.
Ahogy az aranylabda sem objektív szavazás, mivel nem is lehet az. Ahogy a foci sem az.daffy írta:de akkor az nem objektív mércerecrea írta: Lefogadom, h kis gondolkozás tudod, h melyiket szeretted volna kedvenc csapatodba.
Na, ő a jobb.
de akkor az nem objektív mércerecrea írta: Lefogadom, h kis gondolkozás tudod, h melyiket szeretted volna kedvenc csapatodba.
Na, ő a jobb.
Lefogadom, h kis gondolkozás tudod, h melyiket szeretted volna kedvenc csapatodba.daffy írta:hogyan?recrea írta:Már miért ne lehetne különböző posztokon lévő játékosokat összehasonlítani?
Kahn vagy del Piero volt a jobb? Nesta vagy Totti?
hogyan?recrea írta:Már miért ne lehetne különböző posztokon lévő játékosokat összehasonlítani?