2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Teljesen igazad van! Messze a legjobb volt! A csapat motorja minden szemponból!Nero. írta:Mesterhármas gólpasszokból
És ezeket már észre se vesszük. Ha majd egyszer visszavonul róla kellene elnevezni a stadiont de úgyse fogják
amire az alább beszúrt szarkasztikus megjegyzésem vonatkozott, az az, h Messi egy elég körülményes játékos, nem reális már sztem, h elmegy innen. neki így 33 évesen már a család és a haverok az első, mindkettő Barcelonában van, ahol az egész életét leélte. a gyerekek ide járnak suliba (akiket katalánnak nevelt egy interjú alapján, amit nemrég adott). ő tudtommal a spanyolon kívül más nyelvet nem beszél, és nem is hiszem, h szeretne megtanulni. meg ugye van egy komoly bére, amit nem akar sztem még egy City sem kifizetni neki. bármennyire is sajnáljuk itt Messit az alulteljesítő csapat miatt, azért még ígyis elég jó dolga van Barcelonában, ráadásul az aranykorban kellett a csapat is mögé, h legendává váljon.MessiNeymarSuarez írta:Üljön le a vezetőséggel, és mondja meg hogy ő még Bl-t szeretne nyerni, és nem azzal tölteni az utolsó éveit hogy egy félholt csapatot tartson folyamatosan versenyben, hogy ne szálljunk ki decemberben minden versenyfutásból.
Aztán a vezetőség kezében a lehetőség, hogy vagy tényleg beerősítenek(hátvéd, KP, támadósor) ehhez méltóan, vagy akkor Messit engedjék el(szigorúan miután megvették akit akartak, elkerülve a Neymar-effektust), hadd húzza le utolsó éveit egy igazán topcsapatban, megkoronázva a pályafutását, és BL-t/Bl-eket nyerve vonuljon vissza, ne úgy hogy keményen küzdünk a spanyol második helyért.
Felesleges, úgy is Messi állítja össze a kezdőt, nem spanyol ajkúakat meg úgyis kidobálja a csapatbőlNovaProspekt írta:jah, gondolom már most szorgalmasan tanulja a spanyolt minden City játékos, h majd tudjanak Messivel beszélgetni. oké, Agüeronak és Silvának nem kell.barcelonaforever írta:Mar egybol jon a butasag , meg ha csak egy szalma szalba tudnak bele kapaszkodni akkor is. Elkepeszto.![]()
![]()
jah, gondolom már most szorgalmasan tanulja a spanyolt minden City játékos, h majd tudjanak Messivel beszélgetni. oké, Agüeronak és Silvának nem kell.barcelonaforever írta:Mar egybol jon a butasag , meg ha csak egy szalma szalba tudnak bele kapaszkodni akkor is. Elkepeszto.![]()
![]()
Nyilván ahhoz, hogy kifizették a kivásárlási árat, ahhoz nem volt közük, de ahogy az egész kezelve, kommunikálva lett az nagyon nem volt profi. Gondolok itt a nyár eleji Neymar marad szólamokra, az utóbb az ügyből kerekedő pro és kontra hűségbónuszokhoz kapcsolódó bírósági perre, a pótlására szánt játékosok lázítására (ugye Dembele és Coutinho is megtagadta az edzéseket, azt meg hogy a 222M-t hogyan sikerült a pótlására elkölteni, azt azóta is látjuk), aztán arra, hogy ezek (és Griezman leigazolása) után még eltöltöttünk majd' egy teljes nyarat arra, hogy visszaimádkozzuk abból a PSG-ből, akik konkrétan bohócot csináltak belőlünk és a nyár végén beintettek... Mondjuk a bohócot csinált kitétel belőlünk Neymarra is igaz, mert a pertől való elállás is csak addig volt téma, amíg úgy volt, hogy visszajöhet.LG írta:Értem én, hogy nem szeretjük a vezetőséget, de ehhez pl. nem sok közük volt, sőt, próbálták megakadályozni transzfert, de lerakták a kivásárlási árát, nem volt mit tenni. Üldözés alatt mit értesz?Neymar távozása aztán üldözése,
Nem mondott Abidal nevet, szóval, akinek nem inge, nem veszi magára. Egyébként is lehet igazságtartalma, pl. azért volt hírértékre, hogy Setién érkezése után több lett az edzés, esőben is kellett edzeni stb. Piqué nyilatkozata, hogy ennél kevesebbért is maradt már el edzés sokatmondó volt.Rivaldo11 írta: itt a "nem dolgoztak rendesen" kifejezés lehetett sértő Messinek.
Értem én, hogy nem szeretjük a vezetőséget, de ehhez pl. nem sok közük volt, sőt, próbálták megakadályozni transzfert, de lerakták a kivásárlási árát, nem volt mit tenni. Üldözés alatt mit értesz?Neymar távozása aztán üldözése,
Nem mintha azok tudnák mi kell a sikerhez,akik döntenek fent. Legalább is pl ez az átigazolási időszak megint azt mutatta,hogy fogalmuk nincsen. Eladtuk az egyetlen csere támadónkat is. Ennek van értelme?Samper írta:Az érthető, hogy Messi sikereket akar az utolsó éveire. Az nem, hogy azt hiszi, hogy minden elemét tekintve ő tudja, hogy mi kell ehhez. Egyre kevésbé tudja, de bajokat generál.
Nem követem ezeket a sportokat, úgyhogy megkérdem, mi számít ott mindennaposnak? Az, hogy játékos nyilvánosan támadja a klub egyik vezetőjét? Ezt nehezem hiszen el, bár nem tudhatom, ahogy írtam.Érdekes, hogy a labdarúgás terén mekkora port kavar, ha egy játékos leírja a véleményét a közösségi médiában. Az amerikai major sportágakban ez teljesen mindennapos. Ott is csámcsognak a bejegyzéseken, de a tartalmán, nem a létjogosultságán.
Köszöntem.gránit írta:Érdekes, hogy a labdarúgás terén mekkora port kavar, ha egy játékos leírja a véleményét a közösségi médiában. Az amerikai major sportágakban ez teljesen mindennapos. Ott is csámcsognak a bejegyzéseken, de a tartalmán, nem a létjogosultságán. Az meg alap, hogy a játékosoknak beleszólási joga kell hogy legyen abba, hogy kit igazoljon le a csapat, és milyen döntéseket hozzon a vezetőség. Ők játszanak a pályán, magától értetődő, hogy ki kell kérni a véleményüket, hogy kit látnának szívesen, kivel játszanának együtt a pályán. Ez Ferguson alatt a Manchester Unitedben is így működött, volt a játékosoknak egy kvázi szakszervezete, egy négy fős delegáció, amely minden vezetőségi ülésen ott volt és szavazati joggal rendelkezett. Alap, hogy Messi csapatkapitányként beleszólhat a klub dolgaiba, bele is kell hogy szóljon csapatkapitányként. Az már más kérdés, hogy a játékostársak álláspontját vagy csak a saját álláspontját mondja, de egy csapatkapitánynak igenis legyen beleszólása a döntésekbe, ő képviseli a pályát, a csapatot, ennek figyelembe vétele nélkül nem is szabad döntést hozni. Ehelyett azt kifogásolják, hogy nagy a befolyása... Még szép, csapatkapitányként még akkor is kell hogy legyen befolyása, ha nem lenne GOAT-esélyes.
Az meg a klub szégyene, hogy már hosszú évek óta nem tudnak köré BL-győztes csapatot építeni, és sorra pazarolják el történelmi lehetőségeket. Nagyon vissza fogjuk majd sírni, most még el sem tudjuk képzelni, mennyire.