2 éve még mindenki wikipedian kereste ki hogy ki ez a Claudio Bravo, ma már mindenki tudja hogy egy TOP 3 kapusról van szó. Nyolcnál több itt a difi azért, de én nem minősítem többet az átigazolási politikánkat mert már ezerszer megtettem.Bob_Marley írta:Végül ez a húszas teljesen jó, köszönünk mindent, menni akart nem marad más mint sikert kell kívánni.
Két év alatt tizenkettőből csináltunk húszat, ez azért nem rossz, főleg arányosan.
Barca Igazolások
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Végül ez a húszas teljesen jó, köszönünk mindent, menni akart nem marad más mint sikert kell kívánni.
Két év alatt tizenkettőből csináltunk húszat, ez azért nem rossz, főleg arányosan.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Azért az érdekes hogy Denis Suarez épp nemrég Likeolt be 3 képet Pacorol, az egyiken pedig szerkesztve félig Barca mezben van.
Barcastuffon láttam, most ellenőriztem le Instán és tényleg igy van.
Barcastuffon láttam, most ellenőriztem le Instán és tényleg igy van.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Tököli te vagy az?Eskü, nem értem a logikát abban, h 35-40 milliót, de akár 1 Ft-ot is költünk centerre. Én sokszor voltam kezdő csatár, sokszor csere, de hogy 15-20 perc alatt nem tudtam hozzátenni semmit a játékhoz, az tuti, pedig eszméletlenül jó focista voltam

Eskü, nem értem a logikát abban, h 35-40 milliót, de akár 1 Ft-ot is költünk centerre. Én sokszor voltam kezdő csatár, sokszor csere, de hogy 15-20 perc alatt nem tudtam hozzátenni semmit a játékhoz, az tuti, pedig eszméletlenül jó focista voltam

Valencia and Barça are now exchanging the official documents for the transfer of Paco Alcacer. [radio mestalla]
Szerintem már biztosan érkezik.
Szerintem már biztosan érkezik.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Mathieu és az öltözői információk kikotyogása 17. részJeremy Mathieu has informed the teammates in the dressing room that Paco Alcacer will surely join Barcelona. [Mundo Deportivo]

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
HIVATALOS: Claudio Bravo a Manchester City új kapusa! Az angolok 18+2 millió eurót fizettek érte. Köszönünk mindent, Bravo, és sok sikert!
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/t3 ... 1375_o.jpg
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/t3 ... 1375_o.jpg
- westerngom
- Entrenador del Barça
egyre több helyen olvasni, h. már erősen zörög az a bizonyos haraszt, szóval csak lesz belőle valami.Kubla9 írta:Szerintem még a héten bejelentik Alcacer gyerek érkezését is.

http://www.goal.com/hu/news/18552/magya ... ID=HP_BN_6" target="_blank
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Én arra tippelek, hogy nem fog jönni, és csak az újságok utolsó nagy hadjárata a transferwindows zárta előtt.Kubla9 írta:Szerintem még a héten bejelentik Alcacer gyerek érkezését is.
Egyedül abban lehet realitás, hogy menni akar, mert a Valencia nemigazán remekel, most is kikapott.
Szerintem még a héten bejelentik Alcacer gyerek érkezését is.
Aztán majd meglátjuk hogy érdemes volt e ennyit kaparni érte.
Aztán majd meglátjuk hogy érdemes volt e ennyit kaparni érte.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kubla9 2016.08.25. 13:19:52-kor.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Na ezt nem tudtam, hogy Paco az edzo, igy kicsit jobban orulok. Bar az a pali kicsit orult szerintem, de Samper jol jar majd vele, tenyleg focit probalnak majd jatszani.. Majd kiderul mekkora sikerrel.
A Valencianal tenyleg jobb amugy, itt sokkal tobb eselye lesz jatszani. Munirnak szinten a Celtaban, okos kolcsonok.

-
- Az Év fórumozója 2013
Paco Jémez az edzőjük most, szóval ebben nem vagyok biztos.palesz77 írta:nem a labdatartós focit fogják elsősorban játszani

A Cope szerint pedig Munir igent mondott a Celtának - kölcsön, vásárlási opció nélkül.
Granadában van a Rayo ex-edzője nem? Abba a fociba illik Samper... Én azért sajnálom, egész karrierjét itt töltötte oké, h 1 év de ez akkor is belerondít.. 

- palesz77
Barcelona midfielder Sergi Samper (21) will today travel to Granada to complete his loan move. [SPORT]
Örülök is, meg nem is. Játszani gondolom sokat fog, új tapasztalatokat is biztos szerez, és a játéka is kicsit alakulhat, mert hogy nem a labdatartós focit fogják elsősorban játszani, az biztos. Hál istennek nem is a bekkelősebb fajta a Granada emlékeim szerint, ennek hála sok pofonba bele is szaladnak, de remélhetőleg jó hatással lesz rá az a + 2-3.000 perc, és fejlődik a játéka.
Mondjuk mehetett volna nagyobb csapatba, hogy könnyebben kövessem..
Örülök is, meg nem is. Játszani gondolom sokat fog, új tapasztalatokat is biztos szerez, és a játéka is kicsit alakulhat, mert hogy nem a labdatartós focit fogják elsősorban játszani, az biztos. Hál istennek nem is a bekkelősebb fajta a Granada emlékeim szerint, ennek hála sok pofonba bele is szaladnak, de remélhetőleg jó hatással lesz rá az a + 2-3.000 perc, és fejlődik a játéka.
Mondjuk mehetett volna nagyobb csapatba, hogy könnyebben kövessem..

- visca el barca
- Presidente del Barça
tegnap olimpia judo volt az m4-en, egyből eszembe jutottálrecrea írta:Végre jöhet helyette a heti ideg

Jasper Cillessen (143 games) conceded four goals for the first time in his career as Ajax goalkeeper (against Rostov today).
biztos tudta, hogy mindenki árgus szemekkel figyeli

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

De kemény...fel sem tűnt, h ilyen sokan távoztak, bár páran kölcsönben voltak.zsoltfree írta:A távozók kezdő11-e:
Bravo
Montoya - Vermaelem - Bartra - Adriano
Alves - Song - Halilovic
Sandro - Munir - Tello
Csere: Douglas
(Ha Munir marad, akkor pedig douglas Bhv, Montoya Jhv, Adriano Bkp, 4-4-2-ben)
Azért ők sem esnének ki egyik top bajnokságból sem:-)
A mennyeit bekarmolva is megnyernék valszeg

Örülök, h lassan véget ér az átigazolási szezon, már eszméletlenül unom. Végre jöhet helyette a heti ideg

-
- Capitá del Barça
A távozók kezdő11-e:
Bravo
Alves - Song - Halilovic
Sandro - Munir - Tello
Bravo
Alves - Song - Halilovic
Sandro - Munir - Tello
A motiváció fenntartása nyilván az egyik legfontosabb az ilyen sztárcsapatoknál. Fent lehet tartani, úgy, hogy "már évek óta nem nyertünk bajnokságot Halál madrid, majd most idén..."
, vagy akár mint "nálunk" egyéni szinten úgy, hogy megversenyeztetik az azonos poszton lévő hasonló képességű játékosokat, ahogy Te is jósolod.
Ezzel együtt én nem hinném, hogy az MSN kezdőtagságát mindez érintené, feltéve persze, hogy jönnek az eredmények. Plusz itt már olyan szempontok is beleszólnak amik túlnőnek egy edzőn (ld. szponzorok elvárásai).
Jómagam inkább a középpályán, továbbá esetleg a védelem közepén számítok nagyobb versenyre. Nem lennék meglepve, ha Masq. kipontozódna a kezdőből előbb-utóbb... Sok új játékos van, az ő motivációjukkal nem lesz baj, és persze a "régiekre" is jótékony hatással lehet a konkurencia.

Ezzel együtt én nem hinném, hogy az MSN kezdőtagságát mindez érintené, feltéve persze, hogy jönnek az eredmények. Plusz itt már olyan szempontok is beleszólnak amik túlnőnek egy edzőn (ld. szponzorok elvárásai).
Jómagam inkább a középpályán, továbbá esetleg a védelem közepén számítok nagyobb versenyre. Nem lennék meglepve, ha Masq. kipontozódna a kezdőből előbb-utóbb... Sok új játékos van, az ő motivációjukkal nem lesz baj, és persze a "régiekre" is jótékony hatással lehet a konkurencia.
Mondom másképp. Nem lesz fix gálacsapat.Normandia írta:Ez csak nekem összefüggéstelen?Samper írta:LE szerződése utolsó évére eddig szokatlan mértékben elkötelezte magát Arda itt tartása és Alcacer leigazolása mellett. Ez számomra azt jelenti, hogy szakít a ha esik, ha fúj, MSN pedig játszik támadósorral és 5 egyenrangú játékost lát, akik közül esetenként dönti el, hogy milyen lesz az összeállítás és a taktika. Nagyon várom a meccseket, mert hasonló a helyzet a védelemmel és a középpályával is. Más Barca lesz ez, mint a tavalyi.
"Ez számomra azt jelenti, hogy szakít a ha esik, ha fúj, MSN pedig játszik támadósorral és 5 egyenrangú játékost lát, akik...."
- Normandia
- Director del Fútbol
Ez csak nekem összefüggéstelen?Samper írta:LE szerződése utolsó évére eddig szokatlan mértékben elkötelezte magát Arda itt tartása és Alcacer leigazolása mellett. Ez számomra azt jelenti, hogy szakít a ha esik, ha fúj, MSN pedig játszik támadósorral és 5 egyenrangú játékost lát, akik közül esetenként dönti el, hogy milyen lesz az összeállítás és a taktika. Nagyon várom a meccseket, mert hasonló a helyzet a védelemmel és a középpályával is. Más Barca lesz ez, mint a tavalyi.
"Ez számomra azt jelenti, hogy szakít a ha esik, ha fúj, MSN pedig játszik támadósorral és 5 egyenrangú játékost lát, akik...."
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
LE szerződése utolsó évére eddig szokatlan mértékben elkötelezte magát Arda itt tartása és Alcacer leigazolása mellett. Ez számomra azt jelenti, hogy szakít a ha esik, ha fúj, MSN pedig játszik támadósorral és 5 egyenrangú játékost lát, akik közül esetenként dönti el, hogy milyen lesz az összeállítás és a taktika. Nagyon várom a meccseket, mert hasonló a helyzet a védelemmel és a középpályával is. Más Barca lesz ez, mint a tavalyi.
- palesz77
Barcelona will tomorrow sign Valencia forward Paco Alcacer (22) for €30M + €5M in variables. The player will sign a 5-year contract. [COPE]
No player is part of Paco Alcacer's deal. However, Valencia will try to sign Munir, who is very likely to join Celta Vigo on loan. [COPE]
Samperrol amugy nagyon elcsendesedtek a hirek, lehet megis marad?
En orulnek, csak akkor jatszassa is majd neha Lucho - 1.500 percet ha valahogy osszekaparna, az baromi jo lenne, bar necces lesz. A hetvegihez hasonlo galakon 30 perceket kaphatna nyugodtan, ugyis ritkan kerul majd keretbe, akkor legalabb dobja be - foleg ha meg izgulni se kell.
No player is part of Paco Alcacer's deal. However, Valencia will try to sign Munir, who is very likely to join Celta Vigo on loan. [COPE]
Samperrol amugy nagyon elcsendesedtek a hirek, lehet megis marad?