2016.08.23. 22:39:42
Azért az elmúlt nagyjából 8 évben kb 100 milliót dobtunk ki az ablakon az átigazolási politikánknak köszönhetően, egyszer már nyár elején felsoroltam azt a rengeteg játékost, nem fogom még egyszer. Ha szerintetek ez nem számít, rendben van. Csak majd ne legyen sírás, mikor Ini, Piqué, Messi kimegy, és nem lesz megfelelő pótlás a La Masia-ból, se pénz venni embereket. Komoly tartozása van a klubnak (tudom, hogy mindegyiknek kb), stadionfelújítás, megkérdőjelezhető vezetői döntések (adócsalás, telek-eladás)... Tudom, hogy itt sokan le sem kaksizzák, hogy melyik játékos mennyit keres, hogy áll pénzügyileg a klub (indok általában: "nem az én pénzem"). És aki emiatt aggódik, az meg fogja be a száját, mert jönnek a kupák. De én szeretném, ha 10 év múlva is jönnének. Hiába vagyunk nagy "brand", a Madrid, az orosz, arab csapatok pénzügyileg úgy is vernének minket, ha minden rendben lenne, így meg még jobban. És sajnos az egész foci lassan semmiről sem szól, mint az üzletről, a pénzről.
Nem kell Bravóért 40-et kapni, de a 25 simán benne lenne. Citynek majdnem mindegy. És menni akar? Matyi is menni akart a Valenciából, és csengettünk érte 20 milliót... Aki hozzánk akar jönni, annak duplázzák az árát, aki tőlünk akar menni, annak felezik? Értem, hogy a vezetőség jó fej akar lenni, de ez nem jótékonysági szervezet. Én annyit mondok, hogy egy 29 éves Higuain 90 millió euró. Számoljátok ki a mi játékosainkat ezzel a mércével, és akkor nem 100, hanem 300 milliót buktunk az elmúlt 8 évben.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!"