Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nálad mi számít nagyobb mozgásnak? Én 3-4 játékos érkezését és 4-5 távozását várnám (kölcsönben lévőkön kívül). Ha ez nálad nagyobb mozgás, akkor én is azt várok, de én alapvetően ezt nem tartanám nagyobb mozgásnak.Samper írta:Nem értem ezt a dühöngést. Egyrészt a keret egyik - másik - harmadik - negyedik tagját annyit szidtátok itt, hogy bánat volt olvasni. Most meg egyszerre hogy mer valaki nagyobb mozgatást remélni? A másik: ha a keret ilyen jó, akkor egy edző mit alkosson? Ha jól megy a csapatnak, az a verdikt, hogy ezt nélküle is meg tudják csinálni - akár a wc-s néni is ülhetne a kispadon. Ha viszont nem megy jól, akkor megkapja, hogy hülye pancser.
Egy "komoly edzőt", vagy "komoly játékost" marhára nem fog érdekelni az öltözői hangulat.Samper írta:Alapvető kérdés, hogy komoly változás kell-e a keretben, vagy sem. Komoly edző aligha jön egy alig változó kerethez. De továbbmegyek: komoly játékos sem igen igazol hozzánk, ha egy beállt öltözői hangulatba, tekintélyi viszonyokba kell beilleszkednie. Úgyhogy : vagy - vagy.
"Szinte leírod ugyan azt a kezdőt amivel hónapok óta szenvedünk pár emberrel kiegészülve :-)Az X -helyére behelyettesítek egy jobb oldali védőt és egy középpályást.Nem gondolnám,hogy ehhez egy komoly edző is a nevét adná. "zeli39 írta:Ez tőlem származik de nem ebben az aspektusban és nem így de hát ez neked nem okoz gondot ,hogy félre magyarázd .Köszöntem a lehetőséget,hogy 2.5 év ittlétem alatt közzé tehettem kb 100 hozzászólást de rájöttem ez a fórum nem az én világom .visca el barca írta:inkább oravecnóra...más is írta már amúgy ezt a baromságot (lehet nem itt), hogy ehhez a kerethez egy komoly edző nem adja a nevét

Varga Tamas ota nem volt ekkora troll ezen a forumon.Samper írta:Alapvető kérdés, hogy komoly változás kell-e a keretben, vagy sem. Komoly edző aligha jön egy alig változó kerethez. De továbbmegyek: komoly játékos sem igen igazol hozzánk, ha egy beállt öltözői hangulatba, tekintélyi viszonyokba kell beilleszkednie. Úgyhogy : vagy - vagy.
A valami jó, melyik részét nem értetted?MQuCsabi írta:Gomees
Visszakerestem, megvan. Danilo valóban aláfutás volt, de csak jön néha valami jó is a portugáloktól.palesz77 írta:GT írt róla itt pár hónapja, figyeljük is elvileg. Keresőbe ha beírod a nevét, ott lesz szerintem. De a Portugáliából jött emberekkel óvatosan kell bánni, Danilo ott van élő példának..TripleH írta:Ha már JHV kérdés van, Nélson Semedo-t ki ismeri?
GT írt róla itt pár hónapja, figyeljük is elvileg. Keresőbe ha beírod a nevét, ott lesz szerintem. De a Portugáliából jött emberekkel óvatosan kell bánni, Danilo ott van élő példának..TripleH írta:Ha már JHV kérdés van, Nélson Semedo-t ki ismeri?
nem, de ua. az ügynöke mint AG-nek... sok jót nem jelentTripleH írta:Ha már JHV kérdés van, Nélson Semedo-t ki ismeri?

úgy értette, hogy ne legyen olyan, mint volt a kapusügyben. Hogy a vezetőség idehozta a németet, majd jött LE és közölte, hogy neki Bravo kell.S.Agüero írta: Miért, ki más mondaná meg majd a nyáron?
Fordítva gondolom. Ha ősztől nincs kényszer, hogy adott esetben a B keretre legyen utalva az edző, akkor sohase leszünk abban a helyzetben, hogy az legyen a prioritás. LE zseniális abban, hogy úgy agyonrotálja az A kerettel edző fiatalokat, hogy még véletlenül se tudjon közülük kiemelkedni valaki. És 24-es kerettel ez így is marad.Nero. írta: Ki van jelenleg a Bben aki tudna segíteni a felnőtteknek? Gumbau? Ha esetleg visszakerülnek a másodosztályban lesz miről beszélni de harmadosztályú játékosok nem tudják elkapni az élvonal tempóját.
Én mindig nagyon örültem amikor lehetőséget kapott Krkic, dos Santos, Tello stb. de most nem vagyunk abban a helyzetben hogy ez legyen a prioritás.
Ki van jelenleg a Bben aki tudna segíteni a felnőtteknek? Gumbau? Ha esetleg visszakerülnek a másodosztályban lesz miről beszélni de harmadosztályú játékosok nem tudják elkapni az élvonal tempóját.Samper írta:Nem gúnyolódnék az utánpótlás-nevelésünkön. Sőt! 20 főben maximálnám az A keretet. Ha az nem elég, ott a B csapat, ráadásul állandó játéklehetőséggel, nem pedig padozva, vagy a lelátón.MQuCsabi írta:Biztos, hogy fürdőzne az ifi akadémiánk adta lehetőségbenÉn egyébként megnézném, mert alapvetően jó elképzelése van szerintem a fociról. Kérdés az, hogy mennyire fásult bele a focijába, bár az új közeg csodákra képes.
Nem gúnyolódnék az utánpótlás-nevelésünkön. Sőt! 20 főben maximálnám az A keretet. Ha az nem elég, ott a B csapat, ráadásul állandó játéklehetőséggel, nem pedig padozva, vagy a lelátón.MQuCsabi írta:Biztos, hogy fürdőzne az ifi akadémiánk adta lehetőségbenÉn egyébként megnézném, mert alapvetően jó elképzelése van szerintem a fociról. Kérdés az, hogy mennyire fásult bele a focijába, bár az új közeg csodákra képes.
Nagyobb az esélye, hogy beválik, mint sem. Illetve mint írtam könnyebb elfogadtatnia magát a szurkolókkal is. Hoztál egy játékos példát, sőt biztos van más is, ellenpélda is van rengeteg, de pl nem hiába a klub pl spanyol nyelven beszélő edzőt preferálja ha még katalánul is tud az extra.TripleH írta:Ez épp olyan mint a ligából igazoljunk csatárt, mert az ismeri a bajnokságot, azt ott van Paco kemény 1 db góljával 30 millióért. Nyugodtan jöhet egy külsős is, ha épkézláb elképzelései vannak a csapat szerkezetéről, meg arról, hogy mit szeretne játszatni.Bob_Marley írta:Én ezért is preferálok "hazait", mert ő könnyebben elfogadott ha valami kevésbé megy.

Ez épp olyan mint a ligából igazoljunk csatárt, mert az ismeri a bajnokságot, azt ott van Paco kemény 1 db góljával 30 millióért. Nyugodtan jöhet egy külsős is, ha épkézláb elképzelései vannak a csapat szerkezetéről, meg arról, hogy mit szeretne játszatni.Bob_Marley írta:Én ezért is preferálok "hazait", mert ő könnyebben elfogadott ha valami kevésbé megy.