szerk.:
FC Barcelona hope to announce the signing of a striker at the end of next week. Luan and Mario Gomez are among the targets [sport]
Addig nem is alszok az izgalomtól.. Annyi nevet bedobtak már, hogy már szinte hidegen hagynak ezek a hírek, azt várom csak, hogy végre bejelentsenek valakit - vagy azt, hogy nem jön senki.
Vermaelen (30) has agreed to sign for Roma only left is a deal with Barca. Roma prefer a loan deal with an option to buy for €8M. Vermaelen has agreed to lower his €4M salary with Barca should he sign for Roma. An agreement will be reached in the coming days. [Gazzetta]
Mehet ingyen o is..
Barca are interested in Fiorentina striker Mario Gomez, currently on loan at Besiktas. Player is also negotiating with Dortmund. [sport]
Munirnak is orulnek, de ha mar jon valaki, akkor akarmilyen fajo is leirni, de szerintem en is ot hoznam. Munirt meg valakinek odaadnam kolcsonbe, nagyon jot tenne most neki szerintem. 1 szezonon keresztul gyujthetne a perceket es novelhetne az onbizalmat, ennyi kene neki a szintlepeshez csak szerintem. Utana meg jo csere lehetne nalunk par szezonra.
Amiben meg meg titkon bizok az az, hogy Arda augusztus vegeig rajon, hogy nem sok sot fog megenni iden se, es megis lelep a nyaron. Sajna nem sok eselyt latok ra, de jobban jarna mindenki szerintem.
Nero. írta:Mondjuk érdekes, mert tavaly pont ilyenkor én voltam az egyetlen Bravo párti a fórumon, akkor mindenki a kezdőbe követelte MatSot, hiszen Bravo már túl öreg.
Ez mondjuk meg mindig nem igaz, akkor is megoszlott a forum, Bob peldaul folyamatosan hangoztatta, hogy Bravot a kezdobe kell tartani, Hajnesz is ezt irta vegig, VEB es Recrea is talan, Hanklee, Messideco, meg meg joparan.
Samper írta:Tényleg, Gomesnek meg kéne adni a lehetőséget. D. Suarez már megkapta.
Ja, es elt is vele, mert eleg jol jatszott mindket meccsen - itt a vegere leeresztett, az igaz. Mondjuk te mar 0 perccel a hata mogott eladtad volna, szoval ertheto a "dontesed"..