Tello ma megérkezett a Fiohoz, holnap esik át az orvosin.
Alcacer wants to sign for Barca. Player was on verge of joining but Valencia blocked his move to avoid backlash with supporters. [sport]
Valencia could let Paco Alcacer (22) join Barcelona once they complete the signing of Watford midfielder Mario Suarez. [El Chiringuito]
Mielőtt kialudna a csatár ügy..

Továbbra is tartom, hogy ez a biznisz nem fog megvalósulni, de várom a folytatást.
Valencia keeper Diego Alves (31) has been cited by Barcelona if Bravo leaves. Player will cost club for around 5m [sport]
Ha ő megelégszik a kupával, akkor tőlem jöhet, de nehogy újrakezdjük ezt a drámát majd..
Tromort77 írta:Nagyon fogom sajnálni, ha elmegy de meg lehet érteni. Ha idén marad és netán bekerül Ter Stegen mögé, nem lenne több esélye egy nagy csapathoz kerülni még. A City project pedig ideális lehet neki. Ha valóban eladjuk 25-ért akkor végre keresünk valakin. Ez is valami.
Unzué volt az aki miatt jött Bravo, ha ő úgy gondolja, hogy Ter Stegen megérdemli mostmár, hogy elsőszámú legyen akkor én hiszek neki.
Ezzel totál egyetértek. Bob is leírta, aki akar, az menjen. MAtS esetében is ezt hangoztatta mindenki, ez Bravonál sincs másképp. Én megértem, hogy valamelyikük menni akar, egyik szemem sír majd, a másik nevet, bárhogy lesz is - nyilván MAtS-nak én kicsit jobban örülnék ha maradna -, de tényleg ideje lezárni ezt a kapus mizériát. Ha még esetleg most nem is, akkor legkésőbb jövőre, mert egy egyik félnek se jó. A klubnak még so-so, de egy sértődött és kevésbé motivált kapus nekünk se érdekünk..
Kovbal88 írta:Ha Bravo a Cityhez elmegy 20 millió körül vagy ne adj isten ingyen, akkor én köszönöm nekem ennyi volt, Barca szurkolónak lenni. Ehhez már egyszerűen nincs gyomrom, amit itt ez a vezetőség művel. Mert ez lopás!
No offense, de csak most nyáron beismerték, hogy a folyamatos pereskedés közben azért mégis vétettek a Neymar ügyben az adóhatóságok ellen, volt ez a telkes ügy is, ahol szintén ők nem teljesítették a szerződés feltételeit, ezért szakadt a nyakunkba a bünti, képesek voltak "őszitnén" kijelenteni ennyi hűhó után, hogy Neymart igazából 17 millióért igazoltuk csak, a 60 milliós szponzori szerződésből varázsolnak 35 milliót, és még lehetne sorolni az utóbbi évekből. Nem ez a 20 millió lenne a legrosszabb amit produkálnak, Bravo miatt meg túlzás lenne szerintem "elhagyni" a klubot..