Fc Barcelona - A Hátország

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Boixos
Llegenda del Barça

2005.01.25. 10:58:38

"Laporta és én több kérdésben is más véleményen vagyunk, de a Barcelona érdekében mindent megteszek, hogy megoldhassuk a problémákat. Nem szeretnék arról hallani, hogy ?laportistákra? és ?sandristákra? oszlott az egyesület. A magam részéről segíteni fogom Laportát, amiben csak tudom, mert jelenleg rossz példával járunk elöl - így Rosell, aki a csapatról is lehúzta a keresztvizet. - Elvesztettük az alázatunkat, és ha ezen nem változtatunk, a hiúságunk miatt a vesztünkbe rohanunk." (ns.online)
azé' inkább ne menjen a sandro! már csak azért sem, mert engem is így hívnak 8) egyébként, ha igaz az a nyilatkozat, amit a sport idéz, akkor jobb lenne, ha maradna és egységben dolgoznának az elnökkel a barcáért. nem szeretném, ha elkezdenének nagy arcokat növeszteni a csapatnál, pont ezért szeretem őket már több, mint 20 éve, mert sosem erről voltak híresek, ellentétben a margittal.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Silvanus
Director del Fútbol

2005.01.25. 10:51:48

Én egy kicsit félek a Rosseltől való elválástól a jó kapcsolatai miatt, illetve Ronaldinho miatt is!!! Már most rebesgetik, hogy ha Rossel megy, akkor Ronaldinho is, ami persze gondolom kacsa, de ki tudja?!....

Ha ő elmegy, akkor legalább egy ugyan olyan jó kapcsolatokkal rendelkező valakinek kell a helyébe lépnie, mint amilyen ő volt, mert kellenek a klasszisok a jövőben is, hisz ez a Barcelona, nem holmi kis csapat...

Persze sajna azzal egyet kell értenünk, és ebben is óriási Rossel (ahogy ezt átérzi, és szó nélkül cselekszik), hogy inkább ő menjen, mint Laporta!!!...
"Més Cuen un Club"
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2005.01.25. 09:56:25

Új topic, Laporta, Rosell, Begiristain, pénzügyi helyzet, stb. kibeszélésére
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Válasz küldése