Szerintem ez az UEFA szabálysértés is egy vicc, mégpedig a javából.

Gyakorlatilag a nagycsapatok egyrésze ott sérti meg, ahol csak épp éri, kiskapu itt, kiskapu ott, aztán jönnek a hírek, hogy ezer szabályt sértettek, ki fogják őket zárni, pontot fognak levonni, stb. Aztán a végén semmi. Gondolom mindenki tudja mely csapatokra gondolok.
Ha már szabályokat hoznak, akkor érdemes lenne mindenkire egyenlően érvényesíteni. Én azt olvastam valahol, talán egy Martyn Ziegler cikkben a The Times-on, hogy a közvetítési jogok eladása miatt van a gond. Mivel szerintük ez nem kézzel fogható eszköz eladása, ezért ez nem számít az FFP-be.

Ja, a fake támogatások amiket a City, a PSG, meg még jó sok csapat csinált, az beleszámít.
Én az gondolom, hogy az UEFA-nál is az számít, hogy épp ki van a tűz közelében, és kivel eszik ugyanabból a tányérből.

Egész érdekes módon, amióta a PSG elnöke az ellenőrző biztossgában van, nekik nincs gondjuk semmivel. Pedig gyakorlatilag ugyanúgy szorják a pénzt, csak talán mostmár ésszerűbb játékosokra, ahogy a Bajnokok Ligája döntő is mutatta.
Nem akarom ezzel azt mondani, hogy UEFA-ra is mutogatni kell, mert valószinűleg vannak csapatok, akik tényleg megfelelnek a szabályoknak, A Barca is lehetnénk egy azok közül. De nem az. És ha már őket megbüntetik, akkor úgy lenne igazán fair, ha mást is megbüntetnének. De tudjuk, pénz beszél...
Pont ma mondtam a sogoromnak, hogy régen minden jobb volt. És tényleg. Nem öszpontosult minden a legnagyobb csapatoknál, a kisebb csapatoknál is voltak nagyon jó, akár klasszis játékosok, és szerintem izgalmasabb is volt, hogy nem mindig ugyanazok a csapatok nyertek.
"Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win." - Gary Lineker