recrea írta:Nehogy már kockázatos legyen a saját kapunktól 70 méterre előrefelé cselezni...
Amikor Cesc ott van az ellenfélnél, és elől Hazard, William, Pedro és Moses várja a labdákat, akkor de, kockázatos. És nem, nem azt mondom, hogy nem kellett volna ez 0-1-nél, nem is véletlen, hogy bemelegített, és úgy volt, hogy beáll. Aztán a gól után inkább kivárásra játszottunk már, ami EV-nél amúgy is előfordul, azért nem kockáztatta ezt be, főleg a srác gyenge önbizalmával.
Padról meg nem fog fejlődni, valóban. De az se tesz neki jót, ha túl nagy nyomás alá helyezzük már most, láthatóan EV ezt próbálja elkerülni. Lehet háborogni persze, én a mester megítélésében jobban bízok ennek ellenére, és az eddigiek alapján szisztéma is van a "jegelésében". Majd ha nem játszik semmit a Girona ellen pl, akkor elkezdek elgondolkozni én is, jelenleg tök logikusnak tartom ami történik vele jelenleg.
recrea írta:A brazil ma se előre, se hátra nem tett hozzá semmit, “kis” túlzással én is játszhattam volna helyette

Ezt meg már mondtam pár hónapja is, hogy lehet, hogy gólokat lő Paulinho, de mezőnybe nem értékelhető sokszor. Ettől még Dembélé beszoktatását szerintem nem rontja el EV.
erikbarca4ever írta:Gyerekek 18 éves Mbappét a Psg még hakni meccsen is hajtja
Ne mondjuk már ezt a sok hulyeseget
Igen, volt szerencséje beleszokni a játékba szezon elején már. Dembélé is játszott volna most szerintem, ha már lett volna 1500 perc a lábában.