2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyértelműrecrea írta:Azt hiszem most fekszem le aludni...csabimo írta:A mai meccs is bebizonyitotta hogy teljesen felesleges ő ide, ebbe a csapatba nincs helye, talán majd jövőre, idén már nem játszatnám nincs ideje beletanulni a focinkba! A 70%-os labdabirtoklasba nem fér bele hogy támadjunk, estleg egy cselt vagy valami váratlant huzzon meg, ide most hátrafelepasszoló és labdavesztésnél azonnal letámadó stabil játékosok kellenek! Nincs itt helye hibának, elpassznak,ezt nem engedhetjük meg..Paulinho Vidal Gomes barki erölébb van a mi focinkban jelenleg! Ök tudnak passzolni, labdát tartani és védekezni, meg értik is a focinkat ami nagy elöny..és félteni sem kell öket hogy megsérülnek.
Ugye irónia? Elolvastam többször, oké az
Azt hiszem most fekszem le aludni...csabimo írta:A mai meccs is bebizonyitotta hogy teljesen felesleges ő ide, ebbe a csapatba nincs helye, talán majd jövőre, idén már nem játszatnám nincs ideje beletanulni a focinkba! A 70%-os labdabirtoklasba nem fér bele hogy támadjunk, estleg egy cselt vagy valami váratlant huzzon meg, ide most hátrafelepasszoló és labdavesztésnél azonnal letámadó stabil játékosok kellenek! Nincs itt helye hibának, elpassznak,ezt nem engedhetjük meg..Paulinho Vidal Gomes barki erölébb van a mi focinkban jelenleg! Ök tudnak passzolni, labdát tartani és védekezni, meg értik is a focinkat ami nagy elöny..és félteni sem kell öket hogy megsérülnek.
Jó ez a feltételes mód, mert igazából ennek ma a csíráját se láttuk tőlük és nem EV zsenialitása miatt, az is tuti, hanem azért, mert egyszerűen ennyit tudnak, mint amit ma mutattak. Otthoni meccsen ugyanez lesz.palesz77 írta:Cesc odarakja 70m-en belül lábra ha van egy kis területe, az a 4-es meg szétfuthat minket. Moses nem egy spíler, de elfutni ő is el tud, ennyire gondoltam.recrea írta:Cesc meg Mosesne nyírj ki Palesz, két antifocista, és még mi a panaszkodunk a keretre
Pedronal meg labda se volt ma, Hazardot is csak a nevéről ismertük fel.
Cesc odarakja 70m-en belül lábra ha van egy kis területe, az a 4-es meg szétfuthat minket. Moses nem egy spíler, de elfutni ő is el tud, ennyire gondoltam.recrea írta:Cesc meg Mosesne nyírj ki Palesz, két antifocista, és még mi a panaszkodunk a keretre
Pedronal meg labda se volt ma, Hazardot is csak a nevéről ismertük fel.
Én odateszem, és ezek szerintem teljesen logikus érvek. Lehet élsport, 1 hónapja pont azért esett vissza több hétre, mert ezek nem lettek figyelembe véve, amikor visszajött a sérülésből.Nero. írta:"Nem alkalmas a pálya, rugdosódik az ellenfél, idén már volt sérülése, nem tanult még meg spanyolul" tegyük a szívünkre a kezüket és ismerjük el hogy ezek röhejes magyarázatok, a matekházi hiányát anno meglehetett magyarázni ilyen vicces kifogásokkal, de ez itt élsport nagyon magas szinten.
Van igazadcsaaron írta:erikbarca4ever írta:Én teljesen megfogom erteni ha ezek után még gyengébb lesz..
önbizalma beka segge alatt lehet
Gyerekek 18 éves Mbappét a Psg még hakni meccsen is hajtja
Ne mondjuk már ezt a sok hulyeseget
Elmondjam hogytud valaki belejönni valamibe??? Ha játszik igen... Padrol senki nem lesz jobb..![]()
De nem lehet ennyire vázlatosan gondolkodni... minek hasonlítod össze Mbappeval teljesen más sors a kettő. Most úgy jött ki hogy két ilyen meccs volt amin tényleg nem ő volt a legjobb választás csapat szempontjából lehet vele vitatkozni de játékos szempontjából egyértelmű. Hova sietteted a be épülését? Nem egy Chelsea elleni fel órával fog be épülni ahol kb semmi hasznát nem vehettük volna mert buszoztak, és csak neki lett volna frusztraló hogy Fuu már megint nem tudtam jót nyújtani megint nem tudtam igazolni az áram stb... és meg egy teher lett volna a vállán. Nagyon jó döntés hogy nem tették be majd hétvégén nézheted biztos vagyok benne.
Gondolom Valverdének van egy elképzelése hogy mit akar látni a pályán és mit vár el a játékosoktól, edzésen tudja megnézni ki mire képes,ki mihez tud alkalmazkodni és nem youtube videók alapján dönt.Mi köze az edzéseknek a meccszitukhoz?
Meccseken kell versenyeztetni, nem edzésen.
Vidal is nagy nulla, ma se csinált semmi érdemlegeset.
Amikor Cesc ott van az ellenfélnél, és elől Hazard, William, Pedro és Moses várja a labdákat, akkor de, kockázatos. És nem, nem azt mondom, hogy nem kellett volna ez 0-1-nél, nem is véletlen, hogy bemelegített, és úgy volt, hogy beáll. Aztán a gól után inkább kivárásra játszottunk már, ami EV-nél amúgy is előfordul, azért nem kockáztatta ezt be, főleg a srác gyenge önbizalmával.recrea írta:Nehogy már kockázatos legyen a saját kapunktól 70 méterre előrefelé cselezni...
Ezt meg már mondtam pár hónapja is, hogy lehet, hogy gólokat lő Paulinho, de mezőnybe nem értékelhető sokszor. Ettől még Dembélé beszoktatását szerintem nem rontja el EV.recrea írta:A brazil ma se előre, se hátra nem tett hozzá semmit, “kis” túlzással én is játszhattam volna helyette
Igen, volt szerencséje beleszokni a játékba szezon elején már. Dembélé is játszott volna most szerintem, ha már lett volna 1500 perc a lábában.erikbarca4ever írta:Gyerekek 18 éves Mbappét a Psg még hakni meccsen is hajtja
erikbarca4ever írta:Én teljesen megfogom erteni ha ezek után még gyengébb lesz..
önbizalma beka segge alatt lehet
Gyerekek 18 éves Mbappét a Psg még hakni meccsen is hajtja
Elmondjam hogytud valaki belejönni valamibe??? Ha játszik igen... Padrol senki nem lesz jobb..![]()
Te azt nézed hogy a csapatnak jobb lenne lehet Dembele. De EV nézi s játékost is hogy neki mi lenne a legjobb mert azért hosszú távon eléggé be válhat ha jól kezelik és egyértelmű hogy Dembelenek nem hiányzott egy ilyen presztízs meccs egy ilyen szerencsétlen 7 hónap után. Nem egy ilyen meccsbe kell vossza térnie. Vidal meg védőmunkába tudja hozni azt mint Dembele sőt meg többet is szerintem és előre meg Dembele se tudna huu de sokkal sokkal többet segíteni egyenlőre, sőt meg benne lenne a kockázat is és nem biztos hogy jól sülne el az ő szempontjából.csababarca írta:
Vidal hányat szokott elrontani? 19et, és akkor már jobb is.
Értem az elvet, csak továbbra sem látom miért jobb opció Vidalt. Akit már nyáron meg télen is rá akartunk sózni mindenkire, de nem kellett senkinek.
Igazad vanpalesz77 írta:Jobban érzi a társakat már, taktikailag fegyelmezettebb, és nem próbál meg bőven annyi rizikós megoldást mint Dembélé, ergó kevesebb labdát veszít - de a pályát ő is széthúzza. A gyerek a hírek szerint így is nehezen dolgozza fel eddig az évet, ami érthető is, szerintetek mennyit segítene a helyzetén, ha egy hibája után elmenne a Chelsea elleni párharc? Ott melegített a végén, amikor már minden mindegy volt, be akarta dobni EV, de a gól után jobbnak látta nem. Totál érthető döntés szerintem. Mint a hétvégi is, ahol miután megmondták többször, hogy most még óvatosabban fogják visszaszoktatni, nem dobta be Valverde egy pocsék pályára, hentes ellenfelek közé.
Ez a szezon már jó eséllyel ilyen lesz neki, elment az egész őszi szezon ahol beleszokhatott volna a BL párharcok előtt, innentől nem ő lesz az első, akivel kísérletezik majd EV éles meccseken jó eséllyel, teljesen érthetően. Lehet persze felróni, hogy 135 millió, de ő egy hosszútávú befektetés, és sokkal fontosabb az, hogy hosszútávon sikeresen be legyen integrálva a csapatba, minthogy most minden megkapható percet odaadjon neki EV. Teljesen jól kezeli most Valverde szerintem, hétvégén ha nem játszik, tényleg fura lesz, de ez a 2 meccs szerintem totális logikus döntés volt az edző részéről.
Ugyan ezt gondolom! Hétvégén biztos vagyok benne hogy játszani fog... hülyeségek ezek a hírek hogy Messi nem csipázza meg hogy el akarják adni. Legfőképp azért nem örülök ezeknek a híreknek mert van elég baja hogy több mint fel evig sérült volt és akkor meg ezek a hírek is elegge meg lehet nyomva a válla nagyon szurkolok neki hogy legyen egy jó meccse mert onnan akkor menni fog felfelé szerintem mint a gép. Önbizalmát össze kell rakni a srácnak ebben biztos vagyok és nagyon jól tette EV hogy nem erőltette bele ebbe a nyögvenyelős meccsbe főleg úgy hogy jött a gól, ugyan ez az Eibar ellen. Majd most hétvégén meg utána van egy két meccs ahol lesz idő őt is jatszatni.palesz77 írta:Jobban érzi a társakat már, taktikailag fegyelmezettebb, és nem próbál meg bőven annyi rizikós megoldást mint Dembélé, ergó kevesebb labdát veszít - de a pályát ő is széthúzza. A gyerek a hírek szerint így is nehezen dolgozza fel eddig az évet, ami érthető is, szerintetek mennyit segítene a helyzetén, ha egy hibája után elmenne a Chelsea elleni párharc? Ott melegített a végén, amikor már minden mindegy volt, be akarta dobni EV, de a gól után jobbnak látta nem. Totál érthető döntés szerintem. Mint a hétvégi is, ahol miután megmondták többször, hogy most még óvatosabban fogják visszaszoktatni, nem dobta be Valverde egy pocsék pályára, hentes ellenfelek közé.
Ez a szezon már jó eséllyel ilyen lesz neki, elment az egész őszi szezon ahol beleszokhatott volna a BL párharcok előtt, innentől nem ő lesz az első, akivel kísérletezik majd EV éles meccseken jó eséllyel, teljesen érthetően. Lehet persze felróni, hogy 135 millió, de ő egy hosszútávú befektetés, és sokkal fontosabb az, hogy hosszútávon sikeresen be legyen integrálva a csapatba, minthogy most minden megkapható percet odaadjon neki EV. Teljesen jól kezeli most Valverde szerintem, hétvégén ha nem játszik, tényleg fura lesz, de ez a 2 meccs szerintem totális logikus döntés volt az edző részéről.
palesz77 írta:Gyerek legutóbb amikor beállt rontott vagy 20 szitut, most éles helyzetben meggyengült önbizalommal nem dobta be EV inkább.. Hűha, sokkoló.
Vidal hányat szokott elrontani? 19et, és akkor már jobb is.palesz77 írta:Gyerek legutóbb amikor beállt rontott vagy 20 szitut, most éles helyzetben meggyengült önbizalommal nem dobta be EV inkább.. Hűha, sokkoló.
Mi köze az edzéseknek a meccszitukhoz?Nero. írta: Vagy csak edzésen veri Vidal
sérülten csak nem nevezik, pláne nem küldik el melegíteni. Vagy ekkora láma a szakmai stábunk?LG írta:Én várnék a találgatásokkal, ha hétvégén sem játszik úgy, hogy nem jön hír sérüléskor, csak akkor kezdem komolyan venni a helyzetet.
Vagy csak edzésen veri Vidalrecrea írta:Vagy csak töketlen berakni.Nero. írta:Egyre kivancsibb vagyok hogy mi van a gyerek körül, valami nem kóser az biztos