Jaa, így értem, okés. Csak nem volt egészen tiszta, azt hittem magát a játékosokat hasonlítod csak össze, nem úgy, hogy neked melyikük tetszene most jobban. Amúgy a jelenlegi középpályára szerintem se kéne egy Coutinho-De Bruyne-Isco stb féle igazolás, mert nem tudnának jól játszani - kb mint Ini idén -, viszont egy támadóbb szellemű középpályás elkélne véleményem szerint azok miatt, amiket Chino írt már - Juve elleni első gól tökéletes példa erre -, ezért változtatnék kicsit..Bob_Marley írta:palesz77 megválaszoltad miért nem jó az összehasonlítás. Szerinted x típusú játékos kell szerintem meg y. ...
Nem megbántva, de állandóan hiányolsz valamit, én meg speciel pont azt mondom ha valami működik, akkor azon kell javítani, hogy az a rendszer menjen tovább mintsem átalakítani. ...

Ez meg igaz, bár kb November óta alapjáraton ugyan azt hiányolom ebből a csapatból, szóval legalább nem vagyok annyira csapongó..

Mondjuk a rendszer javításával egyetértek, azt mindig kell, csak szerintem nem abba az irányba kéne elmenni, amit pl Koke képviselne. Mondom ezt úgy, hogy nekem egyik kedvencem a srác a jelenlegi piacról.. Mondjuk ez a véleménykülönbözés javarészt kettőnk nézőpontbeli különbségéből akad, szóval nem csodálkozok, hogy nem ugyanúgy erősítenénk a csapaton..