Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Várható volt. A szövetség ezzel csak magát járatja le. Azok után is kiáll a bíró mellett, hogy bizonyítékok vannak Pep igazára.Leomessi14 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ak-2031787
Hol követeltem a leváltását? Idézd légyszíves!Fogadjuk már el, hogy hibázhat egy ember és akkor úgy kezeljük, ne úgy, mintha tökéletes lenne. Akkor lehet elenyészőnek találnád a hibáját, a sok pozitív dolog mellett és akkor nem követelné senki sem a leváltását. ( Laughing )
Gondolkoztam egy kicsit és arra jutottam, hogy Pep az első évben olyan tett, ami szinte megismételhetetlen: triplázás, gyönyörű játék, szerény nyilatkozatok. Tökéletes. Aztán jött egy olyan döntés, ami egyes emberekben már nem a "tökéletes" érzést váltják ki, ezért csalódnak a korábban elképzelt, tökéletes figurában és ebben az esetben lényegesen durvább kritikákat fogalmaznak meg csalódottságuk és az ebből fakadó dühük révén.Mikaos írta: Minden edző hoz rengeteg rossz döntést a rengeteg jó mellett is. Van két edző, akik nálam a TOP2: Sir Alex és Wenger - nos, ő náluk is bőven fel lehetne sorolni rossz döntéseket, pedig ők nem új fiúk a szakmában. Az ember hibázik, ez determinálva van előbb-utóbb, tehát úgy érzem, hogy felesleges pár hiba miatt egy edzőt túlzottan kritizálni. Ugyanis néhányan olyan hangot engednek meg maguknak (most hirtelen nem tudok neveket), akik akár el is küldenék Pep-et azért, mert egyik kedvencüket eladta/eladja + különféle ál-szakmai indokokkal támasztják alá mondanivalójukat.
LG írta: És ebben Pep bőven ludas volt. Egész évben rengeteg rossz döntés hozott, ezeket egy korábbi hsz-ban felsoroltam, és nem cáfolta meg senki, tehát úgy veszem, egyet értetek vele.
De sokan úgy tekintenek rá, mint egy istenre a triplázás miatt, akit tilos kritikával illetni, akinek minden döntését szó nélkül el kell fogadni. Fel kéne fogni, h ez nem így van.
jó csapatban a rossz döntésnek nincs olyan súlya,mert a többi játékos megmenti a valagátd írta:Ez már kezd baromira közhelyessé válni ezen a fórumon és ráadásul nem is igaz. Vannak, akik bíznak a döntéseiben és vannak, akik kételkednek, ennyi. Nem kell a szélsőségek felé elmozdulni. Nem hiszem, hogy lenne olyan épelméjű focidrukker, aki nem tekint bizonyos aggodalommal az igazolások tekintetében, valamint olykor a taktikai döntéseket illetően. Guardiolának amennyire remek edzői erényei vannak, annyira borzalmas hibái is. Se nem isten, se nem a csapatot romba dönteni szándékozó sátán.LG írta:De sokan úgy tekintenek rá, mint egy istenre a triplázás miatt, akit tilos kritikával illetni, akinek minden döntését szó nélkül el kell fogadni. Fel kéne fogni, h ez nem így van.
Ez már kezd baromira közhelyessé válni ezen a fórumon és ráadásul nem is igaz. Vannak, akik bíznak a döntéseiben és vannak, akik kételkednek, ennyi. Nem kell a szélsőségek felé elmozdulni. Nem hiszem, hogy lenne olyan épelméjű focidrukker, aki nem tekint bizonyos aggodalommal az igazolások tekintetében, valamint olykor a taktikai döntéseket illetően. Guardiolának amennyire remek edzői erényei vannak, annyira borzalmas hibái is. Se nem isten, se nem a csapatot romba dönteni szándékozó sátán.LG írta:De sokan úgy tekintenek rá, mint egy istenre a triplázás miatt, akit tilos kritikával illetni, akinek minden döntését szó nélkül el kell fogadni. Fel kéne fogni, h ez nem így van.
Azért nem minden a kupa. Én pl. nem a kupák miatt szerettem meg a csapatot.gergo9 írta:Ezt így mindenkinek ajánlom hogy gondolkozzon el rajtaEazzy írta: Persze Pepre lehet haragudni ha elküldi Tourét, de amíg kupákat nyerünk addig komolyan nincs értelme megfeddni.
Igen van benne igazság és jó lenne, ha maradna Toure, de messze nem a reál-Makelele dolog történne meg akkor, hisz idén is sokkal többet volt Busi kezdő, mint Toure és még, ha Toure per pill jobb játékos is (ez biztos), akkor sem vallott Busquets szégyent, alig kaptunk gólt, a kapusunk Zamora díjas lett. Szóval nem esett szét a középpályás védekezés.abreu írta:Ez mind szép és igaz.kristop írta:valahogy ez a lényeg itt. csak azért idézem, hátha valaki lemaradt volna róla.Cooltiszo írta:Milyen fene jó dolga van itt mindenkinek![]()
Komolyan mondom, hogy nevetséges amit itt művelnek páran Touré miatt. Év közben még megértem, mert már akkor eldőlt, hogy menni fog, aki vak az kb most akad ki hogy elmegy. Nem, ez van, így is rekord mennyiségű ponttal bajnokok lettünk.
Komolyan mondom, hogy ha a társaság fele emlékezne itt még több évre vissza nem lennének páran ennyire nevetségesek. Ronaldo-t 1 év után eladtuk 47 gól után, Rivaldo-t elüldözte Van Gaal, Figo-t hagytuk elmenni a Realba mert nem adtunk nagyobb fizetést neki. Ezek csak azok az eligazolások, akik sokkal de sokkal nagyobb kaliberűek voltak és mégis itt vagyunk. Akkor ne is beszéljünk azokról az időkről, amikor a bl szereplést érő 4. hely már eredmény volt. Erre van 1 mindent megnyerő, a világ legjobb fociját játszó csapatunk, akik a saját nevelésekre építenek és majd felakasztják magukat páran, mert Touré helyett Busi fog játszani, nevetséges. Miközben Busi 3 éven belül a világ egyik legjobb vkpje lehet, olyan kvalitásokkal, ami nem Touréra jellemző (rövid passzok, lefordulások, vagyis Barca alapjátéka). Touré a világ egyik legjobb vkpje most, viszont Busit fejleszteni akarja Pep, Tourénak majdnem hogy bérelt hely kellene, ezt nem kapja meg, ez van. Lépjetek túl.
Csak aki külső szemlélőként néz a csapatunkra, úgy értem h nem Barca szurkoló csak követi a focit, az hülyének nézhet minket, hogy - ahogy te is írtad - a világ talán legjobb középpályását hagyjuk elszalasztani.
És Touré posztja egy fontos poszt, főleg a mi támadó szellemű csapatunkban. Szükségünk lenne egy ilyen nagy munkabírású erős "sziklára", aki képes megállítani a gyors kontrákat a középpályán.
És többször is írták már, de láthattuk a Real pl Makelélé óta nem talál normális vkp-t.
Ez mind szép és igaz.kristop írta:valahogy ez a lényeg itt. csak azért idézem, hátha valaki lemaradt volna róla.Cooltiszo írta:Milyen fene jó dolga van itt mindenkinek![]()
Komolyan mondom, hogy nevetséges amit itt művelnek páran Touré miatt. Év közben még megértem, mert már akkor eldőlt, hogy menni fog, aki vak az kb most akad ki hogy elmegy. Nem, ez van, így is rekord mennyiségű ponttal bajnokok lettünk.
Komolyan mondom, hogy ha a társaság fele emlékezne itt még több évre vissza nem lennének páran ennyire nevetségesek. Ronaldo-t 1 év után eladtuk 47 gól után, Rivaldo-t elüldözte Van Gaal, Figo-t hagytuk elmenni a Realba mert nem adtunk nagyobb fizetést neki. Ezek csak azok az eligazolások, akik sokkal de sokkal nagyobb kaliberűek voltak és mégis itt vagyunk. Akkor ne is beszéljünk azokról az időkről, amikor a bl szereplést érő 4. hely már eredmény volt. Erre van 1 mindent megnyerő, a világ legjobb fociját játszó csapatunk, akik a saját nevelésekre építenek és majd felakasztják magukat páran, mert Touré helyett Busi fog játszani, nevetséges. Miközben Busi 3 éven belül a világ egyik legjobb vkpje lehet, olyan kvalitásokkal, ami nem Touréra jellemző (rövid passzok, lefordulások, vagyis Barca alapjátéka). Touré a világ egyik legjobb vkpje most, viszont Busit fejleszteni akarja Pep, Tourénak majdnem hogy bérelt hely kellene, ezt nem kapja meg, ez van. Lépjetek túl.
valahogy ez a lényeg itt. csak azért idézem, hátha valaki lemaradt volna róla.Cooltiszo írta:Milyen fene jó dolga van itt mindenkinek![]()
Öreg,én ezt értem,hogy semmi értelme,de emiatt ne engem vonj kérdőre,hanem Guardiolát. Pep engedi el Tourét,sőt miatta akar elmenni Touré olyan hévvel,hogy ha el akarjuk adni,akkor ennyiért megy majd el. Amúgy még ez sem biztos,mivel árban nincs még egyezség,ki kell várni a fejleményeket,az viszont eléggé bizonyos,hogy Touré megy. Az ha pedig érkezik az argentin játékos,akkor - mivel Pep képzeli el a csapatban és ezek szerint Tourét nem a csapatban képzeli el- bőven kerülhet Keita elé.Eazzy írta: Egyedül ezt nem értem én![]()
Ennek mi értelme van úgy őszintén?
Áron alul eladjuk mondjuk 25 milláért Tourét, aki fényévekkel jobb mint Maskara, majd az argentinért kidobunk 30 fölött, bár nemtom mennyiért válnának meg tőle, de aligha fogadnának el 20 milla körül...
Az meg hogy Keita elé is kerülhetne a sorban....ha Touré Keita elé kerülne, akkor máris ugyanott, sőt jobb helyen állnánk. Úgy írod ezt a mondatot, mintha Yaya nem kerülhetne Seydou elé tudása alapján...Maskara se fog, ha Pep nem akarja. Ha viszont mégis úgy lesz, akkor kiderül, hogy valóban mindösszesen a Rijkaard éra játékosaira pikkel...kivéve a saját neveléseket. Akkor meg egy jó nagy idióta.
Persze Pepre lehet haragudni ha elküldi Tourét, de amíg kupákat nyerünk addig komolyan nincs értelme megfeddni.
Kicsit szőrszálhasogatás, de nyertünk idén (úgy, mint 09/10-es évad) egy spanyol és egy európai szuperkupát, valamint egy klub világbajnoki címet.Riquelme10 írta:Hát ja idén már csak 1 kupát nyertünk (nem -kat)....
Annyira nem jó? Barátom hány meccsen láttad? Gyanítom nem sokszor. Top3-as vkp. Technikában a legjobb, ezért ide bármelyik vkp-nál jobban illik, a többi tulajdonságban is világklasszisxavi12 írta:Nekem mind1 h Yaya megy-e mert annyira nem jó , hogy ezért ennyire kiboruljatok mert el akar menni. Had menjen , Isten vele! adjanak érte 25-30 at azt mehet ha annyira akar(viszont ezt zárójelbe megemlitem hogy remélem Keita sem fog játszani a köv szezonban max 5 ször kezdöként). Remélem valaki ajánl 30 at s szeva yaya!!!!4
Keita játszatása tényleg értelmetlen szerintem is, rengeteg "idegrohamot" okozott már számomra is Keita. Viszont emiatt nem kell Pepre haragudni, nincs olyan edző akinek ne lennének ilyen játékosai. Egyébként nincs olyan hatalmas probléma vele se, csak ő egy jó munkásember, egy fikarsznyival se több. Touré például, de még Thiago is viszont sokkal többek nála a futás kivételével az összes többi területen.Fecooo írta:még mindig ott tartunk, h Busi a hibás...
itt rég nem Busi játszatása és fejlesztése a baj (legalábbis én már ezen rég túlléptem...), hanem Keita indokolatlan előnyben részesítése! Keitát gyakorlatilag minden poszton bevetette Pep (kis túlzással...), miközben Touré 90 perceket ült a padon! ott a klasszikus, ahol inkább Maxi és Dani került a középpályára, mint Yaya, akkor ott vannak az a meccsek, ahol Keita balszélső volt! akkor ott az inter elleni visszavágó, ahol képes volt Maxit kihagyni a védelemből, h a mali kezdő lehessen a középpályán, és inkább Tourét rakta khv-be, mint Milito-t, akit kirakott balbekknek. (45 perc kellett neki, mire rájött, h ez nem volt okos dolog...) ezek mind-mind olyan apróságnak tűnő dolgok, amik valójában igenis jelzésértékűek, ezek ismeretében nehéz megérteni Pep gondolkodását....
egyszerűen úgy tűnik az egész, mintha annyira ragaszkodna xy emberhez a Mester, h másokat képes feláldozni is, mégha a csapat érdeke nem is ezt kívánja... akármennyire bírom Keitát is, nincs a játékának olyan eleme, amivel hasznosabb lehetne a csapat számára, mint az elefánt... ( ez olyan, mint a nemzet Sanyija: azért ő kezd, mert küzd-hajt...)