gergo9 írta:Eazzy írta:
Persze Pepre lehet haragudni ha elküldi Tourét, de amíg kupákat nyerünk addig komolyan nincs értelme megfeddni.
Ezt így mindenkinek ajánlom hogy gondolkozzon el rajta

Azért nem minden a kupa. Én pl. nem a kupák miatt szerettem meg a csapatot.
Tripláztunk ez igaz. De mi lett volna, ha már akkor sikerül elzavarni Etoot, hisz tervbe volt, és jön helyette Adebayor. Vajon akkor is ilyen sikeresek lettünk volna. Mennyire változott azon a nyáron a csapat? El lett küldve 2 ember, akik el kellett, mert csak fékek voltak-Ronaldinho és Deco, ill. be lettek foltozva a lyukak, jött egy jobb védő és középső védő, meg pár ember sok pénzért, aki alig kapott lehetőséget. Igaz, Keita kapott a következő szezonban, de inkább csak többen voltunk vele, mint jobban. És még egy vmi nagyon sokat változott, de ahhoz sok köze tényleg nem volt Guardiolának:
2006/2007 és a 2007/2008-s szezon nagy részében is mind Etoo, mind2 Messi többnyire sérültek voltak, akik a triplázó Barcában később kulcsszerepet játszottak. A kamerunit ugye rögtön el akarta zavarni, hát hála istennek nem sikerült, így jöhetett létre a triplázás.
A következő szezonban azonban nem sikerült megismételni, csak a bajnoki címvédést. Ez így kívülről persze nagyon is jónak tűnik. De ha belenézünk jobban a dolgokba, a bajnoki címvédés nem volt olyan nehéz, talán soha, mindenesetre nagyon régen nem voltak ennyire gyenge riválisok Spanyolországban. A madrid is ahányszor találkozott nagy csapattal, annyiszor el lett tángálva, ők se jelentettek valódi veszélyt.
A BL-ban is nagyon rég volt ennyire gyenge mezőny. Akárhogy is nézzük, illett volna behúzni, kiemelkedett messze egy a csapat a mezőnyből. Mégis kiejtette egy olyan csapat a Barcát, amelyel jóval szerényebb kerettel rendelkezik, és közel sem volt meggyőző. És ebben Pep bőven ludas volt. Egész évben rengeteg rossz döntés hozott, ezeket egy korábbi hsz-ban felsoroltam, és nem cáfolta meg senki, tehát úgy veszem, egyet értetek vele.
De sokan úgy tekintenek rá, mint egy istenre a triplázás miatt, akit tilos kritikával illetni, akinek minden döntését szó nélkül el kell fogadni. Fel kéne fogni, h ez nem így van.