bence0330 írta: ↑2024.07.12. 18:51:01
Menő lenne, ha Marmolért is érkezne egy kis váratlan bevétel. Azt hittem, lejáró szerződés miatt ment, de akkor nem így volt, jó hír.
Én is úgy tudtam, de mindenhol ez a hír.
https://www.fcbarcelona.com/en/news/276 ... fc-andorra
Ha jól emlékszem 50% Alena, Mingueza, Puig, Abde Marmol, Trincao utóbbi 2-re jó esély van idén. Todibo 20%, de 40 körül nem akarják elengedni. Coutinho ingyen ment haza. Pár százalék van Moribán, aki a Valenciába mehet. Pár százezer jön be Collado Saud Arábiaba szerződéséből. És valami apró bejöhet Faye/Garcia, J. Araujo, Oriol, Torre és pár mellőzött játékos áraból, akik nem jutnak eszembe. Most van 18, szerintem ezekből összesen egy 40-es simán befolyhat (még 22). Abból szerintem kijön egy vkp-s. Fati, Ferran, Raphinha, Araujo, Kounde, Christensen, De Jong, Roque helyzete továbbra is kérdéses.
Lenglet gondolom megy kölcsönbe, a bére egy részét mi fogjuk állni, mert senkinek nem kell, a Szaúdi ligába nem akar menni.
Most nem tudom Tebas nyilatkozatát hova tenni Nicorol. Most akkor a Nike, Barca Studios szerződés fedezi az árát? Nem említette, hogy el kell adni cserébe valakit. És tavaly +63 millión álltunk a TM szerint.
Passz. De kíváncsi leszek, csak jelentsenek már be valami szerződést, mert addig semmi nem biztos.