Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Déjá vu érzésem van, totálisan.
Nálam Guirassy, Schouten, cserekapus. Cancelo-ért fizetnék, Torrét, Roque-t, Martinezt megtartanám, Guiu-nak is szerződést adtam volna.
Ezzel egyetértek. Amúgy ugyanazokat a köröket futjuk évről évre. Minden nyáron elmondjuk, hogy nagyon megvagyunk, szezon közben meg csodálkozunk és panaszkodunk, hogy milyen pechünk van a sérülésekkel.dingdong írta: ↑2024.07.24. 09:04:06A ne igazoljunk senkit meg a jó lesz Fati az egészen döbbenetes vélemény miközbe az egész szezonunk tavaly a sérüléseken és a vékony kereten csúszott el. Erre most idén nyáron sokaknak megfelel ugyanaz újra? Bízom benne, hogy sok új fiatal jön és néhány meg is ragad de bántóan kevesen vagyunk. Raphinha, Lewa, Fati, Torres, 17 éves Yamal sorral elindulni az szerencsejáték és nem a nyerhető fajtából. Fati FT szintjén van csak kevesebbet védekezik és sokkal sérülékenyebb. Arra én nem alapoznék szezont. Ha csak egyet igazolhatunk akkor védekező középpályás ezt én is aláírom.
Már évek óta benne van a lehetőség a Gavi-Pedri-Frenkie-FT vonalban, csak valahogy a valóságra való átváltása folyamatosan külső akadályokba ütközik, de hátha az új generáció majd húz rajtuk egy kicist és együtt összejön.
A forradalmi új gondolat fogalma relatív. Lenglet, Inigo értékesítése is már bizonyára ahhoz tartozna, de lenne ennél forradalmibb ötletem. Az általam fent említett négyes eladására feküdnék rá nagy intenzitással. Ugyanakkor megsaccolni sem tudom, hogy vajon mennyiért lehetne őket eladni.
Mondjuk azért mert hiába adnánk el, ha a játékos nem akar menni. Lengletért például bejelentkeztek a szaúdiak 30 millióval, de ő egy minimum EL résztvevő csapatban akar maradni. Pont most volt a Sporton egy cikk a lehetséges úticéljaival kapcsolatban. A Milan is érdeklődik a nagyobb csapatok közül, de ők meg megközelítőleg sem akarnak olyan fizetést adni neki mint amit itt kap, így oda nem megy. Még kölcsönbe sem tudjuk adni, pedig a napokban pl. a Besiktas is szívesen vitte volna, aki ráadásul a bére nagyobb részét átvállalná, de a franciának a törökök szintén nem tetszettek, sőt még azt is felajánlották, hogy szabadügynökké teszik, de nem fogadta el.Troym írta: ↑2024.07.24. 08:22:09Arra a forradalmian új gondolatra még nem jutott el Deco és Laporta, hogy el is lehetne adni néhány játékost? Pl mi gátol minket, hogy eladjuk Lenglet, 0-ért kitegyük átadólistára Inigot?
Lehet nem örökké a LaLiga a hunyó, csak épp semmit nem csináltunk meg abból, amit leírtunk és elvállaltunk?
Az eddigi sportigazgatói működés egy Dest ingyen elengedés volt, hát no comment.
Nico nagy erősítés lenne csak jöjjön össze, aztán vele már össze lehet rakni egy masszív csapatot idényre. Jövőre meg lehet tovább építkezni. Nehéz megkötött dolgozniRonaldinho&Barca írta: ↑2024.07.24. 09:56:46If Nico Williams agrees to join Barcelona, La Liga WILL give the green light for Barcelona to complete the deal
Via: @alexpintanel [relevo]
Jó lenne ha Nico a héten eldőlne, amiről írnak is külföldön, hogy fontos pár nap következhet, csak közben nehogy a nagy várakozásban lecsússzunk Merinoról. Elég "gáz" lenne ha a nagy nyári erősítés kb. a visszatérő Fati lenne csupán, meg Casadó.
Ezért költöttek a klubok átlagban 1,05 milliót.Troym írta: ↑2024.07.24. 08:22:09Arra a forradalmian új gondolatra még nem jutott el Deco és Laporta, hogy el is lehetne adni néhány játékost? Pl mi gátol minket, hogy eladjuk Lenglet, 0-ért kitegyük átadólistára Inigot?
Lehet nem örökké a LaLiga a hunyó, csak épp semmit nem csináltunk meg abból, amit leírtunk és elvállaltunk?
Az eddigi sportigazgatói működés egy Dest ingyen elengedés volt, hát no comment.
Valószínűleg ez van a háttérben. Tegnap is írtam, nem tudom mire fel engednék a Nico transzfert, (tavalyi játékos eladás, profit, évekre amortizáció stb.)bence0330 írta: ↑2024.07.23. 21:24:03https://www.mundodeportivo.com/us/en/so ... n-nrt.html
A mundo szerint Merino egyre közelebb van az Arsenalhoz.
Az a tippem, hogy mi még azt sem tudjuk, egyáltalán igazolhatunk-e.
Ahogy az előttem szóló mondta, a PSG az elmúlt 5 évben játszott egy BL döntőt, kétszer elődöntőig jutott, kétszer kiesett a nyolcaddöntőben. Nekünk sikerált 2 negyeddöntő, 1 nyolcaddöntő, 2x csoportkörben beégtünk.Camp Nou99 írta: ↑2024.07.23. 14:13:56És akkor még ott van az ügynöke, ki tudja neki mennyit dobnak fel az olajosok hogy ugyan már győzze meg a srácot hogy a PSG sokkal de sokkal jobb választás. Anyagilag mindenféleképp de semmi másban.
A PSG az elmúlt 5 évben játszott egy BL döntőt, kétszer elődöntőig jutott, kétszer kiesett a nyolcaddöntőben. nekünk van 2 negyeddöntő, 1 nyolcaddöntő, 2 csoportkör és azt állítjuk mi járnánk előrébb szakmailag?Camp Nou99 írta: ↑2024.07.23. 14:13:56És akkor még ott van az ügynöke, ki tudja neki mennyit dobnak fel az olajosok hogy ugyan már győzze meg a srácot hogy a PSG sokkal de sokkal jobb választás. Anyagilag mindenféleképp de semmi másban.
Szerintem a legoptimálisabb a mi helyzetünkben Raphinha távozása és Nico érkezése lenne Fati maradásával. Nyilván komoly erősítés lenne a brazil és sok új távlatot nyithatna meg, de az igazolásokra fordítható pénz, illetve a bérkeret a mi helyzetünkben áldozatokat követel. Így lenne a két szélre Nico/Fati és Yamal/Torres duó. Nem a legfényesebb, de jelenleg talán a legjobb, ha a realitás talaján mozgunk. Azzal nem számolhatunk, hogy majd Torrest pattintjuk 20-30-ért vagy Frenkie fizetésétől megszabadulunk.bence0330 írta: ↑2024.07.23. 13:21:28Ide szinte tuti kezdőnek jönne (nyilván Fati "veszélyes" lehet, elég sötét ló, adja az ég, de azért nem ez a valószínű), ott meg a nagyon hasonló szintű és stílusú Barcola mellett, hát...
Nicoban amúgy az lenne a plusz nyereség, hogy ha mondjuk Raphinha távozna, vagy a Yamal/Raphinha duóból egy megsérülne, neki alig romlik a játéka jobbszélen, ha egyáltalán. Nyilván onnan méginkább előkészítés a szerepe. Szóval ha Fati jól alakulna véletlen, akkor ilyen módon is fel lehet használni, ő ráadásul iszonyú erős, jó korban van, jól bírja a terhelést is.
Na igen, de a pénz azért mindenkinek megboríthatja az agyát. Nevetve dupláznak meg minket sajnos. Csak akkor fog hozzánk igazolni ha 100%-ig ide szeretne jönni. És akkor még ott van az ügynöke, ki tudja neki mennyit dobnak fel az olajosok hogy ugyan már győzze meg a srácot hogy a PSG sokkal de sokkal jobb választás. Anyagilag mindenféleképp de semmi másban.Troym írta: ↑2024.07.23. 13:11:092 hónapja udvarolnak neki. Ha ennek ellenére Párizsba megy, szerintem akkor kár bánkódnia bárkinek ezen. Amúgy is csak követné a sormintát.Camp Nou99 írta: ↑2024.07.23. 12:54:50https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... liams.html Baj lesz ebből more.
Ennek ellenére szerintem itt fog kikötni, odaadnak majd neki mindent Laportáék, mert túl nagy arcvesztés lenne, ha őt se sikerül hozniuk.
2 hónapja udvarolnak neki. Ha ennek ellenére Párizsba megy, szerintem akkor kár bánkódnia bárkinek ezen. Amúgy is csak követné a sormintát.Camp Nou99 írta: ↑2024.07.23. 12:54:50https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... liams.html Baj lesz ebből more.