Jelenleg a PSG-től én annyira nem tartanék, mint más esetekben. Igaz, hogy a pénz nagy úr, de Williamsnek nagyon sokat számít, hogy Spanyolországban maradjon, nagyon közeli barátai vannak itt. Plusz ő is tidja, hogy itt kulcsszerepet kapna, biztos kezdőként, míg a franciáknál ott van Barcola, hivatalos ajánlatok vannak Doué, Sancho irányába, ráadásul, ebben az esetben nincs az a helyzeti előnyük, hogy a klubnak is odadobjanak egy nagyságrendekkel magasabb összeget így felőlük is legyen egyfajta nyomásgyakorlás.Andrsika írta: ↑2024.07.25. 21:24:15Gondolom mi sem gombokat adnánk Niconak… ( mert ugye mi mindig túlfizetünk minden jàtékost) ha ezt az összeget a Psg megduplázza, tegyék mindig is utáltam még Dinho idejében is ezek után sem lessz ez másképp. Ha Nico mellettük dönt majd max nyugdíjas korában jöhet csak onnan el.
A Sport ma azt írta, hogy a Bilbao és PSG miatt is komoly nyomás van Nicon, úgyhogy kizárólag a játékossal tárgyalunk a legszigorúbb titoktartás mellett. Hogy ez most pontosan mit jelent és pro vagy kontra azt nem igazán tudom.
Olmoval kapcsolatban nekem ez az ajánlat azt bizonyítja, hogy tényleg nem ő a prioritás és valahol logikus, hogy ilyen legyen az első ajánlat. Ráadásul Torres is ugyanígy érkezett. Fél évvel később fizettük az első részletet, az eltérés annyi volt, hogy ott 15 millió volt a részlet. Roque is fél évi 5 milliós részletekre, illetve a változókban Aranylabda, bajnokság, gólok stb. Plusz nyilván lesz majd további közeledés az új ajánlatokkal.
A Guiu ügynek nem hiszem, hogy bármi köze lenne ehhez, főleg, hogy tavasszal már a kezében volt a szerződés. Ott a pénzen ment el a dolog, de szerintem egy 18 éves játékosnak, akinek van pár meccse az első csapatban, az Atleticben szintén nem sok, 2,2 millió (ha jól emlékszem ennyi volt) több mint jó fizetés. Magasabb mint Ferminnek vagy Baldenak, Fortnak.FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.25. 17:06:26Prioritás Nico. Úgy látom beütött a Guiu ügy, mindenkivel hosszabbítunk az akadémiánbence0330 írta: ↑2024.07.25. 11:50:24Szerintem akkora homályban vagyunk innen, hogy nehéz eldönteni, mi is van most, vagy ki a hibás. Lehet, hogy azért nem tudunk még ingyen sem hozni játékosokat, mert nincs hely nekik a bérkeretben. Akkor pl. Deco nehezen vonható felelősségre.
Az is lehet, hogy tényleg csak kivárás van, és valami csúszik, amit még várunk, és elindul a lavina (remélem Olmo nélkül). Persze erre egyre kisebb az esély. Sok idő van még, persze a játékosok nem várnak.
Csak melóznak Decoék.
Nem segít, hogy akit tudtunk, már felhoztunk, és akik maradtak, jórészt 18 alattiak, akikkel 2 éves szerződést lehet kötni. Pl. Bernallal tavaly után megint hosszabbítottunk 2 évre (1-el toltuk így ki), nem tudom mi a szabály, de csak 20 millió a kivásárlási ára.
Meglátjuk mi lesz, ma Laporta azt nyilatkozta Nicora és Olmora is van pénz, reméli nemsokára bejelenthetik a gadasági lépéseket.
Flick szerint az ideális vkp-s már itt van, aki De Jong. Gondolom marad. Majd meglátjuk ebből is mi sül ki. Merino azért elférne, a második legfontosabb lenne szerintem. Elvileg nem akar Flick egyedüli pivotot, ezért szakadt meg a tárgyalás Guidoval.
Rajta kívül Rabiot 18-20 milliós fizetésért és Ndidi van ingyen aki szóba került velünk kapcsolatban. Idén nem túl jó a felhozatal lejáró szerződésekkel. Mbappe helyzete ugye már régóta tiszta volt.
Szerintem Cancelo a 3. legfontosabb, csak ezt nem akarják hangsúlyozni a City előtt, akik szabadulni akarnak tőle, Cancelo elvileg csak ide akar jönni. Valószínűleg ez húzódhat legtovább.
Általában egyetértek veled, az Olmo témában nem. Aggaszt a sérülékenysége, de a tkp-ok 80-100+ ért váltanak klubot. Szerintem nem hiába figyeli őt a City és a Bayern is. Wirtz nagyon jó, de drága, és inkább Reál vagy Bayernt mondanám következő csapatának. Musiala esélytelen. Simons esélytelen, ha megy is, 70+, PSG ide tuti nem engedné.
Általában azért megy a vita a játékosokon, mert mindenki máshogy értékeli őket. Szerintem Olmo még a sérülékenységével együtt is megérhet 50 körül. Egyedül el tud dönteni meccseket, ha a statjai nem elég bizonyíték (múltkor betettem kommentben 3 posztra, bal, jobb szél, tkp), akkor az EB-n a válogatottban is bizonyította.
Ahogy írtam, nekem Iniesta óta lyukas ez a poszt. Én nagyon nem látom az itt játszó, ezen a poszton elvileg bevethető játékosokban az irányítót. Gündogan érkezéséig 2-4 gólpasszokat adtak a kp-ink, a kapuig pedig nem látnak el
Gündogan viszont már 33 és szerintem ő inkább mélységi irányító.
Nico gólpasszokban, cselekben, a védelem megbontásában kiemelkedő, az ő bejelentését várom a legjobban. Yamallal évekre megoldhatják a 2 szélt, ha elkerülik őket a sérülések.
Ahogy lehet 16 évesen mindenkivel megpróbálnak hosszabbítani 2+ opciós évre, különben bárkit ingyen vihetnek. Azt a 10 embert akikkel mostanában hosszabbítottunk mind megkereste már másik. Toni Fernandezt is már ajánlattal bombázta a Bayer és a Juventus.
Canceloval szerintem kivárásra játszunk, mivel ott mi vagyunk helyzeti előnyben. Cancelo nem akar máshová menni, még a fizetéséből is adna le, a City pedig mindenképpen el akarja engedni. Viszont nyilván ők is a legtöbbet akarják kisajtolni belőle.
Ettől függetlenül előfordulhat, hogy mégsem itt köt ki, de legalább az idő nem dolgozik ellenünk, tavaly is nagyon későn érkezett épp hogy ideért az ablak bezárása előtt.
Merino érkezésére csak akkor lenne esély ha De Jong távozik, legalábbis ezt kommunikálták a klub felől, amire nincs túl sok esély, ugyanakkor a Soci most benyújtott neki egy hosszabbítási ajánlatot, jóval magasabb fizetéssel.