Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, bár biztosra nem tudjuk. No meg azért kell egy világklasszistól is egy kellemes fokú elmebaj és elkötelezettség, hogy még így is idejött.jclayton írta: ↑2024.07.25. 11:54:55Ez ebben a formában biztosan nem indok, hiszen például tavaly Gündogan is úgy jött ingyen, hogy nem volt hely a számára a bérkeretben, úgy kellett felszabadítani. Garanciát kapott a klubtól (és adott a maradására), a bejelentés után heteket várt, amíg rendeződik a helyzet, és rendeződött is. Semmi nem akadályozná meg a vezetést abban, hogy hasonló módon igazoljon ingyen az idén, de ez nem történt meg. Nem is beszélve arról, hogy Laporta magabiztosan kommunikálta a korlátozások feloldását, aminek az ingyen igazolások intézését a tavasszal aztán végképp nem kellett volna hátráltatnia. Szóval a pénzügyi okok szerintem ebben nem játszanak szerepet.
Ez ebben a formában biztosan nem indok, hiszen például tavaly Gündogan is úgy jött ingyen, hogy nem volt hely a számára a bérkeretben, úgy kellett felszabadítani. Garanciát kapott a klubtól (és adott a maradására), a bejelentés után heteket várt, amíg rendeződik a helyzet, és rendeződött is. Semmi nem akadályozná meg a vezetést abban, hogy hasonló módon igazoljon ingyen az idén, de ez nem történt meg. Nem is beszélve arról, hogy Laporta magabiztosan kommunikálta a korlátozások feloldását, aminek az ingyen igazolások intézését a tavasszal aztán végképp nem kellett volna hátráltatnia. Szóval a pénzügyi okok szerintem ebben nem játszanak szerepet.
Szerintem itt Nico szempontjából szinte lényegtelen, hogy Olmoért mennyit tettünk le, mivel az előbbi az első számú célpont. Ő pedig (a Sport szerint) két napja tért vissza és mostanában kezdődhetnek az érdemi tárgyalások a játékossal. Ez az 40 + 20 millió (címektől függően) FT-hez, Roquéhoz hasonló részletekben (valami ilyesmi volt) nyilván Williamsen felül lenne mivel érte tisztában van a klub, hogy mennyit és hogyan kell letenni. Olmo 60 milliója viszont június 30-án érvényét vesztette, így keményen tárgyalni kell érte és természetesen nem a plafonról kezdik, hanem a lehető legalacsonyabb összegről. A Lipcse benne lenne a részletfizetésben viszont nagyobb részleteket kér, mint amilyen konstrukciót mi ajánlottunk.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.07.25. 08:18:21A tekintetben nem biztató a dolog, hogy akkor mit akarunk Williams-től vagyis érte ahol lekéne tenni a 60 misit és szevasz. Félő, hogy ez a nyár is a semmibe vész, jön 1-2 "noname"' kiegészülünk Fatival, akiben a videókból látva óriási bizonyítási vágy van, aztán Romeu pár hátra passzából bukjuk az első meccseket. Ne legyen igazam, de ha annyira rendben lenne anyagilag a klub, ami továbbra sincs, nem lenne itt kérdés Nico Williams leigazolása, Deco pedig sokszorosan bizonyítja, hogy alkalmatlan. Nagy kár, hogy Alemany távozott, de sokkal nagyobb spíler hogy ebből a szarkupacból bármit is lehessen építeni.Messa írta: ↑2024.07.24. 23:08:23A Sport tényként hozza, hogy megtettük az első ajánlatot a Lipcsének Olmoért, de kapásból visszadobták.
60 millió a kivásárlási ára, ennél jóval alacsonyabb összeggel próbálkoztunk, és azt is részletekben, mindenféle ügyeskedős záradékkal. Sem ez, sem maga az ár nem tetszett a németeknek. Nem vagyok meglepve.![]()
A tekintetben nem biztató a dolog, hogy akkor mit akarunk Williams-től vagyis érte ahol lekéne tenni a 60 misit és szevasz. Félő, hogy ez a nyár is a semmibe vész, jön 1-2 "noname"' kiegészülünk Fatival, akiben a videókból látva óriási bizonyítási vágy van, aztán Romeu pár hátra passzából bukjuk az első meccseket. Ne legyen igazam, de ha annyira rendben lenne anyagilag a klub, ami továbbra sincs, nem lenne itt kérdés Nico Williams leigazolása, Deco pedig sokszorosan bizonyítja, hogy alkalmatlan. Nagy kár, hogy Alemany távozott, de sokkal nagyobb spíler hogy ebből a szarkupacból bármit is lehessen építeni.Messa írta: ↑2024.07.24. 23:08:23A Sport tényként hozza, hogy megtettük az első ajánlatot a Lipcsének Olmoért, de kapásból visszadobták.
60 millió a kivásárlási ára, ennél jóval alacsonyabb összeggel próbálkoztunk, és azt is részletekben, mindenféle ügyeskedős záradékkal. Sem ez, sem maga az ár nem tetszett a németeknek. Nem vagyok meglepve.![]()
Hála a jó égnek még a kivásárlásija is lejárt, szóval a 60 sem lenne elég alighanem. Ha amúgy nulla pénzzel megvennénk őt a legforgalmasabb posztra aztán kb ennyi lenne a nyarunk, lehet elrepülnék Barcelonába tüntetni. Ha erre fordítanánk a pénzünk, akkor remélem hogy nem lesz pénzünk igazolni.Messa írta: ↑2024.07.24. 23:08:23A Sport tényként hozza, hogy megtettük az első ajánlatot a Lipcsének Olmoért, de kapásból visszadobták.
Nincs már kivásárlási ára, az lejárt pár napja, akár 500 milliót is kérhetnek, ha akarnak.Messa írta: ↑2024.07.24. 23:08:23A Sport tényként hozza, hogy megtettük az első ajánlatot a Lipcsének Olmoért, de kapásból visszadobták.
A Sport tényként hozza, hogy megtettük az első ajánlatot a Lipcsének Olmoért, de kapásból visszadobták.davi10 írta: ↑2024.07.24. 22:18:54El nem tudom képzelni Deco mi az Istent csinál, mindjárt vége a júliusnak és a lejárt szerződésű játekosokon kívül meg a 2 Athletic-es arcon kívül semmilyen mozgás nem történt a keretben. 2 égető poszt van, amikre ha minden igaz hetek óta megvan a jelölt, egyik se tűnik lehetetlen küldetésnek. Közben a csapat tele van hasznavehetetlen (Inigo, EG, Lenglet, Romeu) és a levegőben lógó (Raphinha, FDJ, még talán Araujo is) játekosokkal, és semmi nem történik.
Simán lehet, hogy az lesz a vége, hogy Nico megunja a tökölődést és aláír a PL-be vagy Párizsba, Merino meg az Arsenal-ba.
B-tervnek Philogene elúszott, Zubimendi és/vagy Kimmich meg vagy 3x annyiba fájna, mint a lejáró szerződésű Merino (mellesleg engem nem is győzött meg egyik sem).
Abidal se volt egy sikersztori, de Deco-nak eddig nem sikerül azt a szintet se megugrania.
Ha megint sikerül, Cubarsi és Lamine szintű fiatalból 2-3 -at felhozni, akkor fölösleges igazolni. Nico valahogy jönni fog, ennyi hír után muszáj neki. Más komoly igazolásban nem hiszek. Pedig Cancelo is jó lenne, Félix így, hogy marad Fati már nem jön képbe, pedig szerintem jobb mint a spanyol. De messze még a vége
Ja, bocsi, nem fogalmaztam egyértelműen, normális, legalább csereként Barca-szintű focistát nem adhatunk el, kelleni fog mind. Még Ferrán és De Jong is, utóbbinál bízunk a kivirágzásban 4-2-3-1-ben.
Ha senkit nem hozunk, még akkor is erősödnénk Lenglet, EG, Inigo elküldésével. Az se érdekel, ha utána Mbacke-Faye belső védőpáros marad egy meccsre. Kb ugyanezt gondolom Romeu kapcsán, akár Casado, Bernal, mindegy ki lép pályára már jobban járunk.
Szerintem senki nem mondta, hogy nincs szükség igazolásokra, mert megvagyunk, én csak az ellenkezőjét olvastam. Max. azon ment a vita és különböztek a vélemények, hogy mi a prioritás.gránit írta: ↑2024.07.24. 13:51:42
Abszolút. Minden évben ugyanaz a nóta. Észrevettem, hogy minél inkább hangsúlyozom, hogy szükségünk van igazolásokra, annál inkább az a válasz, hogy nem, nem kell senki, mert megvagyunk, ezután pedig mindig sérülések következnek be, általában pár napon belül. Kellene középhátvéd, nem, nem kell, Araújo pár napon belül kidőlt legalább fél évre, vagy ki tudja, mennyire. Ha komolyan gondoljuk a 4-2-3-1-et, szükség lenne tartalékra Williams számára. Nem, nem kell, hoppá, máris jött a sérülés. Ezt el fogjuk még játszani párszor a szezonkezdetig, és a fél csapat sérült leszMég el sem kezdődött a szezon, de már sérült vagy négy ember. Még párszor lefutjuk ezt a kört, és augusztusra hegyekben fognak állni a sérültek.
A középhátvéd fronton legalább annyi történt, hogy Mbackét leszerződtettük vésztartaléknak.
https://www.espn.com/soccer/story/_/id/ ... -fall-lafc
Igen
Ez lehet, hogy igaz, de a Real Madridnál egy Modric, egy Joselu tudott beszállni, aki a bajnokságban 10 gólt, a BL-ben 11 meccen 5 gólt, a kupában 2 meccsen 2 gólt szerzett. Arda Güler, a minket megleckéztető Lucas Vazquez, meg Diaz, aki szerzett 12 gólt. A tartalékkapusuk is jobb volt. Mélyebb volt a keretük összességében, minőségben mindenképp.
Egyetértek. Ezért is fals, amikor olyan embereket számítgatunk a "megvagyunk" jelszó alatt, akik a fél szezont a kórházban és a lelátón fogják tölteni.Barcaman1993 írta: ↑2024.07.24. 14:06:57Megfelelő kérő esetén nyugodt szívvel megválnék ezektől a folyton sérült játékosoktól. Nincs csapat, amely komoly eredményeket tud elérni úgy, hogy 4-5 alapembere folyamatosan sérült. Araujo-Pedri-Frenkie (Fati) ilyenek , de az Inigo-Christensen páros is rendre hiányoznak, míg mellettük benyeltük Gavi és Balde horrorsérülését is. Konkrétan a fél csapatról tudjuk, hogy nem lehet rájuk építeni...
Megfelelő kérő esetén nyugodt szívvel megválnék ezektől a folyton sérült játékosoktól. Nincs csapat, amely komoly eredményeket tud elérni úgy, hogy 4-5 alapembere folyamatosan sérült. Araujo-Pedri-Frenkie (Fati) ilyenek , de az Inigo-Christensen páros is rendre hiányoznak, míg mellettük benyeltük Gavi és Balde horrorsérülését is. Konkrétan a fél csapatról tudjuk, hogy nem lehet rájuk építeni...gránit írta: ↑2024.07.24. 13:51:42
Abszolút. Minden évben ugyanaz a nóta. Észrevettem, hogy minél inkább hangsúlyozom, hogy szükségünk van igazolásokra, annál inkább az a válasz, hogy nem, nem kell senki, mert megvagyunk, ezután pedig mindig sérülések következnek be, általában pár napon belül. Kellene középhátvéd, nem, nem kell, Araújo pár napon belül kidőlt legalább fél évre, vagy ki tudja, mennyire. Ha komolyan gondoljuk a 4-2-3-1-et, szükség lenne tartalékra Williams számára. Nem, nem kell, hoppá, máris jött a sérülés. Ezt el fogjuk még játszani párszor a szezonkezdetig, és a fél csapat sérült leszMég el sem kezdődött a szezon, de már sérült vagy négy ember. Még párszor lefutjuk ezt a kört, és augusztusra hegyekben fognak állni a sérültek.
A középhátvéd fronton legalább annyi történt, hogy Mbackét leszerződtettük vésztartaléknak.
https://www.espn.com/soccer/story/_/id/ ... -fall-lafc
Még annyi jutott eszembe erről a lerágott csontról, hogy azt én is elfogadom, elismerem, hogy egyesével, önmagukban, külön külön a játékosok képességeivel tudásával nincs is gondom, de valahogy együtt és egyszerre, tehát, mint csapat, nagyon soványkának gondolom a felső polchoz.
Azért te is érzed, hogy ez igazából a te hibád, miért kezded hangsúlyozni?