Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
HA igaz! Sztem nem igaz, mert akkor gondolom nem Marquinhos után loholtak volna, aki alapból 45 misi lett volna... Benatiaval kapcsolatban inkább 50-60 milliók röpködtek...csabcsi007 írta:A német Bild szerint harmincmillió euróért (a La Gazzetta dello Sport szerint 26 millióért plusz bónuszokért) igazolhat Benatia a Bayernhez. Nekünk ez miért lett volna 40 millió??
csabcsi007 írta:A német Bild szerint harmincmillió euróért (a La Gazzetta dello Sport szerint 26 millióért plusz bónuszokért) igazolhat Benatia a Bayernhez. Nekünk ez miért lett volna 40 millió??
Gali írta:Másfél évig lesz idejük.messideco írta:
Illetve Zubi válaszolt egy kérdésre Reus kapcsán, hogy továbbra is figyeljük a piacot.
Másfél évig lesz idejük.messideco írta:
Illetve Zubi válaszolt egy kérdésre Reus kapcsán, hogy továbbra is figyeljük a piacot.
Kubla9 írta:Még a brazil újságok is azt írják hogy nem üti meg a mértéket,akkor nem értem hogy mi mitlátunk benne.Erxy írta:Erxy írta:sztem még ez a Douglast leigazoljuk, aztán ennyi volt.
Sanllehi-ék már meg is érkeztek Brazíliába, hamarosan lezárulhat a transzfer.
sry a dupláért
ehhez még annyit: egy ember nem lehet két helyen!! az előre tolt hátvédek helyét biztosítani kel!! ez alapból így működik. Alvessel két gond van (inkább) a beadásai még a nagy számok törvénye alapján sem elég hatékonyak, másrészt ha hátul van akkor is hajlamos a helyéről elkóborolni ( többnyire befelé)Alcantara írta:Chino írta:
Csak egy kérdés: Szerinted Alves tegnap a taktikát semmibe véve szaladgált fel és hagyott üres területet vagy esetleg LE elképzelése is az volt, hogy egy Elche ellen többet fusson fel, vállalva annak ódiumát, hogy szabad marad a jobbos utána?
Annak tekintetében, hogy LE világosan megmondta, nem fogják minden csapat ellen ugyanazt a taktikát erőltetni, hanem igazodnak az aktuális ellenfélhez, én nem vagyok abban biztos, hogy Alves taktikai fegyelmezetlenséget követett el tegnap.
Amennyiben igen, biztosan meglesz a retorziója, LE elég karakán palinak látszódik (lásd Deu esete).
Mivel a nyakunkon maradt és elvileg ő is elég motiváltnak látszódik az új idényben, ráadásul más alternatíva nem igazán van, szerintem adni kellene neki egy pár meccset, hogy eldőljön mi is a helyzet vele.
Még a brazil újságok is azt írják hogy nem üti meg a mértéket,akkor nem értem hogy mi mitlátunk benne.Erxy írta:Erxy írta:sztem még ez a Douglast leigazoljuk, aztán ennyi volt.
Sanllehi-ék már meg is érkeztek Brazíliába, hamarosan lezárulhat a transzfer.
sry a dupláért
Erxy írta:sztem még ez a Douglast leigazoljuk, aztán ennyi volt.
eladni eladhatnak ettől függetlenül, csak igazolni nem lehet nekik.Feast4 írta:Varatrix írta:Ez a Douglas gyerek jön már maxmimum.
Ezt se hiszem, mert azt hiszem bezárt a Brazil átigazolási piac. Szerintem ennyivel ennyi.
Varatrix írta:Ez a Douglas gyerek jön már maxmimum.
látom még mindig csak bevagdalod ide a linkeket, olvasd el és rájössz, hogy miről van szóKubla9 írta:http://www.sport.es/es/noticias/tertuli ... rd-3470968 Hogyan jön ő a képbe???
Csak egy kérdés: Szerinted Alves tegnap a taktikát semmibe véve szaladgált fel és hagyott üres területet vagy esetleg LE elképzelése is az volt, hogy egy Elche ellen többet fusson fel, vállalva annak ódiumát, hogy szabad marad a jobbos utána?Chino írta: Hát, ha szerinted Alves tegnap jól játszott nagyon nagyokat fogsz csalódni. Montoyaról pedig nem nagyon derült ki, hogy kezdő szint-e. Tata világos volt, hogy nem rakta ki Alvest, ahogy sok más olyan embert sem, akik a korábbi években meghatározó tagjai voltak a csapatnak. Alvest igazán a stílusa miatt kellene kirakni, tegnap is olyan területeket hagyott, amik egy közepes csapat ellen is megbosszulják magukat. Ezt korábban még ellensúlyozni tudta, megoldotta, de már nem képes rá. Ha Montoya nem is képvisel klasszis szintet Alvesnél jobb megoldás.
Hát, ha szerinted Alves tegnap jól játszott nagyon nagyokat fogsz csalódni. Montoyaról pedig nem nagyon derült ki, hogy kezdő szint-e. Tata világos volt, hogy nem rakta ki Alvest, ahogy sok más olyan embert sem, akik a korábbi években meghatározó tagjai voltak a csapatnak. Alvest igazán a stílusa miatt kellene kirakni, tegnap is olyan területeket hagyott, amik egy közepes csapat ellen is megbosszulják magukat. Ezt korábban még ellensúlyozni tudta, megoldotta, de már nem képes rá. Ha Montoya nem is képvisel klasszis szintet Alvesnél jobb megoldás.StickyFingaz írta:Cuadradora szerintem még szükség van.Tény,hogy Alves tegnap jól játszott,de az a csapat NB1-es szintű volt.Montoyáról meg már rég tudjuk,hogy nem kezdő szint.Tegyük le Cuadradóért azt a 45-50-et,aztán zárjuk le végre a piacot.Kubla9 írta:Horror pénzekről beszélünk megint,kivéve Reust. Szerintem nem kell már senki.
Jöjjön,inkább ő 6-8ért mint Cuadrado 50ért,majd Alvesssel meg Montoyával elbohóckodnak ott a jobboson.MOF írta:Barcelona officials are travelling to Brazil. They want to close the deal on the transfer of Sao Paulo right back Douglas (24) tomorrow [md]
Barcelona will discuss with Douglas' representatives if he will stay at the club this season or join another club on loan. [md]
Az elmúlt pár napban csak a Sport írt Douglasről, de most a Mundo szerint is jön. Komolyan nem értem
Max őt,ha már annyira akarnak esetleg igazolni a vezetők. Reus csak a padot koptatná szerintem,teljesen felesleges lenne leigazolni. Koke meg egyszer ejtett minket. Mindenesetre kíváncsian várom a döntést.StickyFingaz írta:Cuadradora szerintem még szükség van.Tény,hogy Alves tegnap jól játszott,de az a csapat NB1-es szintű volt.Montoyáról meg már rég tudjuk,hogy nem kezdő szint.Tegyük le Cuadradóért azt a 45-50-et,aztán zárjuk le végre a piacot.Kubla9 írta:Horror pénzekről beszélünk megint,kivéve Reust. Szerintem nem kell már senki.
Cuadradora szerintem még szükség van.Tény,hogy Alves tegnap jól játszott,de az a csapat NB1-es szintű volt.Montoyáról meg már rég tudjuk,hogy nem kezdő szint.Tegyük le Cuadradóért azt a 45-50-et,aztán zárjuk le végre a piacot.Kubla9 írta:Horror pénzekről beszélünk megint,kivéve Reust. Szerintem nem kell már senki.
Horror pénzekről beszélünk megint,kivéve Reust. Szerintem nem kell már senki.StickyFingaz írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/l ... oy-3470024
Ha a google fordító nem hazudik,akkor 3 emberre csökkent a lehetséges célpontok száma.Ugye Cuadradóra már Júniustól vadászunk,de a Fio elnöke 50-et kér érte mi meg max 35-öt adnánk.Mellette szól viszont,hogy LE őt akarja a legjobban.
Ugye ott van még a Koke sztori,érte már tettünk egy ajánlatot,de Ő saját bevallása szerint nehéz szívvel,de nemet mondott.Az ára valahol 50-60 millió környékén mozog.
A harmadik opció meg Reus akit -ha igazak a hírek- 35 milláért lehetne hozni.Lentebb linkeltek is egy videót,amiben Barto nyilatkozik róla,vagyis szerintem az ő leigazolására van a legtöbb esély.
Én a kolumbiainak örülnék a legjobban,hiányposztra jön,és a VB-n is megmutatta,hogy nagyon jó kis játékos.Reusra szerintem semmi szükség,októberig valahogy kihúzzuk a kicsikkel,utána meg jön a vámpír.Kokéra meg szerintem nincs esély.