Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Utóbbi teljesen középszer, megy, mint a gép, de semmi extra.Bob_Marley írta:Ezek a listák, meg átigazolási "pletykák" számomra mind arra utalnak, hogy Olaszország felé nézelődünk , de ha csak a múltat veszem, akkor Coco vagy Zambrotta sem váltotta meg a világot. Spanyolországban érdemesebb lenne nézelődni, itt van ez a Vieto gyerek de középpályára ez a Cherysev is remek játékos. Nem azt mondom ők kellenének, de választék lenne a Ligában, s nem csilliárdokat kellene elkölteni.
van. iniestával el kell fogadtatni ua. mint xavival, hogy jövőre egyre kevesebbet játszik. ő láthatóan előbb elfáradt mint xavi. mig utobbi azért 32 évesen bőven toppon volt, ini már közel sincs.kristop írta:van jó megoldás? vagy csak kevésbé rossz?
Simán meglennénk, legalábbis nem kéne izgulni, hogy nyerünk-e valami trófeát vagy ilyesmi.visca el barca írta:olyant trollinvázió van itt mostanában, hogy nehezen tudok szelektálni ki.Balinho írta:Erről a listáról remélem sikerül elhozni a Clyne-Großkreutz-Henderson-Austin négyest és akkor meg is vagyunk évekre.
olyant trollinvázió van itt mostanában, hogy nehezen tudok szelektálni ki.Balinho írta:Erről a listáról remélem sikerül elhozni a Clyne-Großkreutz-Henderson-Austin négyest és akkor meg is vagyunk évekre.
A kapus tényleg óriási baromság, de amúgy sem értem mire fel ennyire előre spekulálni. Rengeteg dolog változhat.danianevem írta:Jó lehetett a buli a mundo deportivonál, mert összeállítottak egy jó hosszú listát, azokról, akik érkezhetnek a nyáron. Kapust eleve nem írtam volna, de az még hagyján, kihagyták a divatneveket Mangala/Benatia/Pogba/Koke/Verratti/Cuadrado és helyettük írtak drága/öreg/ mozdíthatatlan játékosokat...
Legalább kiemelni sikerült, a Danilo - Gündogan - Dybala hármas talán tényleg érkezhetne. Már csak a posztok alapján is. A rac1 szerint a Porto megkezdte a puhatolózást, lenyilatkozták, hogy a Real is érdeklődik és hajlandó 30 milliónál is többet fizetni.
Ő meg hűtheti le vele a lábát, mert szegény srác annyit sérült, hogy abból már nem lesz top karrier.Feast4 írta: Én is nagyon sajnálom Thiagot, de rá is ihatunk már hideg vizet.
MessiNeymarSuarez írta:Csak nekem tűnik úgy hogy most nagyon hiányzik Fabregas?![]()
A csapat egész stabil, az MSN zseniális, de a középpályától kicsit több kéne, és akkor mégjobban muzsikálnánk, az MSN is ha több támogatást kapna.
Bár ahogy elnézem, Fabregas nem csak a Barcának hiányzik ,hanem Fabrenek is hiányzik a Barca, nem véletlen hasonlítja mindig össze a Chelsea-vel. Most egy jól játszó Fabregas ,ráadásul a saját helyén játszó Fabre nagyon kéne.
Én mindenesetre reménykedek hogy Iniesta hátha összekapja magát, kezd egyre jobb labdákat adni azért, hátha...(remélem nem csak azért látom így mert Ini az egyik legnagyobb kedvencem)