mahitoo írta:Látszik, hogy fáradt, pihentetni kell 1-2 meccsen. Itt meg az is nyilvánvaló volt, hogy félt az "angoloktól". Sokat fejlődött tavaly óta, de össze kell magát kapnia, most jön a java a szezonnak.
Off: Ugyanmár, ottvan a kapuban Hart, ő angol.
Nálunk sincsenek spanyolok, csak katalánok, szóval mi sem vagyunk jobbak.
On:
Szerintem nem fáradt.
Angliában minden focista pávának számít, meg fullpowerben vannak folyton, mert a meccseik nagy részét délután játszák, ilyenkor a mez sokkal színesebbnek tűnik, süt a nap, szóval mindenki happy, és a hajviseletük úgy nézhet ki, ahogy akarják. Neymar általában már a meccs előtt leizzad valamitől, a haja össze-vissza áll, és a mez is halványabb színű, ezért sugárzik az arcáról a fáradság. Még a Santosban volt az a félkörfűrész szerű hajviselete, ami félelmetesen jól állt neki, amióta Barcában játszik, lógnak össze-vissza a hajszálai, még a taft is megkeményedik a haján...Ha jól tudom, a Barcában nem szeretik az extrém hajviseletet.
Na szóval, egyszerűen nem megy neki, de ez nem a fáradság miatt van, hanem azért, mert nincs megírva a sorsában az, hogy minden meccsen gólt lő...Bár néha megfordul a fejemben, hogy nem sok-e az edzés nekik...Régebben fociztam, és már a bemelegítésnél elfáradtam. Igen, ez az én problémám, de mondtam az edzőnek, hogy jólvagyok, mehet a játék, de ő tovább futtatta velem a köröket, azátn a 60. percben úgy szedtem a seg.gemen a levegőt, mint Rudolf Gergely. Szerintem nem elég jók a professzorok a barcánál, és nem jó az edzésmunka, amit végez. A visszavágón betalál, mert istenkirályak a megérzéseim, és mert csak nekem vannak jó megérzéseim, senki másnak.