Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.02.25. 17:45:35

Szerintem is fejben fáradtabb, azért most nagy menetelés volt/van és sorra kemény meccseket játszottunk. Frusztrált nagyon a viselkedése, ez bizonyítja a a Malaga elleni "akciója" és a tegnapi afférja a padon.
Kép
Kép
Kép
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.02.25. 16:46:47

Leginkább abban,hogy elfogadja,hogy minden meccsen bele fognak rúgni, és minden meccsen durván fogják levédekezni azt,amikor hozzá kerül a labda. Ez egy ilyan sport. "Vagy a labda,vagy a baba"-van nálunk egy ilyen mondás,és az minden szinten érvényes. Messibe is belerúgnak minden meccsen,fellökik,lerántják,stb. Tudni kell kezelni az ilyet.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.02.25. 16:31:45

tothnandor1 írta:Bocs! Mitől is lenne Neymar fáradtabb mint pl. Messi? Többet játszott? Többet hajtott? Talán ő az öregebb? Jobban kiszolgálta a többieket?...
Gondolom fejben fáradtabb, mivel nem egy kiforrott klasszis, csak egy feltörekvő fiatal, és fejben még bőven erősödnie kell..
Sanama
Llegenda del Barça

2015.02.25. 09:40:57

ATM meccs óta gyenge, és akkor én is gyengén fogalmazok.
Nem értem miért nem lehet pihentetni. Most 2 meccsre biztos leültetném, Pedro meg lelkes, had mozogjon.
tothnandor1
Barça B

2015.02.25. 09:08:33

hajnesz írta:Neymarnál 2 jelenséget vélek felfedezni.
Van mikor nagyon megy neki a játék,próbálkozik, átmegy 3 hátvéden, stb.
S van a másik fajta Neymar,mikor az első adandó alkalommal belerúgnak, aztán meg elmegy a kedve az egésztől. Ezt láthattuk ma is.
Sokan már klasszisról beszélnek, de még nagyon-nagyon sokat kell fejlődnie a játék minden terén. Nem azt mondom,hogy nem lehet egyszer klasszis,de nálam most még nem az. Fejben még kicsit éretlen, meg kell tanulnia kezelni ezeket a szituációkat, mikor rugdossák egész meccsen.Nem szabad megállni és reklamálni,arra van ott a bíró,hogy ítéljen, a játékos meg azért van hogy focizzon(pl. mai Messi).
Kicsit off: Nála is,meg Suareznél is megáll az eszem,hogy folytathatnánk a támadásunkat, de lefekszenek és reklamálnak,és ezzel megáll az egész. Meg mintha mindketten cukorból lennének,mikor hozzájuk ér a labda már az is fáj.
Bocs! Mitől is lenne Neymar fáradtabb mint pl. Messi? Többet játszott? Többet hajtott? Talán ő az öregebb? Jobban kiszolgálta a többieket?...
Alcantara
Director del Fútbol

2015.02.25. 09:06:44

Tegnap tényleg nem élete meccsét játszotta, én azonban nem értenék egyet a padoztatásával.
Benne ott van a potenciál, hogy megcsinálja a legváratlanabb passzokat, cseleket, megindulásokat, ezzel leköt két embert is, néha hármat, ellentétben Pedroval, akit minden ellenfél egy játékossal le tud védekezni.

Kicsit visszaesett, de van helyette másik két klasszisunk, akik beindultak, igazából az a jó, hogy az ellenfél védekezését ők sokkal jobban lekötik egyénenként, mint ha egy Munir, Pedro páros lenne a pályán. Remélhetőleg összeszedi magát hamar és újra az igazi tarajost látjuk.
mess2009
Director del Fútbol

2015.02.25. 08:28:22

pep71 írta:Nem ez volt a legjobb meccse Barca mezben az biztos, de szvsz annyira azért nem volt gyenge.
Zabaletat, az elején kétszer is megszivatta, aztán lerúgta párszor az argentín a bíró meg nem fújt semmit és ezután már nem is nagyon próbálkozott, de páldául Messinek is adott egy jó labdát az első félidő vége felé, amiből majdnem gólt lőtt.
Szvsz Iniesta sokkal gyengébb volt(ahogy az egész szezonban), én őt előbb lehoztam volna mint Neymart.
szerintem is ez egy korrekt jellemzés a mai produkciójára beleértve Iniestát is.
roby122
Entrenador del Barça

2015.02.24. 23:32:02

Granada ellen nem is játszatnám. Ráférne a pihenés. Jövő héten szerdán kupa meccs , oda kell az energia.
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.02.24. 23:20:39

Neymarnál 2 jelenséget vélek felfedezni.
Van mikor nagyon megy neki a játék,próbálkozik, átmegy 3 hátvéden, stb.
S van a másik fajta Neymar,mikor az első adandó alkalommal belerúgnak, aztán meg elmegy a kedve az egésztől. Ezt láthattuk ma is.
Sokan már klasszisról beszélnek, de még nagyon-nagyon sokat kell fejlődnie a játék minden terén. Nem azt mondom,hogy nem lehet egyszer klasszis,de nálam most még nem az. Fejben még kicsit éretlen, meg kell tanulnia kezelni ezeket a szituációkat, mikor rugdossák egész meccsen.Nem szabad megállni és reklamálni,arra van ott a bíró,hogy ítéljen, a játékos meg azért van hogy focizzon(pl. mai Messi).
Kicsit off: Nála is,meg Suareznél is megáll az eszem,hogy folytathatnánk a támadásunkat, de lefekszenek és reklamálnak,és ezzel megáll az egész. Meg mintha mindketten cukorból lennének,mikor hozzájuk ér a labda már az is fáj.
Kash
Entrenador del Barça

2015.02.24. 23:19:08

mahitoo írta:Látszik, hogy fáradt, pihentetni kell 1-2 meccsen. Itt meg az is nyilvánvaló volt, hogy félt az "angoloktól". Sokat fejlődött tavaly óta, de össze kell magát kapnia, most jön a java a szezonnak.
Off: Ugyanmár, ottvan a kapuban Hart, ő angol.
Nálunk sincsenek spanyolok, csak katalánok, szóval mi sem vagyunk jobbak.

On:
Szerintem nem fáradt.
Angliában minden focista pávának számít, meg fullpowerben vannak folyton, mert a meccseik nagy részét délután játszák, ilyenkor a mez sokkal színesebbnek tűnik, süt a nap, szóval mindenki happy, és a hajviseletük úgy nézhet ki, ahogy akarják. Neymar általában már a meccs előtt leizzad valamitől, a haja össze-vissza áll, és a mez is halványabb színű, ezért sugárzik az arcáról a fáradság. Még a Santosban volt az a félkörfűrész szerű hajviselete, ami félelmetesen jól állt neki, amióta Barcában játszik, lógnak össze-vissza a hajszálai, még a taft is megkeményedik a haján...Ha jól tudom, a Barcában nem szeretik az extrém hajviseletet.
Na szóval, egyszerűen nem megy neki, de ez nem a fáradság miatt van, hanem azért, mert nincs megírva a sorsában az, hogy minden meccsen gólt lő...Bár néha megfordul a fejemben, hogy nem sok-e az edzés nekik...Régebben fociztam, és már a bemelegítésnél elfáradtam. Igen, ez az én problémám, de mondtam az edzőnek, hogy jólvagyok, mehet a játék, de ő tovább futtatta velem a köröket, azátn a 60. percben úgy szedtem a seg.gemen a levegőt, mint Rudolf Gergely. Szerintem nem elég jók a professzorok a barcánál, és nem jó az edzésmunka, amit végez. A visszavágón betalál, mert istenkirályak a megérzéseim, és mert csak nekem vannak jó megérzéseim, senki másnak. :D
Kép
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.02.24. 23:03:35

Látszik, hogy fáradt, pihentetni kell 1-2 meccsen. Itt meg az is nyilvánvaló volt, hogy félt az "angoloktól". Sokat fejlődött tavaly óta, de össze kell magát kapnia, most jön a java a szezonnak.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
pep71
Entrenador del Barça

2015.02.24. 23:02:32

Nem ez volt a legjobb meccse Barca mezben az biztos, de szvsz annyira azért nem volt gyenge.
Zabaletat, az elején kétszer is megszivatta, aztán lerúgta párszor az argentín a bíró meg nem fújt semmit és ezután már nem is nagyon próbálkozott, de páldául Messinek is adott egy jó labdát az első félidő vége felé, amiből majdnem gólt lőtt.
Szvsz Iniesta sokkal gyengébb volt(ahogy az egész szezonban), én őt előbb lehoztam volna mint Neymart.
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.02.24. 22:53:38

Neymarnak az utolsó jó meccse az Atletico ellen volt,azóta teljesen formán kivül van. Szvsz előbb kellett volna a csere.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.02.24. 22:50:19

visca el barca írta:ez a pali ma totál homály volt... sztem nem volt még ilyen gyenge meccse a barcában...
megnyugodtam,hogy nem csak én láttam így.
Volt az elején az a "csele",vagy nem tudom mi,azon kívül csak rossz megoldások.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2015.02.24. 22:39:58

ez a pali ma totál homály volt... sztem nem volt még ilyen gyenge meccse a barcában...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.02.16. 15:56:39

Ráadásul mekkora gólt akasztott? :mrgreen: :mrgreen: Azért így eltalálni nem mindennapi, én ott helyben lejöttem volna a pályáról :D
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.02.15. 17:40:49

Ez a meccs most Neymarnak felér egy pszihiátriai kúrával. Végre nem 11 emberen kell átverekedje magát, hanem van területe és játszhat. Egyből jobban megy neki. Jó döntés volt játszatni. :wink:
A Fifa egy szégyen
Normandia
Director del Fútbol

2015.02.15. 10:24:39

Ney Messihez hasonlóan ugyan azokat a cseleket mutatja be, mint amit már gyerekkorában is tudott. Hihetetlen a srác. Ezek a dolgok nem is tudom honnan jönnek az ilyen srácoknak, valszek ezzel születnek. Ahogy elnézem ösztönből jön, mindenféle erölkődés nélkül. =D>
https://www.youtube.com/watch?v=JCKnN4blbYg" target="_blank
https://www.youtube.com/watch?v=w8haOPIn8SU" target="_blank
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Kubla9
Capitá del Barça

2015.02.13. 10:40:02

Azért jobb lett volna 4-1-el utazni a visszavágóra nyugodtabb lennék sokkal.
Samper
Director del Fútbol

2015.02.13. 08:15:33

Chino írta:Azért arra felhívnám a figyelmet, hogy nézzük meg Messi idei tizenegyeslövéseinek statisztikáját.
de szerintem is adjuk el. Elfogadhatatlan amit csinál. 4-5:2 után emberelőnyben 20 perccel a meccs vége előtt látványosan próbál gólt lőni, kihagy egy büntetőt. Értékelhetetlen. LE meg egy hatalmas barom, mert nem Pedrot játszatja helyette.
Miért nem egyenesen Dongout?
szekelygyula
Jugador del Barça

2015.02.13. 08:02:09

MQuCsabi írta:Gyula most tudta meg, hogy ő IS a jó öreg Irónia áldozata lett.... Micsodaaa :?: :mrgreen:
Akkor bocsánatot kérek :) írásban tényleg veszélyes dolog az irónia. :D :D :D
Chino
Llegenda del Barça

2015.02.12. 16:44:57

Azért arra felhívnám a figyelmet, hogy nézzük meg Messi idei tizenegyeslövéseinek statisztikáját.
de szerintem is adjuk el. Elfogadhatatlan amit csinál. 4-5:2 után emberelőnyben 20 perccel a meccs vége előtt látványosan próbál gólt lőni, kihagy egy büntetőt. Értékelhetetlen. LE meg egy hatalmas barom, mert nem Pedrot játszatja helyette.
Forca Barca!!!!
Kash
Entrenador del Barça

2015.02.12. 16:16:13

Messi mosolygott, és nem kinevette, de biztosan jobb reakció lett volna, ha elkezd vele ordibálni és anyázni, hogy miért ilyen pancser. Ez a megoldás nagyon csapatépítő lett volna. Én is remélem, hogy hétvégén pihen, de nem azért, mert gyenge, hanem azért, mert elfáradt. Pedroval meg össze sem lehet hasonlítani. Nagyon sokat köszönhetünk idén Neymar-nak, és semmi értelme sem lenne eladni.
Nem értem miért van az, hogy ha egy játékos több hónapon át jól játszik, és utána van egy gyengébb meccse (amin azért volt pár szép megmozdulása) máris előjönnek azok a hangok, hogy el kell adni. Bár akik ilyeneket mondanak biztosan mindig mindent jól csinálnak.
Tudtad, hogy ha valakire ráordítunk azután, hogy valamit elrontott, sokkal nagyobb az esélye annak, hogy legközelebb jól fogja csinálni, mint akkor, ha csak megsimiznénk a buksiját és annyit mondanánk neki, hogy "ne bánkódj,legközelebb sikerülni fog"!?
Neymar a tegnapi meccsen egy taslit érdemelt volna minimum, mostmár csak annyit tehetünk, hogy eladjuk...Egy ilyen bohóc nem kell a csapatba. Még mielőtt Neymar a barcába jött volna, mindenki sírt, hogy egyedül csak Messi meri bevállalni a cseleket, most meg mindenkinek eleg van belőle, amit meg is tudok érteni. Ugyanazt csinálja, mint Alexis, csak Ney a bal oldalon...Tol :arrow: visszahúzza :arrow: passzol :arrow: elrontja :arrow: az ellenfél után fut :arrow: nem érti utol :arrow: Ránéz Messire :arrow: Messi csúnyán néz rá :arrow: Mindenki azthiszi, hogy nem jönnek ki jól egymással.
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.02.12. 15:07:05

Gyula most tudta meg, hogy ő IS a jó öreg Irónia áldozata lett.... Micsodaaa :?: :mrgreen:
Kép
Pampalini
Jugador del Barça

2015.02.12. 14:54:10

2 meccse én is azt érzem, hogy nem elég fegyelmezett, de ezeken még belefért.
Ennek ellenére idén kiváló formában játszik, ezzel nehéz lenne vitatkozni.
Válasz küldése