Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gondolom fejben fáradtabb, mivel nem egy kiforrott klasszis, csak egy feltörekvő fiatal, és fejben még bőven erősödnie kell..tothnandor1 írta:Bocs! Mitől is lenne Neymar fáradtabb mint pl. Messi? Többet játszott? Többet hajtott? Talán ő az öregebb? Jobban kiszolgálta a többieket?...
Bocs! Mitől is lenne Neymar fáradtabb mint pl. Messi? Többet játszott? Többet hajtott? Talán ő az öregebb? Jobban kiszolgálta a többieket?...hajnesz írta:Neymarnál 2 jelenséget vélek felfedezni.
Van mikor nagyon megy neki a játék,próbálkozik, átmegy 3 hátvéden, stb.
S van a másik fajta Neymar,mikor az első adandó alkalommal belerúgnak, aztán meg elmegy a kedve az egésztől. Ezt láthattuk ma is.
Sokan már klasszisról beszélnek, de még nagyon-nagyon sokat kell fejlődnie a játék minden terén. Nem azt mondom,hogy nem lehet egyszer klasszis,de nálam most még nem az. Fejben még kicsit éretlen, meg kell tanulnia kezelni ezeket a szituációkat, mikor rugdossák egész meccsen.Nem szabad megállni és reklamálni,arra van ott a bíró,hogy ítéljen, a játékos meg azért van hogy focizzon(pl. mai Messi).
Kicsit off: Nála is,meg Suareznél is megáll az eszem,hogy folytathatnánk a támadásunkat, de lefekszenek és reklamálnak,és ezzel megáll az egész. Meg mintha mindketten cukorból lennének,mikor hozzájuk ér a labda már az is fáj.
szerintem is ez egy korrekt jellemzés a mai produkciójára beleértve Iniestát is.pep71 írta:Nem ez volt a legjobb meccse Barca mezben az biztos, de szvsz annyira azért nem volt gyenge.
Zabaletat, az elején kétszer is megszivatta, aztán lerúgta párszor az argentín a bíró meg nem fújt semmit és ezután már nem is nagyon próbálkozott, de páldául Messinek is adott egy jó labdát az első félidő vége felé, amiből majdnem gólt lőtt.
Szvsz Iniesta sokkal gyengébb volt(ahogy az egész szezonban), én őt előbb lehoztam volna mint Neymart.
Off: Ugyanmár, ottvan a kapuban Hart, ő angol.mahitoo írta:Látszik, hogy fáradt, pihentetni kell 1-2 meccsen. Itt meg az is nyilvánvaló volt, hogy félt az "angoloktól". Sokat fejlődött tavaly óta, de össze kell magát kapnia, most jön a java a szezonnak.
megnyugodtam,hogy nem csak én láttam így.visca el barca írta:ez a pali ma totál homály volt... sztem nem volt még ilyen gyenge meccse a barcában...
Miért nem egyenesen Dongout?Chino írta:Azért arra felhívnám a figyelmet, hogy nézzük meg Messi idei tizenegyeslövéseinek statisztikáját.
de szerintem is adjuk el. Elfogadhatatlan amit csinál. 4-5:2 után emberelőnyben 20 perccel a meccs vége előtt látványosan próbál gólt lőni, kihagy egy büntetőt. Értékelhetetlen. LE meg egy hatalmas barom, mert nem Pedrot játszatja helyette.
Akkor bocsánatot kérekMQuCsabi írta:Gyula most tudta meg, hogy ő IS a jó öreg Irónia áldozata lett.... Micsodaaa![]()
Tudtad, hogy ha valakire ráordítunk azután, hogy valamit elrontott, sokkal nagyobb az esélye annak, hogy legközelebb jól fogja csinálni, mint akkor, ha csak megsimiznénk a buksiját és annyit mondanánk neki, hogy "ne bánkódj,legközelebb sikerülni fog"!?Messi mosolygott, és nem kinevette, de biztosan jobb reakció lett volna, ha elkezd vele ordibálni és anyázni, hogy miért ilyen pancser. Ez a megoldás nagyon csapatépítő lett volna. Én is remélem, hogy hétvégén pihen, de nem azért, mert gyenge, hanem azért, mert elfáradt. Pedroval meg össze sem lehet hasonlítani. Nagyon sokat köszönhetünk idén Neymar-nak, és semmi értelme sem lenne eladni.
Nem értem miért van az, hogy ha egy játékos több hónapon át jól játszik, és utána van egy gyengébb meccse (amin azért volt pár szép megmozdulása) máris előjönnek azok a hangok, hogy el kell adni. Bár akik ilyeneket mondanak biztosan mindig mindent jól csinálnak.