Bizony az, ami a kereslet-kínálat függvénye. Nyilván fontos, ki milyen alkupozícióban van illetve mennyire tudja érvényre juttatni álláspontját a tárgyalások során.roby122 írta:Gali írta:Most kellene azt az egyszerű pénzügyi megoldást választani, hogy Tello + 25-30M euró és jöhet Mangala a hátvédsor tengelyébe. Egy khv kihúzva.Erxy írta:Barcelona and Porto will close a deal on a loan of Cristian Tello (22) in the coming days. Barcelona ask 1M for loan, or 12M for sale. [dn]
Nem tudom mennyire hiteles a forrás, de remélem hogy nem fogunk kölcsönadásokkal szórakozni. 12 millió nekem korrektnek tűnik Telloért, eladnám ennyiért.
Tálcán kínálja magát ez a lehetőség. Mi ebben olyan bonyolult?
Igen szerinted ilyen egyszerűen megy , hogy Tello + 25 millió és miénk Mangala. Ez nem a Fifa , vagy valami féle Gazdálkodj okosan játék.![]()
Üzlet az egész ...
Most hadd ne részletezzem, talán két mondatból te is megérted.
A hírek szerint 33M euró a különbözet a két játékos ára között, ugyanis a Porto 45M-t, a Baraca pedig 12M-t kér a játékosáért. A Porto szeretné leigazolni Tellot, a Barca pedig Mangalát. Amennyiben nem történik változás az árak tekintetében és a két fél kezet ráz, akkor létre jön a játékoscsere + a különbözetnek a kifizetése.
Most komolyan, 3M (8M) euró miatt nyomod nekem a FIFA-s szövegedet?
Ezért kár volt használnod a klaviatúrát.