2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hasonló volt a dolog nálam. Korainak tartottam a bejelentést, de érezni, hogy elkattant nála valami azóta. Ez a történet jobb, ha most befejeződik. Talán majd a jövőben, ha addig fejlődik néhány dologban, sikeres lehet még a klubnál edzőként.
Ha ennek az egésznek a vége az lesz, hogy Marquez lesz az utódja, azzal sikerül még az eddiginél is nevetségesebbé és szánalmasabbá tenni magunkat. Mi ráció van abban, hogy Marquezre cserélnénk le könyörgöm? Ó te jó ég...soadroli írta: ↑2024.05.17. 12:22:59Names on the table to replace Xavi:
• Sergio Conceição
• Hansi Flick
• Rafa Marquez [@sport]
gondolom Marquez lesz.
közben Romano is lehozta:
Internal talks ongoing right now at Barça, tense situation with president Laporta unhappy with Xavi.
Xavi’s recent words on financial situation and also on Vitor Roque, key points.
Rafa Márquez remains high on club’s list, still waiting for final decision on Xavi.
Nem gondolod inkább, hogy a Xavi-Deco ellentét éleződött ki és ezt tette Xavi nyilvánossá a nyilatkozatával?bence0330 írta: ↑2024.05.17. 09:55:21Emlékeim szerint Xavi ezt már nagyon sokszor hozta fel sajtótájékoztatón. Emiatt gondolom, hogy ez csak ürügy, és a naiv verzióban Laporta rájött a sportszakmai tévedésre, a kevésbé naivban pedig rájött, hogy neki személy szerint is pozitív lenne, ha elválnának útjaink.
Dejó is lenne! Végül csal Grànitnak lessz igaza:-)Alcantara írta: ↑2024.05.17. 09:28:34https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -102500500
Áthozom ide a témát az igazolások topikból, itt folytassátok. A sport.es szerint is vége a dalnak nagy valószínűséggel.
Remélem igaz a hír, itt az ideje, hogy távozzon.
Végülis igen, nekünk nem áll semmiből a tippelgetés és sokba sem kerül....
De, ez szerintem az. A fiatalokat szép nyugodtan kéne beépíteni szűk keret miatt, vagy épp ennek ellenére, erre rengeteg tehetséges fiatallal ez az egyetlen dolog, ami nem történik. Vagy kettétörjük a pályafutását, vagy nem merjük betenni, utóbbiak helyébe meg jönnek az öreg Alonso félék. Próba nélkül dobtuk ki az ingyen érkező top vkp-st, lehetne sorolgatni. Az érveket, amit felsoroltál, alapból értem, de ezek nem Xavi mellett érvek, hanem a vezetőség mellett, akik - lehet vitatkozni, mennyire jó döntés volt, de most ezt hagyjuk - extra erőfeszítésekkel hoztak minőségi játékosokat (is). Sokan jöttek ingyen, nagyon komoly játékosok, Depay, Auba, Gündogan, Chris, lehetne sorolni sokáig. Auba Suarez hanyatlása óta a legjobb csatárunk volt, szevasz, mert nem érted a pozíciós játékot, vagy mi a szösz. Depay kb a második legjobb volt azóta, szevasz. Mert Xavi mindenáron Lewyt akarta, ami oké is lenne félig, hogy akar egy abszolút klasszist (aki még sokkal kevésbé illik ide, mint Auba, és nem is fiatalabb...), de még őt is gallyra vágta. Lehetne sorolni, az igazolásainkban, vagy azok be nem válásában nem kizárólag, de nagyrészt Xavi a ludas. Ő küldöttel fiatalokat, akik helyére bénább játékosok jöttek (ez persze nem Xavi sara, de ő is tudhatta, hogy nincs pénz, akkor nem küldöm e a jó csereszinteket...), ő játszatja őket rendre, akár hónapokig rossz helyen, vagy ki sem próbálja, stb.Chino írta: ↑2024.05.10. 12:33:04Ilyen "pusztításról" én nem beszélnék...bence0330 írta: ↑2024.05.09. 01:27:47
Kicsit tartok attól, hogy az előző nyarakhoz hasonlóan nagy pusztítást végzünk Xavi igényei alapján a keretben, jó, modernebb, de Xavi által nem preferált játékosokat elpasszolunk, a keretet nem bővítjük ingyen, mert Xavinak senki nem jó a két tinijén kívül, a Fayé féle vonalnak is gondolom lőttek, ha eddig nem kapott lehetőséget, így el fogunk esni 1-2 "ingyen igazolástól" megint. És lesz egy nagy igazolásunk majd, aki nem lesz rossz, de nem is fogunk vele előrelépni akkorát, az igazi nagy gondjainkat nem oldja meg, Kimmich, Zubimendi, vagy Silva közül valaki.
A kölcsönbe adott/jó visszavételi opciós játékosaink közül szerintem nem fogunk visszahozni tartósan egyet sem, Xavit egy előszezon alapján eddig talán egyedül Fermín győzte meg, jellemzően nehezen bízik meg nem tuti játékosokban, szerintem.
...Nem látok senki fejébe és tisztelemmások véleményét, de úgy gondolom sokakban inkább az utóbbi kb. egy hónap teljesítménye miatt fogalmazódik meg ilyen véleménye.
Nagyon másképp látjuk, de ha nem a "frissebb" eredményeket nézem akkor sem jön jobban ki Xavi ebből a történetből. Amit korábban műveltünk a kapu előtt, meg hátul, az legalább akkora gond, minthogy megint kiestünk. 4 gól a Girona ellen, 5 a Villareal ellen, a kupában ha jól rémlik mindkét másodosztályú csapat ellen 2-2 bekapott gól, Granada ellen 3 gól, Real ellen 4, Bilbao ellen 4, még az Antwerpen is lőtt 3 gólt. Biztos kihagytam valamit. Azt meg fel se sorolom, hány meccsen keresztül kellett hallgatni, hogy majdnem 3 az xG és ez dejó, aztán sorra mentek el a pontok. Tudom persze, hogy valaki szerint sem a védekezésért, sem a támadásokért nem felel Xavi, őt csak sikerek esetén kell megemlíteni, a kudarcoknál a játékosok hibáztak a pályán.