Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem értem ez miért lenne árnyoldal. élvezi az életet és ezzel együtt a focit is, ha behízva a flamengoban akkor ott, neki mind1, ő jól érzi magát a bőrében és ez a legfontosabb. ez az ember akkora mosollyal a száján fog meghalni mint szerintem senki, és ha ennek az volt az ára, hogy megtartja a focit ugyan úgy élvezetnek mint eddig és nem lesz 10 évig ugyan úgy éhes a sikerre ha neki ez terhére van, akkor ez volt az ára és megértem. a flamengo vezetése is nevetséges, nem tudom mit vártak. európában már nem motivált de a brazil bohócligában (és egyben ha van pénzed akkor a party országában) majd felhagy az életstílusával? remélem sunyiba ugyan úgy megoldja a bulitBob_Marley írta:Sajnos az árnyoldal:
http://mueses.blog.nepsport.hu/archives ... naldinhot/
Ez a kép már 2-3 éves, ha arra a képre gondolsz, amelyik az előbbi belinkelt cikkben van.MQuC írta:Szép, tekintélyes pocót hozott össze
Ne öregítsük, épphogy betöltötte a 34-et.Zidane 35 éves volt a 2006-os VB alatt.
Nekem is MessiFan a nevem, de csak azért, mert nem volt jobb ötletem és mert ő miatta lettem Barca drukkerMessithebest írta:Öhm....... utólag szerintem is elhamarkodott volt, de mostmár mind1barca99 írta:Ehhez a gondolatsorhoz kifejezetten jól illik a neved.
Öhm....... utólag szerintem is elhamarkodott volt, de mostmár mind1barca99 írta:Ehhez a gondolatsorhoz kifejezetten jól illik a neved.
Nekem a Chelsea elleni 2-4. Szomorú vége lett számunkra, de brutálisan nagy meccs volt, sztem minden idők egyik legjobbja. Dinho második gólja meg szintén minden idők legnagyobbja, nem láttam még hasonlót sem senkitől.Fecooo írta:volt sok nagyon jó meccse, de nem fogok meglepetést okozni: 2005.11.19. , két szólógól MadridbanTocy írta:Kis témaváltás : szerintetek Ronaldinhonak melyik meccse volt a legkiemelkedőbb itt, a Barcában?
Már megint egy olyan embert emlegetsz egy lapon R10-el, aki nincs vele egy szinten, sem általánosságban, sem cselezésben. R10nek az volt a nagy gondja, h a sok bulizástól, lazulástól rendkívül rossz lett a kondíciója, meg is hízott, a gyorsasága is megkopott, ezért nem tudott később már a megverni egy az egyben. Ha csak úgy dolgozott, edzett, és küzdött volna továbbra is, mint egy átlagos labdarúgó még talán évekig a legjobb lehetett volna, talán még ma is.Arról, hogy nem úgy cselez mint Ronaldinho, meg C.Ronaldo anno. ANNO!!!
Szerintem is a madridi El Clásico 2005.-ben(arra a tapsviharra amíg élek emlékezni fogok..),és a Milan elleni idegenbeli elődöntő.Alázott,és az a gólpassz GiulynekTocy írta:Kis témaváltás : szerintetek Ronaldinhonak melyik meccse volt a legkiemelkedőbb itt, a Barcában?
volt sok nagyon jó meccse, de nem fogok meglepetést okozni: 2005.11.19. , két szólógól MadridbanTocy írta:Kis témaváltás : szerintetek Ronaldinhonak melyik meccse volt a legkiemelkedőbb itt, a Barcában?
Javarészt egyet értünk, én is így látom a dolgokat. Szintén az olyan játékosokat szeretem jobban, akik irányítanak egy csapatot, nem befejezik az akciókat... És ebben kétségtelenül Ronaldinhot - még - jobbnak érzem. Lehet, hogy Messi adta a legtöbb gólpasszt idén, de Alves és Pedro is tömték a társakat gólpasszokkal, mégsem ők irányították a csapatot, hanem Xavi és Ini... Ezt értitek szerintem. Messinek nagyon fontos szerepe van a támadásainkban ez tény, de azt a szerepet amit Dinho töltött be, az teljesen más. Sőt, szerintem még nagyobb labdákat is osztott mint most Messi szokott. A gólpassza Xavinak a Real ellen, Giulynek adott zsugája a Milan ellen stb. Nem azt mondom, hogy Messi rosszul passzol, mert ahogy megtalálja 2 ember között a lyukat és kiugratja a társát az is parádés. De Dinho ezeket a lyukakat meglátta félpályáról is kb, és meg is tudta játszani azt akár sarokkal, háttal, vállal, akárhogy...füst írta:...
nem volt következetes nah, most miért égeted be?barca99 írta:Ehhez a gondolatsorhoz kifejezetten jól illik a neved.
10 évig ilyen szinten biztos h nem fogod látni.Dinhoé már sajnos közel, de Messit remélem még láthatom vagy 10 évig ezen a szinten).
Végre valaki szinte szóról szóra leírta amit gondolok.... Egyébként meg Messi is hihetetlen számomra ugyanúgy mint Dinho anno, de nekem Ronaldinho a No. 1, Messi pedig a No. 2, és ez mindig így is marad, ha csak valaki nem jön majd évek, évtizedek múlva és hagy bennem sokkal nagyobb nyomot, mint ez a 2 játékos. Én soha nem sirattam meg semelyik játékosnak a visszavonulását, de ennek a 2 játékosnak a visszavonulásakor szerintem zokogni fogok(Dinhoé már sajnos közel, de Messit remélem még láthatom vagy 10 évig ezen a szinten).Sanama írta:.
Nekem Ronaldinho hallatán jut eszembe a nagybetűs foci, kész. Nem is fog senki meggyőzni az ellenkezőjéről, ez ilyen. Lehet jönni bármivel, hogy Messi hány gólt lőtt, hány gólpasszt adott, hány aranylabdája van/lesz, nekem akkor is a legnagyobb Ronaldinho marad. Gondolom indokolni nem kell, mindenki látta játszani, ti is csak apróságokon vitatkoztok.
Nem kötekedésképp, csak jó tanács:AndrésGerardHernandez írta:Sziasztok! Van egy kis időm, úh. én is írok véleményt, bár teljesen értelmetlen ez a vita, ezt azért adom, az előttem írókhoz hasonlóan.
Nem igazán értem azért itt a Dinho fölényt. Csak én emlékszem úgy, hogy Messi játékstílusa eleinte TELJESEN ugyanolyan volt, mint a brazilé? Tudjátok, mikor még ő is maga mellett vezette a labdát (tipikusan Dinhósan), ugyanúgy a széről, csak a másik oldalról indult és őt sem lehetett megállítani. Nem véletlenül olyan jó barátok, eleinte mindent Ronnie-tól tanult, próbálta őt utánozni (mint oly sokan egyébként) és hozzá teszem elég jó volt abban is, emlékszem már akkor is voltak, akik összehasonlították őket (mikor még egy pályán játszottak szó szerint és átvitt értelemben is) és már akkor is voltak olyan elvetemültek akik a Bolhát hozták ki győztesen, éreztek benne valami mást, többet. Leegyszerűsítve a lényeg az, hogy Ronaldinho az egyik hanem a legjobb volt abban, hogy az állóvizet felkavarja, Messi pedig a folyóban is fickándozik ellenben a brasillal aki ebben csak küszködött a levegőért (totál képzavar). A Ronnie érában a játék, a maihoz képest lassú, ötlettelen volt, sok szabad tér, laza védelem. Viszont azóta fordult egyet a világ, nem véletlen hogy igazán még a MILANBAN sem ment neki, ő nem tud alkalmazkodni ehhez a szűk, pörgős játékhoz, ahogy egyébként más brazil "zsenik" sem (Robinho, Adriano, Mitomén Ki), az pedig hogy most brazilban megint jól játszik inkább az ottani helyzetről árulkodik. Ne értsetek félre, imádom a kapafogút sokat köszönhetünk neki mi nézők és a játékosok is de a tény az, hogy ez nem két generáció közti különbség, ők egyszerre játszottak - játszanak, s míg az egyik szenved(ett) a másik zsinórban a 3. aranylabdájára készül, miatta (is) nézünk focit, központi szerepben van a pályán és nem cserélik le! Igazából megint oda jukadok ki, hogy ez egy értelmetlen vita, a tényeket mindenki látja, ha bekapcsolja a hazugládáját (TV) az egyiket élőben látjuk a legjobb bajnokság, legjobb csapatának, legjobbjaként, a másikat felvételről , a világ másik oldalán esetlegesen villanni egyet-egyet. Ja és még valami a szép gólogról. A Bolha egy idény alatt termel annyit mint Dinho egész Barcelónai pályafutása alatt, ha ebben a sok találatban valaki nem talál legalább egyet minden egyes R10 szépségdíjasra az nézze át újra mert kiszúrják a szemét. Ez alól csak a szabadok képeznek kivételt abban a brazil valóban jobb volt. Messi a ma legjobb játékosa.
HAJRÁ BARCA!!!
OFF lesz, amiért bocsánatot kérek már most. Zidane, Ronaldo és Figo ebben a sorrendben a mindenkori kedvenc játékosaim. De Zidane az a kategória, aki egyedül bármilyen csapatot lealázott, a társak csak azért kellettek neki hogy visszapasszolják a labdát. De nyugodtan be lehetett volna öltöztetni 10 bábut a pályán habfehér/trikolór mezbe Zidane mellé, akiknek úgy passzol, hogy visszapattanjon hozzá a labda. Imádtam, ahogyan a sebességbeli gyengeségét nem hogy leplezte a technikájával, még azokat kellett megsajnálni, akiket egy mozdulattal megetetett úgy, hogy hetekig nem kértek enni. Álomszerű karrierje volt, Bevette Buffon, Kahn, Cassillas kapuját válogatottként, és milyen megalázó módon. (a legjobb kapusok a kortársak közül.) A brazil válogatottat egyedül zsebre tette fiatalon és öregen egyaránt. 2001-ben olyan gólt vert a BL-ben, hogy a kommentátor még mindig a góóóóóóóólt kiabálná, ha lenne annyi levegője. 2006-os visszavonulása során a VB-n a volt csapattársai zömével találkozott, nagyon megható pilllanatokat szerezve nekem és milliónyi szurkolótársamnak. Játszott Ronaldo mellett és ellen, (egymáshoz viszonyítva a két legkontrasztosabb játékos számomra) úgy hogy egy percig sem kellett szégyenkeznie, sőt! Ráadásul a testalkata 'a focista' tökéletes mintapéldánya. Minden porcikájával érezte a labdát, a társakat, a pályát, egyszerűen minden pillanatában benne volt a lehetőség, hogy egy halhatatlan, feledhetetlen momentumnak vagyunk a szemtanúi. Az egyetlen sportember, akinek a visszavonulását megsirattam, de talán volt az zokogás is...Zidane vs Figo