MQuC írta:
Viccet félretéve, nem láttam sajnos a német bajnokságból egy meccset sem, így Kroost nem tudom milyen játékos. Azt tudom, hogy volt pár nagy bombája. Ha elhozzuk, az akkor lenne jó, ha már van legalább egy védő igazolásunk. Én azt már nagyon várom.
Én folyamatosan néztem a Bayern meccseit, főleg a Pep-féle mentalitás miatt, pár meccset élőben is. Kroos kiváló játékos, van olyan jó, mint Fabregás. Cesc talán egy hajszállal jobban cselez, Kroos viszont jobban lő. Fizikálisan és mentálist illetően is a német a jobb jelen pillanatban.
Szerintem nagyon jó igazolás lenne, megérné.
Az egyetlen kérdés vele kapcsolatban, hogy ha Suárez-ért adunk 60-70 milliót, érte adunk 20-30 milliót, akkor miből fogunk középhátvédet venni... Ha viszont a vezetőség két nyári átigazolási összeggel "játszik", akkor a távozókat is beleértve egy középhátvédre még kijöhet 30-40 millió. A baj viszont akkor Alves-sel és az ő posztjával lesz. Mascherano elmegy 4. számú középhátvédnek és Busquets első számú helyettesének, azzal, hogy Busquets helyett Rakitic is "beugorhat" ha Masch hátvédként játszik. Szűkös lenne a keret, de legalább minőségi.
Én pedig nem fanyalognék amiatt, ha igazolunk egy klasszis csatárt Suárez személyében.
Érdekes módon Pep alatt is évente jöttek a klasszis támadók, mint Ibra, Villa(, Sánchez), de akkor mégsem rinyált senki sem a "madridi" út miatt.