2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem is itt bukik meg az egész! Hármojuk közül senki nem fog visszajárni védekezni, ergo egy olyan beton védelem és két beton vkp kell, hogy ezt ellensúlyozzák, hogy az az életbe nem lesz meg nekünk. Busquetssel és Piquevel semmiképp sem. Bussi lassú Pique meg olyan mint a... Hagyjuk. (Szubjektív vélemény lehet vitatkozni, de sajna ezt szinte merem boritékolni) Ide egy Martinez kéne akkor középpályára aki mellet Rakitic egy picit előtte mozoghatna és egy Benaita, Marquinhos/Mangala középre és jobb szélre is egy legalább Jordi Alba kaliberü szélső védő aki nem rohangál előre hanem zár vissza. Ez kb 300 milla szóval ezt úgy le is ejthetjük. Innentől kezdve ott vagyunk ahol a part szakad, mert ha valaki le tudj őket védekezni ( és van) és van támadójátéka nézhetünk nagyokat.LG írta: És mindkét felállásra igaz, se Messi, se Neymar, se Suarez nem fog védekezni, ami megengedhetetlen, szerintem már Neymar és sok Messivel, szépen ki is oltják egymást. Fifában jó lenne ez, de a valóságban nagy bukás lesz, én szóltam
Nem, ezért szajkózzuk jó néhányan, hogy abszolút indokolatlan a leigazolása, szinte semmi esélyt nem látok rá, hogy Messivel megférjenek egymás mellett. Persze, fel lehet hozni 2009-et, de azóta eltelt 5 év, Messi már nem nagyon fut, ez pedig leginkább a mostani posztján engedhet meg. Alves is azóta a reciprokára fordult. Azok az idők nem hozhatók vissza.S.Agüero írta:Akkor hogy oldanátok meg, ha jön Suárez? Őt tennétek ki a jobb szélre?
Már pedig igen sanszosan ezt akarja, de szerintem ez nem fog működni. Alexissel menne igazából. Ő az igen komoly igavonó izomember aki elnyűhetetlen. Neymar ha elkezdik rugdosni megáll, Messi meg... Ő bejezeni szeret, nem futni.LG írta:Igen, és két szélső támadónk tipikus melós emberek, főleg Messi.baas11 írta:S.Agüero írta:Egy ilyen felállást kipróbálhatnánk.
------Busi------Rakitic------
Messi------Ini------Neymar
-----------Suárez-----------
Szerintem ez egy ötös felállás....annyi feltétele van h a két szélső támadónak legalább annyit kell "melóznia" is mint pl. Ribery-Robben párosnak... főleg ha Alves és Alba biztosít mögöttük !
Ebbe a szerkezetbe Kroos-Masherano és Sanchez/Pedro,Delou is ütőképesen beilleszthető !Komoly lesz olyan jobbszélsővel, aki annyit fut, mint egy kapus.
Igen, és két szélső támadónk tipikus melós emberek, főleg Messi.baas11 írta:S.Agüero írta:Egy ilyen felállást kipróbálhatnánk.
Szerintem ez egy ötös felállás....annyi feltétele van h a két szélső támadónak legalább annyit kell "melóznia" is mint pl. Ribery-Robben párosnak... főleg ha Alves és Alba biztosít mögöttük !
Ebbe a szerkezetbe Kroos-Masherano és Sanchez/Pedro,Delou is ütőképesen beilleszthető !
S.Agüero írta:Egy ilyen felállást kipróbálhatnánk.
[/quote]S.Agüero írta:Egy ilyen felállást kipróbálhatnánk.
Ebben nincs összekötő a 2igen ez lenne a 4-2-3-1 amit én is mondtam, én annyit módosítottam benne hogy Messi nem jobb oldalt van hanem középen Suarez mögött, mivel az a "posztja" nálunk. Iniesta mondjuk nem tudom hogy boldogulna a jobboson viszont...
Messithebest írta:igen ez lenne a 4-2-3-1 amit én is mondtam, én annyit módosítottam benne hogy Messi nem jobb oldalt van hanem középen Suarez mögött, mivel az a "posztja" nálunk. Iniesta mondjuk nem tudom hogy boldogulna a jobboson viszont...S.Agüero írta:Egy ilyen felállást kipróbálhatnánk.
igen ez lenne a 4-2-3-1 amit én is mondtam, én annyit módosítottam benne hogy Messi nem jobb oldalt van hanem középen Suarez mögött, mivel az a "posztja" nálunk. Iniesta mondjuk nem tudom hogy boldogulna a jobboson viszont...S.Agüero írta:Egy ilyen felállást kipróbálhatnánk.
Busquets annak ellenére, hogy magas alig nyer meg fejpárbajokat, ütközni sem nagyon tud, és elég lassú mi.. Rosszabbul járnánk vele ott szerintem mint Mascheranoval.The10 írta:Tegnap este vészmegoldásnak azt találtam ki, ha mégse sikerülne két megbízható középső védőt igazolnunk, esetleg megpróbálhatnánk Busit és Masceranot "megcserélni".
Busquets magassága és hosszú lábai jól jönnének középhátvédben, Mascerano pedig visszahozhatná a középpályára a régóta hiányzó határozottságot és agresszivitást.
Lehetséges, hogy Alexis csak akkor akar maradni, ha kezdő lesz, Suárez érkezésével meg ez nem túl valószínű.. Úgyhogy azért nem csak Zubitól függ a dolog.Gali írta:...
Nézd, a vészmegoldások ideje lejárt, nincs idő tovább halogatni ezt a problémát. Zubiéknak volt négy évük, hogy megnyugtatóan rendezzék ezt a helyzetet. Most ott tartunk, hogy sem mennyiségben, sem minőségeben nem vagyunk meg hátul.The10 írta:Tegnap este vészmegoldásnak azt találtam ki, ha mégse sikerülne két megbízható középső védőt igazolnunk, esetleg megpróbálhatnánk Busit és Masceranot "megcserélni".
Busquets magassága és hosszú lábai jól jönnének középhátvédben, Mascerano pedig visszahozhatná a középpályára a régóta hiányzó határozottságot és agresszivitást.
És ti még aggódtatok, hát hány középhátvéd jön hozzánk, ha több kell?mess2009 írta: ...sok jó középhátvéd van, de a Barcában ennél több kell...."
Teljesen komolytalan Zubi nyilatkozata, hogy örülnének, ha Xavi maradna, de ha megy, akkor se kell senki középpályára. Ha lenne szerepe, akkor pótolni kell, ha meg nem, akkor maradása csak zavaró tényező lehetne.Bob_Marley írta:Én biztos vagyok benne, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb lesz Rakitic mint elődje Fabregas, s már ezzel sokat nyerhetünk.
Ennyire én nem követtem a pályafutását, én támadó középpályásként emlékszem rá még a Schalke-ból is.hajnesz írta: OFF:Nem haragszom, én a sportban mindig is a szentimentálisabb fajta voltam/vagyok,mindenkinek vannak hibái. Pl. ezért is nem járok már egy ideje fogadni,mert mindig arra a csapatra tettem,aki a szebb focit játsza kb.![]()
![]()
![]()
Rakitic: Igen, egy ideje már itt van spanyol honban, de eleinte csak védekezőbb szerep jutott rá, tavaly adták neki úgymond oda a karmesteri pálcát,ilyen visszavont irányitószerűt,aki tud védekezni is (nem Pirlo).
Lehet,hogy sokak nem értenek egyet velem,de nekem már nagyon régóta hiányzik a kezdőből egy olyan játékos,aki ugyan nem tudja 16szor átlépni a labdát, de minden párharcot megnyer,lefut meccsenként 12km, és oda tudja passzolni az elsőnek. Persze az nem hátrány ha technikás is,de ez legyen a Primary skilljeSzerettem én a Xavi,Busi,Ini középpályát, fénykorukban szinte istenitettem őket,de látható,ha nincsenek csúcsformában,akkor bizony kell egy hajtós középpályás is. Ezért bízom nagyon a horvát ürgében, nagyon nagy reményeket támasztok feléje, ha felét is beváltja, akkor mindenki elégedett lesz itt a fórumon.
Labdazsonglőrből meg ígyis marad elég,ha idevesszük,hogy Messi marad, Ini marad, Busi marad, szóval a labdajáratással sem lesz problémánk.